- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
İnşallah bugün çok suçladım kendimi negatif olunca doktor bu ay deneyin hamile kalan var ben de diyorum ki kısır gibi birseyim nasıl olsun ki hamilelik anlamıyor yine bir umut yazım dedim burayaHakkinizda hayirlisi olsun.Var tabi tüp bebek tedavisi sirasinda bile hamile kalan var.Sizinde gönlünüzce olur inşallah
Amin insallah ne yapım bu süreçte daha adet olmadım cumaya olurum ovalasyon mu alıyım ne yapım elimden geleni yapmak istiyorum dao tedavi etkisi bir kaç daha devam ediyor , allah kucagınızı boş koymasın inş
Amin insallah ne yapım bu süreçte daha adet olmadım cumaya olurum ovalasyon mu alıyım ne yapım elimden geleni yapmak istiyorum da
Kan testi yaptırdım asilamanin 13 gunu catlatma ignesinin 13 gunu 1.7 cikti zaten beb adet göremeyen birisiyim ilaclarla oluyorumadet olmadan negatif oldugunu nasıl anladın
Yanlış catlatma ignesinin 15 gunu aşılamanin q3 gunu bugun kan 1.7 ciktiadet olmadan negatif oldugunu nasıl anladın
Adet görmemezin bir sebebi var mıKan testi yaptırdım asilamanin 13 gunu catlatma ignesinin 13 gunu 1.7 cikti zaten beb adet göremeyen birisiyim ilaclarla oluyorum
2019 dusuk yaptim daha da adet olmamaya basladim polikistik var yumurta çok ama ise yaramıyorAdet görmemezin bir sebebi var mı
Bende de tam tersi yumurta gelişmiyor bir çok şey denedik olmadı şuan 1ay beklemedeyim mr çektim raporumda hipofiz adenema rastlandı fakat dktrum mr sidime baktı yoktu dedi bende anlamadım neyden kaynaklı2019 dusuk yaptim daha da adet olmamaya basladim polikistik var yumurta çok ama ise yaramıyor
Hım bilgim yok benim yumurtalar misket gibi çok ama küçükBende de tam tersi yumurta gelişmiyor bir çok şey denedik olmadı şuan 1ay beklemedeyim mr çektim raporumda hipofiz adenema rastlandı fakat dktrum mr sidime baktı yoktu dedi bende anlamadım neyden kaynaklı
Ne demek kısir gibi bişeyim kafanizdan silin şu düsünceyi lütfen olan varmis doktor deneyin demis size bunu söyleyen doktor ne vakalar gördü kim bilir de bubu söylediİnşallah bugün çok suçladım kendimi negatif olunca doktor bu ay deneyin hamile kalan var ben de diyorum ki kısır gibi birseyim nasıl olsun ki hamilelik anlamıyor yine bir umut yazım dedim buraya
Napim 4 yılık evliyim gına geldi bir çocuk getiremiyorumNe demek kısir gibi bişeyim kafanizdan silin şu düsünceyi lütfen olan varmis doktor deneyin demis size bunu söyleyen doktor ne vakalar gördü kim bilir de bubu söyledi
Allahin takdiri vakti gelmemiş demekki.Çocugunun olmamasi senin sucun değil.Rabbimin sevdigi kulusun ki bak senin sabrini deniyo.Sabir sadece sabir sonu selamet olucak inşallahNapim 4 yılık evliyim gına geldi bir çocuk getiremiyorum
Insallah aminAllahin takdiri vakti gelmemiş demekki.Çocugunun olmamasi senin sucun değil.Rabbimin sevdigi kulusun ki bak senin sabrini deniyo.Sabir sadece sabir sonu selamet olucak inşallah
Canını sıkma aynı durumdayız kimi zaman isyan edesim geliyor benimde ama vardır rabbimin bildiği arkadaşın dediği gibi sevgili kuluyuzki sabrımızı deniyor diye düşünüyorum senin gibi pco var hiç adet göremiyorum ilaçsız aşılamamda tutmadı en azından ilaçlarla yumurtalarımız varki gelişiyor bunada şükür canımInsallah amin
Evet çok şükür ama daha yapmıyorlar tedavi bana tup bebek diyip duruyorlar ben anca devlete yapmalıyım o da yasim tutunca 21 25 oluncaCanını sıkma aynı durumdayız kimi zaman isyan edesim geliyor benimde ama vardır rabbimin bildiği arkadaşın dediği gibi sevgili kuluyuzki sabrımızı deniyor diye düşünüyorum senin gibi pco var hiç adet göremiyorum ilaçsız aşılamamda tutmadı en azından ilaçlarla yumurtalarımız varki gelişiyor bunada şükür canım
Yarın tüp bebek için görüşmem var pes etmek yok sende etme lütfen kısır falan diye düşünme sakın bizimde sınavımız bu canım aşılama olmazsa tüp ben inanıyorum bi şekilde gelecek bebeklerimizCanını sıkma aynı durumdayız kimi zaman isyan edesim geliyor benimde ama vardır rabbimin bildiği arkadaşın dediği gibi sevgili kuluyuzki sabrımızı deniyor diye düşünüyorum senin gibi pco var hiç adet göremiyorum ilaçsız aşılamamda tutmadı en azından ilaçlarla yumurtalarımız varki gelişiyor bunada şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?