Aşılama negatif tutmadı

Evet çok şükür ama daha yapmıyorlar tedavi bana tup bebek diyip duruyorlar ben anca devlete yapmalıyım o da yasim tutunca 21 25 olunca
Daha yaşın küçük o zaman canım bikaç sene daha bekleyebilirsin bence kaybedecek bişey yok yaşın çok gençse

Ücret ne kadar tutu acaba

Peki ne yapıyorlar yarin anlatımısin bana ne süreç ne diyorlar nekadari devlet karşılıyor
Canım raporum yok benim raporlu olunca uygun oluyor fiyat raporsuz olucak bizimkisi yüksek olabilir maliyeti şuan fiyst bilmiyorum yarın öğrenicem doktorla bi görüşeyimde

Ona hiç takılma kendin küçüksün zaten daha canım benim kimsenin bişey söylemeye hakkı bile yok
Kimse den degilde eşime üzülüyorum sağlık istese başkasın dan hemen çocuğu olur onun gözün de boyle olmak üzücü beli etmiyor ama anliyoruum üzülüyor elinden bir şey gelmiyor

Kimse den degilde eşime üzülüyorum sağlık istese başkasın dan hemen çocuğu olur onun gözün de boyle olmak üzücü beli etmiyor ama anliyoruum üzülüyor elinden bir şey gelmiyor
Kendini eksik görme bende yaptım onu inan daha çok üzülmekten başka bişey gelmiyor elden zamanı değil diye düşün çünkü bak şöyle düşün sıkıntın olsa yumurtanda gelişmez gelişiyor ama ona rağmen olmuyor bu şekilde sıkıntıda ortadan kalkmış oluyor rabbim istemiyordur daha hamile kalanlardada durum farklı değilki yumurta var sperm var oluyor işte bizdede oluyor sonuçta zamanı var kuzum inan biraz fazla çaba göstericez sadece ve olucak Allahın izniyle

Benim özel di 1830 tl tutu toplam 1 aylik tedavi aşılama 1060
Çatlatma iğnesi ve duphaston 200
2tane kovit testi 200
Muane 170
Merional 75 6 kutu 200
2.aşılamayıda yaptırıp olmazsa rapor çıkartıp uygun fiyata tüp bebek yaptırabilirsiniz canım bilirsin zaten

Benim özel di 1830 tl tutu toplam 1 aylik tedavi aşılama 1060
Çatlatma iğnesi ve duphaston 200
2tane kovit testi 200
Muane 170
Merional 75 6 kutu 200
Anladım teşekkür ederim canım Rabbim sağlıklı, hayırlı gebelik nasip etsin inşallah

Bende onu anlamıyorum ilacla kaliteli oluyor sperm de iyi çatlıyor da yumurta döllenme olmuyor tamam nasip te tabi olarak sikinti kalmıyor ama tipi olarak ta bebek olmuyor

Bende onu anlamıyorum ilacla kaliteli oluyor sperm de iyi çatlıyor da yumurta döllenme olmuyor tamam nasip te tabi olarak sikinti kalmıyor ama tipi olarak ta bebek olmuyor
Canım zaten normal yolla gebelikte bile şans %15 ve sıkıntısız olup 1 sene sonra gebe kalanda çok var ona bakış bizimde normal aslında bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…