Amin inşallah.Bende prolaktin yuksekligi de var ama hamile kalmama engel olacak kadar degilmis. Allah yardim etsin hepimize.
Merhaba arkadaslar, esimin spermlerinde yavaslik ve hareketsizlik var. Sayisi iyi ama hizi yumurtaya ulasabilecek kadar yeterli degil. Bugun doktorumla konustum asilamanin da ihtimali fazla olmaz dedi ve tup bebek onerdi. Istersen asilamayi da bir deneriz dedi. Gercekten asilamada basari ihtimali yok mu? Bizimki gibi bir sorun olupta asilamasi tutan var mi?
Bizdede aynı sorun var aşılama dedi doktor ilk etapta aşılama yaptırıcaz eşinizin değerleri kaç peki ?
Canim biz iki kez asilama yaptirmistik..ki ben de bi problEm yoktu.. Spermler de gayet iyiydi.. Yine de tutmadi. Gerçi sonra ki ay kendiliğimden hamis kalmistimmaddi yonden problem yoksa asilama dene derim yine de.. Allah yardimcin olsun..
Miktar 1.00 cc
Viskozite normal
Sivilasma 30 dk.
Renk kirlibeyaz
Ph 8
Kan negatif
1cc / hucre 42.000.000
Her sahada 3-4 lokosit goruldu
Spermatozoid hareket kabiliyeti
Normal hareketli : 1/2 saat :25 1 saat: 24 2 saat: 22
Yavas hareketli: 1/2 saat: 37 1 saat: 36 2 saat: 33
Hareketsiz: 1/2 saat: 38 1 saat: 40 2 saat: 45
Boyali Preprasyonda Morfoloji
Normal yapili %85
Anormal yapili %15
Bas anomalisi %7
Boyun anomalisi %3
Kuyruk anomalisi %5
Değerler iyi bence aşılama deneyin bizim daha kotuyken değerler en sonuncu 15 milyon yuzde 38 iler hareketli çıktı ama doktor tüp bebeklik durum yok dedi mutlaka şansınızı deneyin bence inş kısa zamanda sizin ve tüm isteyenlerin olur
sizin bu değerler çok kötü değil canım bizim ki bundan kat kat daha fazla doktora tüp bebek sorduğumuzda biraz daha bekleyin demişti...eğer imkanın varsa bence aşılamadan başla şansınız yüksek olur gibi geliyo bu değerlere göre ama tabiki rabbimim takdiri herşey..Miktar 1.00 cc
Viskozite normal
Sivilasma 30 dk.
Renk kirlibeyaz
Ph 8
Kan negatif
1cc / hucre 42.000.000
Her sahada 3-4 lokosit goruldu
Spermatozoid hareket kabiliyeti
Normal hareketli : 1/2 saat :25 1 saat: 24 2 saat: 22
Yavas hareketli: 1/2 saat: 37 1 saat: 36 2 saat: 33
Hareketsiz: 1/2 saat: 38 1 saat: 40 2 saat: 45
Boyali Preprasyonda Morfoloji
Normal yapili %85
Anormal yapili %15
Bas anomalisi %7
Boyun anomalisi %3
Kuyruk anomalisi %5
sizin bu değerler çok kötü değil canım bizim ki bundan kat kat daha fazla doktora tüp bebek sorduğumuzda biraz daha bekleyin demişti...eğer imkanın varsa bence aşılamadan başla şansınız yüksek olur gibi geliyo bu değerlere göre ama tabiki rabbimim takdiri herşey..
aynı sorundan vede değerlerde benzer aşılama denedim çok umutluydum ama tutmadı ben şimdiki aklım olsa hemencik tüp yaptırırdım diyorum ama dr. sana tüpte yapabiliriz mi dedi aşılama yapmadna direk yapmıyolarki bildiğim kadarıyla...
tutanda çok aşılaması ilk seferde kısmet bi dene istersen ama benim tutmadı üstüne birde ohss oldum : (
Doktor asilamayi tavsiye etmedi zaman kaybi dedi.
İstanbuldaymışsınnn baktımbu arada 15 gün sonra doğmuşum senden bende 31 İ 82 nin
kim dr un yaa benimki diretirse yapılmaz yapmam diye gelsemmi diyorum aklımda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?