Aşılama aşılama neden idrara sıkışık yapılıyor anlamadım kii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

snglfhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
67
11
38
36
Kızlar benim aşılamam idrara sıkışık yapıldı tamam yumurtaya bakmak için idrara sıkışık olmak gerekiyo ama neden aşılama da idrara sıkışık yapılıyor çok zorlandım patlayacaktim yarım saat doktora sormaya unuttum :KK12::KK12::KK12:

yaa evet bnde dün oldum aşılamamı aynı şekilde zor dayandım ama heyecandan sormayı unuttum

bende bugun asılama oldum ıdrara sıkısık vs bırsey denmedı hatta sıra beklerken asılama ıcın ozellıkle wcye gıttım sonradan oturupta spermlerı akıtymamak ıcın..

Allah allah bende anlamadım ki neden bizde öyle oldu patlayacakti böbreklerim kasıklarim çatlayacakti resmen

Aşılama yaparken karından ultrason bakılıyor ya daha net görünsün diye biliyorum ben canım

Ama bana ultrasondan bakıldı canım önce ultrasona baktı sonra aşılama oldu ama aşılama odasında ultrason yoktu

Ama bana ultrasondan bakıldı canım önce ultrasona baktı sonra aşılama oldu ama aşılama odasında ultrason yoktu
Valla canım benim aşılamam yapılırken ikisinde de karnımdan bakıp yumurtayı görüp en yakınına spermi bırakmaya çalıştı doktorum

idrara sıkışık olma spermin ulaştırılmak istenen yere daha hızlı gitmesini sağlıyormuş. yolu daraltmak gibi düşünün

Banada denilmedi ilk aşılamamda, bende wc ye gidip sonrada aşılama yaptırdım, bu ay 2. ye başlıycaz acaba bendemi sıkışık olsam bu defa :)

Allah allah bende anlamadım ki neden bizde öyle oldu patlayacakti böbreklerim kasıklarim çatlayacakti resmen
Canım ben sordum doktora rahim içine verilen kateter daha rahat giriyormuş rahime zarar vermemek için bende çok sıkıştım ama orada gitmedim wcye eve gelene kadar iyice sıkıştım arabadan inemedim eşim destek oldu inan adım atamadım ve 2-3 saatte 5 kez tuvalete gittim :)

Allah razı olsun canım Sağol rahatladım şimdi anladım o kadar sıkışmışım ki doktor çok kolay oldu dedi :KK12:

İdrar torbası tam dolu olunca rahimin en üst noktasını görebiliyorlar.aşılamanın verimli olabilmesi için en üst noktaya kadar çıkılması lazım çünkü ordan tüplere geçip yumurtayı dölleyebilir.

• Beğen
Reactions: iiz
Ultrasonla idrar torbasında parlayan suyu buluyorlar oraya kadar ilerleyip bırakıyorlar.banada doktor anlattı bunu.

Back
X