- 24 Ocak 2022
- 621
- 356
- 53
- 27
- Konu Sahibi Yardmlslm16
Aşılama nedir hangi durumlarda tutma ihtimali vardır, tüp bebekten farkı nedir kızlar? Asılamadan bebek sahibi olan varmı aramızda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşındayım maddi durumumuz iyi değil bir arabamız var okadar gerekirse onu satacağız, sperm azlıgı canımYani yaşın önemli ben yaş geçmesin çok fazla hormon almayım dedim doğru karar vermişim imkanın nedir rahatsızlık nedir bilgi verirsen fikir verebiliriz
Asilamada spermin yumurtaya ulasmak icin katetmesi gereken yol kisaltiliyor. Yani vajina girisinden rahime kadar olan mesafeyi spermin ilerlemesi gerekirken asilamada sperm direkt rahime birakiliyor. İlaclarla yumurtanin catlama zamani ayarlaniyor. Yumurtanin catlamasi yakinken labaratuvarda yikanan spermler katater yardimi ile rahime birakiliyor. Yani dollenme islemine mudahale edilmiyor yumurta ile spermin rahimde bulusup dollenmeyi kendilerinin gerceklestirmesi gerekiyor.Aşılama nedir hangi durumlarda tutma ihtimali vardır, tüp bebekten farkı nedir kızlar? Asılamadan bebek sahibi olan varmı aramızda?
3 aşılama sonrası devlet tüp bebek raporu veriyor diye biliyorum en azından dene yaşın gençmiş aşılamayı dene olmazsa tüp bebeğe geçersin tabi tüm testlerini yaptır özel de aşılama yaptıracagına tüp bebek yaptır derim ama devlette aşılama hakkını dene ve eşin için vitamin Mfk yöntemi falan araştır önce sonra karar ver24 yaşındayım maddi durumumuz iyi değil bir arabamız var okadar gerekirse onu satacağız, sperm azlıgı canım
Okadar ayrıntılı bilgi vermişsinki Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim peki kadının sağlık durumu iyiyse sperm sayısı azlıgında aşılama tutarmı?Asilamada spermin yumurtaya ulasmak icin katetmesi gereken yol kisaltiliyor. Yani vajina girisinden rahime kadar olan mesafeyi spermin ilerlemesi gerekirken asilamada sperm direkt rahime birakiliyor. İlaclarla yumurtanin catlama zamani ayarlaniyor. Yumurtanin catlamasi yakinken labaratuvarda yikanan spermler katater yardimi ile rahime birakiliyor. Yani dollenme islemine mudahale edilmiyor yumurta ile spermin rahimde bulusup dollenmeyi kendilerinin gerceklestirmesi gerekiyor.
Tüp bebekte is olay daha uzun. Yumurtalar kontrollu sekilde buyutuluyor ve anestezi altinda toplaniyor ayni gun erkekten sperm aliniyor ve yine yikama islemi yapiliyor. Labaratuvarda Sperm ve yumurta yan yana birakiliyor dollenme gerceklestiriliyor. Embriyo haline gelmesi bekleniyor bu yaklasik 3-5 gun araliginda oluyor. Embriyolarin gelisimi takip ediliyor en iyi kalite olani da transfer ediyolar rahime yerlestiriyorlar. Kabaca bu sekilde asilama da sans yuzde 15 civari iken tup bebekte 50-60lara kadar cikiyor. Doktorum bu sekilde demisti. Eksik bilgi muhakkak vardirncunku surecler uzun.
Sigortamız yok canım şartları taşımıyoruz. Mfk yöntemi nedir?3 aşılama sonrası devlet tüp bebek raporu veriyor diye biliyorum en azından dene yaşın gençmiş aşılamayı dene olmazsa tüp bebeğe geçersin tabi tüm testlerini yaptır özel de aşılama yaptıracagına tüp bebek yaptır derim ama devlette aşılama hakkını dene ve eşin için vitamin Mfk yöntemi falan araştır önce sonra karar ver
İnstegramdan bak Mfk doktor propolis ve beslenme birlikte olma bilgisi veriyor canım kadın doğum doktoru eczanelerde ürünleri satılıyormuşSigortamız yok canım şartları taşımıyoruz. Mfk yöntemi nedir?
Sperm azliginda asilama onerilmiyor diye biliyorum ama eminde degilimOkadar ayrıntılı bilgi vermişsinki Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim peki kadının sağlık durumu iyiyse sperm sayısı azlıgında aşılama tutarmı?
Evet sperm azlığında aşılama önerilmiyor direk tüp bebek. Başımda yani ondan söylüyorum. Bence farklı bir doktora daha danışmanızda fayda var. Bunlar kolay şeyler değil insan maddi manevi yıpranıyor. Aklını karıştırmak istemem ama farklı doktorlara daha görünün hemen hemen hepsi ön görüşme ücretsiz zaten. Allah yardımcınız olsun.Sperm azliginda asilama onerilmiyor diye biliyorum ama eminde degilim
3 asilama her hastada aranan bir sart degil. Bazi durumlarda rapor cikiyor. Bna doktorum asilama sana uygun degildi dedi. Bnde rspor icin iki asilama sart dediler dedim. Sana her turlu rapor cikardi asilama olmadanda dedi. Bunu diyen hoca heyetteydi. Suan degisen kural varsa bilemiyorum tabi. Bir kac yerle gorus. Hatta devlet hastanedindeki hocalardanda gorus al snra kararini ver. İstersen asilsma yapalim diye bisey olamaz. Hasta nerden bilecek durumunuda karar verecek. Asilamada sukadar tupte bukadar ihtimal var sundan asilama deneyelim veya denemeyelim gbi aciklayici olmasi lazim doktorun3 aşılama sonrası devlet tüp bebek raporu veriyor diye biliyorum en azından dene yaşın gençmiş aşılamayı dene olmazsa tüp bebeğe geçersin tabi tüm testlerini yaptır özel de aşılama yaptıracagına tüp bebek yaptır derim ama devlette aşılama hakkını dene ve eşin için vitamin Mfk yöntemi falan araştır önce sonra karar ver
Merhaba canım benim eşiminde sperm az ilaç kullanıyor siz ilaç kullandınız mı benim yaşımda 2424 yaşındayım maddi durumumuz iyi değil bir arabamız var okadar gerekirse onu satacağız, sperm azlıgı canım
Evet canım kullanıyor klomen ve ınxenta fert siz ne kullanıyorsunuz ben birde e vitamini aldım onu içiriyorum keçi boynuzu özü içiriyorum sabah aksam, kan vermek iyi dediler kan verdi Kızılaya çoban çökerten çayı içiriyorum hergün. Kabak çekirdeği yediriyor um bitter çıkolata muz elimden geldiğince nohut balık ıspanak bakalım nisanda sperm testi vericek somuclar ne olucak görücez sizde durumlar nasılMerhaba canım benim eşiminde sperm az ilaç kullanıyor siz ilaç kullandınız mı benim yaşımda 24