• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama mı Tüp bebek mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dilekk_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
66
0
86
41
Adıyaman
arkadaşlar geçen sene eşimle beraber tüp bebek merkezine gittik test yaptırdıkbende bişey çıkmadı ama eşimde sperm az ve hareketinde düşüklük çıktı.o zaman daha çocuk düşünmediğimiz için herhangi bişey yapmadık.acaba olaya nerden başlayacağız.aşılama mı tüp bebek mi?aşılama ve tüp bebek tedavisi yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi.bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok.ne yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...

selam canım
ben 2 defa aşılama yaptırmış ve negatif sonuç almış biri olarak tüp bebek diyorum
eşimde ve bende hiçbir sorun yok hersey yolunda fakat olmadı bilmiyorum kısmetmi yoksa aşılama şansı düşük ondanmı
zaten aşılama şansı dr. yüzde30 dedi normaldede zaten olma olasılığı yüzde 25
ee ne anladım ben bu işten ozman
şu an yaşım 21 o yüzden tüp yaptıramıyorum 2 sene sonra bende tüp bebk düşünüyorum
sen yaşını ve kaç yıllık evli olduğunuda yazarsan daha ii bilgilendirilirsin canım
Allah hayırlısınnı nasip etsin hakkımızda:emir_bebek::ecrin_bebek:

ben 26 yaşındayım.daha önce bi tedavi yaptırmadığımız için aşılama düşünüyorum dedim.pek bilgim yok açıkcası.birde yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi yok zaman olarak ne kadar sürüyor acaa bu işler...ayrıca en son ne zzaman aşılama yaptırdınız acaba.

ben 26 yaşındayım.daha önce bi tedavi yaptırmadığımız için aşılama düşünüyorum dedim.pek bilgim yok açıkcası.birde yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi yok zaman olarak ne kadar sürüyor acaa bu işler...ayrıca en son ne zzaman aşılama yaptırdınız acaba.

nisan mayısta peşi peşine yaptırdım aşılamaları olmadı maalesef
normal yumurtalık takibine gidiyorsun büyüdüğünde çatlatma iğnesi vurunup ertesi gün aşılamnı oluyorsun zaten 15 dk kadar sürüyor belkide okdar bile deil kısa yanii

hemen çocuk istiyorsan tüp derim ben ama aşılamayı denemek istersen bi dene sen karar ver canım :emir_bebek::ecrin_bebek:

Back
X