Aşılama Aşılama ne kadar ağrılı?Bilgilendirin lütfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnanki seni çok çok iyi anlıyorum. Bende yeni yaptırdım aşılama. Kaç gün kafama taktım anlatamam sana. Bende hep normal yolla olmasını istemiştim. Bunu ne kadar istediğimi gerçekten bir ben bir Allah biliyor. Ama aşılamaya razı oldum.yaptırdım. Ve Sonucum malesef negatif çıktı. İnanılmaz üzüldüm. Günlerce ağladım. Ama sonra burda insanların hikayelerini okuyup, kendimden utandım. İnsanlar neler neler yaşıyor,ben normal yolla olmamasına hayıflanıyorum dedim. Şimdi kendimi toparladım. Artık kafama takmayacağım o kadar. Söz verdim kendime. Önüme bakıcam. Elimden geleni yapacam. Ve sonra da Allaha bırakınca kendimi. Olacağı varsa olacak zaten. Sana da bunu tavsiye ederim.elinden geleni yap. Ama Oluruna bırak...

haklısın elimden geleni yapacağım bende aşılama oranı yüksek demişlerdi bize inşallah tek seferde tutsun diye umud ediyorum

Aşılama bir tek bende ağrılı oldu galiba. AMa benim rahim girisim darmiş. Doktorum o yuzden bıraz ugrasti. Haliyle ikigun suren kanamam oldu. Karin agrim ilk gun coktu. Siskinlik oldugu icin lavobaya da zor çıktım. Tansiyonum düştü eve geldigimde tum gun uzandm. Tabi bunlar benim rahimden kaynakli sorunlar. Herkesin gayet rahat geciyor asilamasi.

Aşılama bir tek bende ağrılı oldu galiba. AMa benim rahim girisim darmiş. Doktorum o yuzden bıraz ugrasti. Haliyle ikigun suren kanamam oldu. Karin agrim ilk gun coktu. Siskinlik oldugu icin lavobaya da zor çıktım. Tansiyonum düştü eve geldigimde tum gun uzandm. Tabi bunlar benim rahimden kaynakli sorunlar. Herkesin gayet rahat geciyor asilamasi.
Sıkıntılı olmuş cidden. İnş sonu güzel olmuştur. Tuttu mu aşılaman?

merhaba yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyoruz eşimde morfoloji problemi var doğal yol ile olmasını çok istedim ancak artık epeyce vakit aldı temmuz ayında aşılama yaptırmayı düşüyorum bu süreçte neler yaşadınız aşılama ne kadar sürüyor ne kadar süre hastanede yatmamız gerekiyor sonrasında nelere dikkat edilmeli tecrübeli kişiler yardımcı olur musunuz :dua:

zor bir süreç 2,5senedir yaşıyorum hatta hiç bir sorun yok.
bu ikinci aşılamam idi. doktor önce hap sonra hemen iğne ile yumurtaları uyardı ardından aşılamayı yaptı. 12.gün evde test yaptık silik çıktı sonra kanda 70/150/382 gördük çok şükür bu cumartesi kontrole çağırdı keseyi görmeyi bekliyoruz.
bence ertelemeyin hayat çok hızlı akıp geçiyor ...
aşılama yapılınca 1 saate yakın yattım sonra eve geldim yattım 2 gün özellikle duş almadım. aşılamdan bir gün sonra ve 2günde bir ilişki oldu çalıştığım için yatma fırsatım olmadı ama eve gelince uzandım hiç iş yapmadım.

herşey güzel olacak...

zor bir süreç 2,5senedir yaşıyorum hatta hiç bir sorun yok.
bu ikinci aşılamam idi. doktor önce hap sonra hemen iğne ile yumurtaları uyardı ardından aşılamayı yaptı. 12.gün evde test yaptık silik çıktı sonra kanda 70/150/382 gördük çok şükür bu cumartesi kontrole çağırdı keseyi görmeyi bekliyoruz.
bence ertelemeyin hayat çok hızlı akıp geçiyor ...
aşılama yapılınca 1 saate yakın yattım sonra eve geldim yattım 2 gün özellikle duş almadım. aşılamdan bir gün sonra ve 2günde bir ilişki oldu çalıştığım için yatma fırsatım olmadı ama eve gelince uzandım hiç iş yapmadım.

herşey güzel olacak...

inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz Allah tamamına erdirsin
benimde 2.5 sene oldu klomen ve ovitrelle yapıldı 2 kez bunların haricinde başka bir ilaç alınıyor mu
aşılama için kendimi hiç hazır hissetmiyorum kafamda onaylasamda psikolojik olarak hazır hissetmiyorum sanki bir kusurmuş gibi düşündürüyor bana sizde de buna benzer duygular oldu mu

inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz Allah tamamına erdirsin
benimde 2.5 sene oldu klomen ve ovitrelle yapıldı 2 kez bunların haricinde başka bir ilaç alınıyor mu
aşılama için kendimi hiç hazır hissetmiyorum kafamda onaylasamda psikolojik olarak hazır hissetmiyorum sanki bir kusurmuş gibi düşündürüyor bana sizde de buna benzer duygular oldu mu
verende O alan da O
neden bu kadar kafana takıyorsun ki..
kusur gibi hiç bir zaman görmedim daha geçen gün konu açtım hatta...
zamana bırakmak çözüm değil..zaman çok hızlı geçiyor..
bir yerden başlamak gerekiyor...

ben klomen ve menegon ve ovritrella kullandım 3/4 ay olmadı sonra doktor değiştirdim oda femara menegon ovirella verdi. aşılamadan 3gün sonra progestan fitile başladım. halada fitili kullanıyorum. doktordan doktora değişiyor.

verende O alan da O
neden bu kadar kafana takıyorsun ki..
kusur gibi hiç bir zaman görmedim daha geçen gün konu açtım hatta...
zamana bırakmak çözüm değil..zaman çok hızlı geçiyor..
bir yerden başlamak gerekiyor...

ben klomen ve menegon ve ovritrella kullandım 3/4 ay olmadı sonra doktor değiştirdim oda femara menegon ovirella verdi. aşılamadan 3gün sonra progestan fitile başladım. halada fitili kullanıyorum. doktordan doktora değişiyor.

anladım haklısınız doğal yolla olmasını çok istediğim ve takıntı yaptığım için olmuyor belki de haziranda randevu alacağım Allah kısmet ederse temmuz ayında aşılamaya geçerim hayırlısı artık nasib..

Back
X