Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım benim aşılamam yapılırken ikisinde de karnımdan bakıp yumurtayı görüp en yakınına spermi bırakmaya çalıştı doktorumAma bana ultrasondan bakıldı canım önce ultrasona baktı sonra aşılama oldu ama aşılama odasında ultrason yoktu
Canım ben sordum doktora rahim içine verilen kateter daha rahat giriyormuş rahime zarar vermemek için bende çok sıkıştım ama orada gitmedim wcye eve gelene kadar iyice sıkıştım arabadan inemedim eşim destek oldu inan adım atamadım ve 2-3 saatte 5 kez tuvalete gittim :)Allah allah bende anlamadım ki neden bizde öyle oldu patlayacakti böbreklerim kasıklarim çatlayacakti resmen
Valla sen bilirsin canım ama sen yinede doktorunuza dinleBanada denilmedi ilk aşılamamda, bende wc ye gidip sonrada aşılama yaptırdım, bu ay 2. ye başlıycaz acaba bendemi sıkışık olsam bu defa :)
Inşallah öyledir canım çektiğimiz sıkıntıya degsinidrara sıkışık olma spermin ulaştırılmak istenen yere daha hızlı gitmesini sağlıyormuş. yolu daraltmak gibi düşünün
hangisi tatlım?Hiç böyle bir şey duymadım. .