Aşılama aşılama neden idrara sıkışık yapılıyor anlamadım kii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç böyle bir şey duymadım. .
Sağol canım benim sen nasılsın; )
idrara sıkışık çağırmışlar bazılarını?transfer zamanı bizide sıkışık işte aşılamadada spermleri bırakırken sıkışık çağırıyorlar.
hamileyim :)

Sen idrara sıkışık değil miydin aşılama günü?Açıkçası aşılama benimde uzmanlık alanım değil ama tüp bebekte mantık bu.

Eeee benim doktor sadece aşılama ya girerken baktı ultrasona aşılama yaparken bişey yoktu

Hayırlı olsun tatlımm çok sevindim. .
Allah razı olsun gülüm:) Allah seninde bebek arzusuyla yanıp tutuşan tüm kardeşlerime de nasip etsin inşallah.her gün her saat başı burdaki herkese dua ediyorum.

Eeee benim doktor sadece aşılama ya girerken baktı ultrasona aşılama yaparken bişey yoktu
demek ki sizde sperm sayısı fazlaymış nerden bıraksa o yoğunlukta biri tüplerden geçer diye düşünmüşlerdir.

Allah razı olsun gülüm:) Allah seninde bebek arzusuyla yanıp tutuşan tüm kardeşlerime de nasip etsin inşallah.her gün her saat başı burdaki herkese dua ediyorum.
Amin inşallah canım benim ♡
çook teşekkür ediyorum. .

Aşılamam tutmadı kızlar gece hasta oldum nasıl kötüyüm anlatamam eşime 1 saat söyleyemedim hasta olduğumu bana belli etmedi ama oda çok üzüldü normalde kafasını yastığa koyar koymaz uyurdu sabaha kadar döndü durdu bu beni dahada mahvetti napcam ben şimdi nasıl atlatacam bunu

Aşılamam tutmadı kızlar gece hasta oldum nasıl kötüyüm anlatamam eşime 1 saat söyleyemedim hasta olduğumu bana belli etmedi ama oda çok üzüldü normalde kafasını yastığa koyar koymaz uyurdu sabaha kadar döndü durdu bu beni dahada mahvetti napcam ben şimdi nasıl atlatacam bunu
hayırlısı olsun canım benimkide tutmadı malesef

Back
X