- 1 Şubat 2024
- 885
- 614
- 23
- Konu Sahibi gamzelibirkiz
-
İnşallah kuzum bence de doktor bi baksın muayene ol ona göre bi yol çizersin doktor söyler sana. Herşey gönlünce olsun inşallah canımTamam canım adet olursam eğer zaten şuan lekelenme gibi kahve ve pütürlü doktora kontrole gideceğim. Umarım kist olmamıştır
Pcos yok ben iğne dozuna bağlıyorum. Daha öncesinde iki aşılama geçmişim var hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Son kontrol artık aşılama olacak bana yapamayız çok büyüdü dediler işte. Ben yine riski göze aldım çok istediğim için ama nasipAaaa çokmuş yaa. Pcos mu var sizde? Yumurtalar büyümüyor diye mi öyle verdiler acaba. Ben de bana düşük doz verdiler diyip duruyordum ama ohss riskini hiç düşünmemiştim açıkcası
Ay çok geçmiş olsun ya. Ne tuhaf bir durum. İyi ki sağlığınıza birşey olmamış yani düzelmiş biraz. Ya hayati risk olsaydı. Aman amanEn son femara kullanışımda 2 ay etki etmedi iğneye geçtik o da 13 yumurta büyüttü belirli büyüklüklerde. Ben riskleri göze alıp yaptırdım aşılamayı sonra hastanede yattım 2 gün oldu çıkalı. Rahmimin sular içinde hareket ettiğini hissedebiliyorumAllahtan karnımın gerginliği bşraz azaldı çok fena bişey ilk defa yaşadım. Pko var evet kuzum
Sizde 2 den fazla yumırta geliştigi için sanırım bir de. Hepsi çatlayıp döllenmeye müsait büyüklükte. Bende 2 yumurta oluştu bu ay. Hep 2 oluşuyor zaten ne hıkmetsePcos yok ben iğne dozuna bağlıyorum. Daha öncesinde iki aşılama geçmişim var hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Son kontrol artık aşılama olacak bana yapamayız çok büyüdü dediler işte. Ben yine riski göze aldım çok istediğim için ama nasip
16,5 çatlatmak için de erken bence zaten . Benim bir aşılama daha yaptıracak o hormonu alacak , bekleyecek dermanım yok. Ya bırakıp olursa olur olmazsa olmaz diyeceğim yada tüp bebek yaptıracağım. Hiç bilmiyorum.Evet devlet 2 iğneli aşılama istiyor. Ben de devlette 2 aşılama şartını karşılamaya çalışıyorum 2.yi olucam yarın. Devletin genel durumu bu maalesef. Bende de durum aynı oldu. Her seferinde farklı bir intern e denk geldım.
Geçenki aşılamamda koştur koştur 16,5 mm iken çatlatma iğnesi yaptılar. Üzerinden 24 saat geçmişti ki hemen aşılamaya aldılar. Erken oldu.
Bu aşılamada ise çatlatma iğnesini dün gece vurdurdular aşılama ise yarın öylen. Yani 36 saat olacak. Bu sefer profesör hocaya denk geldim o baktı. Belki daha iyi olur
Evet ve buna rağmen bugün adet olacak gibi hissediyorum. O yüzden zaten çok umutluydum. İnşallah lekelenmedir adete dönmez . 14 de gün geçti çatlatma üzerinden belki lekelenme içinde geçtir bilmiyorum kiSizde 2 den fazla yumırta geliştigi için sanırım bir de. Hepsi çatlayıp döllenmeye müsait büyüklükte. Bende 2 yumurta oluştu bu ay. Hep 2 oluşuyor zaten ne hıkmetse
Sendrom organ yetmezliğine kadar gidebiliyormuş. Burada da doktorlara kızıyorum. Sürekli kontrole geliyorum zaten 75 değil 50 verin 32.5 verin. İstediğiniz boya ulaşmazsa dozu arttırırn . Benim bir geçmişim yokki sizinleAy çok geçmiş olsun ya. Ne tuhaf bir durum. İyi ki sağlığınıza birşey olmamış yani düzelmiş biraz. Ya hayati risk olsaydı. Aman aman
Amin kuzum , senin için de herşeyin en hayırlısı tez vakitte kolaylıkla olsun inşallahİnşallah kuzum bence de doktor bi baksın muayene ol ona göre bi yol çizersin doktor söyler sana. Herşey gönlünce olsun inşallah canım
sanırım fazla tepki verdi yumurtaların ilaca karşı bende şu an femera kullanıyorum yumurta takibindeyizHayır canım pcos yok ben gonalf dozunun fazla geldiğini düşünüyorumönceki aşılamalarımı özelde femara ile yaptılar böyle büyümemişti
Canım belki de yerleşmedir. Lekelenme diyorsun çünkü. Dur bakalım. Belki güzel haberlerle gelirsin...Evet ve buna rağmen bugün adet olacak gibi hissediyorum. O yüzden zaten çok umutluydum. İnşallah lekelenmedir adete dönmez . 14 de gün geçti çatlatma üzerinden belki lekelenme içinde geçtir bilmiyorum ki
Çok sağol. Ben de sana dua edicem. İnşallah bu ay kavuşursun bebeğine. Ben açıkcası sırf tüp bebek raporunu aıp sgk desteğinden faydalanmak için istiyorum. Özelde yaptıracağım tüp bebek. Ama raporlu raporsuz arasında uçurum var açıkcası. O yüzden rapor alabilsem iyi olur16,5 çatlatmak için de erken bence zaten . Benim bir aşılama daha yaptıracak o hormonu alacak , bekleyecek dermanım yok. Ya bırakıp olursa olur olmazsa olmaz diyeceğim yada tüp bebek yaptıracağım. Hiç bilmiyorum.
İnşallah bu aşılamadan güzel sonuçlar alırsın, senin için dua edicem
Yani haklısın. Bu bayağı tehlikeli bir şeymiş. Ben de araştırdım. Eğer pcos da yoksa neden 75 ile başlattılar anlamadım. Zaten o iğneleri olmak da bir dert. Mesela ben gider gitmez hep 37,5 ile başlattılar. Ama ilk aşılama adetin 4. günü gidebildim. Biraz geç başladım ilaca. Yumurtam da tam büyümemişken ovitrelle vur dediler. Şimdi pazartesi daha 15 mm idi yumurtam. Yarın cuma. Dün de çatlatma iğnesi oldum. Muhtemelen şu an 22 falan vardır diye düşünüyorum çatlamak üzeredir. Ama yine de umudum yok aşılamadan. Sırf şartı karsılamak icin oluyorumSendrom organ yetmezliğine kadar gidebiliyormuş. Burada da doktorlara kızıyorum. Sürekli kontrole geliyorum zaten 75 değil 50 verin 32.5 verin. İstediğiniz boya ulaşmazsa dozu arttırırn . Benim bir geçmişim yokki sizinle
Evet canım. Femara gonalf den hafif senin böyle bir problemin olmazsanırım fazla tepki verdi yumurtaların ilaca karşı bende şu an femera kullanıyorum yumurta takibindeyiz
150 çok fazla vermişler ya tüp bebekte 200 dozlarını kullanıyolar sizin baya aşılama için yüksek bi doz vermişlerBen 150 kullandımyapay gölet gibi her yerim. Karnımı gören hayırlı olsun diyo bebek sanıyor
gonal f kaç doz kullandınızSizde 2 den fazla yumırta geliştigi için sanırım bir de. Hepsi çatlayıp döllenmeye müsait büyüklükte. Bende 2 yumurta oluştu bu ay. Hep 2 oluşuyor zaten ne hıkmetse
37.5 kullandımgonal f kaç doz kullandınız
Sağol canım benim.. hepimiz sağlıkla ve tez vakitte inşallah kavuşalım.Canım belki de yerleşmedir. Lekelenme diyorsun çünkü. Dur bakalım. Belki güzel haberlerle gelirsin...
Çok sağol. Ben de sana dua edicem. İnşallah bu ay kavuşursun bebeğine. Ben açıkcası sırf tüp bebek raporunu aıp sgk desteğinden faydalanmak için istiyorum. Özelde yaptıracağım tüp bebek. Ama raporlu raporsuz arasında uçurum var açıkcası. O yüzden rapor alabilsem iyi olur
Yani haklısın. Bu bayağı tehlikeli bir şeymiş. Ben de araştırdım. Eğer pcos da yoksa neden 75 ile başlattılar anlamadım. Zaten o iğneleri olmak da bir dert. Mesela ben gider gitmez hep 37,5 ile başlattılar. Ama ilk aşılama adetin 4. günü gidebildim. Biraz geç başladım ilaca. Yumurtam da tam büyümemişken ovitrelle vur dediler. Şimdi pazartesi daha 15 mm idi yumurtam. Yarın cuma. Dün de çatlatma iğnesi oldum. Muhtemelen şu an 22 falan vardır diye düşünüyorum çatlamak üzeredir. Ama yine de umudum yok aşılamadan. Sırf şartı karsılamak icin oluyorum
Evet iş yerinden izin alma işi zor. Allahtan benim iş ile hastane yanyana üniversitede çalışıyorum. Yoksa yürütemezdim bu süreci sürekli git gel. İyi o zaman öyle bir şansın varsa çok da bu aşılama şartıyla vakit kaybedip kendini yıpratma bari. Devlette aşılama da çok travmatik geçenkinde 8 kadın arka arkaya sıradaki gelsinn şeklinde yapıldı çiftlik gibi. Yatacak yatak yoktu kızlardan biiryle aynı yatakta yattık yarım saat şaka gibiydi..Sağol canım benim.. hepimiz sağlıkla ve tez vakitte inşallah kavuşalım.
Benimde niyetim senin gibiydi ama işini bilmeyen asistanlarla çok zor.. gerçekten iyisine hem vicdanlı hem işini bilene denk gelmek gerek.
İş yerinden izin alıp gitmek zaten büyük bir dert insana da.. Farkta çok evet ama benim psikolojim bir aşılama daha kaldıramayacak..
Zaten banka sandığına bağlıyım . Bankada raporum çıktı yine parayla aldım ilaçları banka ödeme yaptı. Tüp bebeğe ihtiyaç kalırsa da karşılar umarım..
bana takip için bi dahahi ay gonal f verecek 100 doz yeterli olur dedi benimde çok büyümesin37.5 kullandım
Senin için çok sevindim. Bana yakında değil maalesef her gidişim de sabahtan yarım gün olmuyorum..Evet iş yerinden izin alma işi zor. Allahtan benim iş ile hastane yanyana üniversitede çalışıyorum. Yoksa yürütemezdim bu süreci sürekli git gel. İyi o zaman öyle bir şansın varsa çok da bu aşılama şartıyla vakit kaybedip kendini yıpratma bari. Devlette aşılama da çok travmatik geçenkinde 8 kadın arka arkaya sıradaki gelsinn şeklinde yapıldı çiftlik gibi. Yatacak yatak yoktu kızlardan biiryle aynı yatakta yattık yarım saat şaka gibiydi..
Pcos var mı yumurtaların yavaş mı büyüyor? Bende bir sorun yok yumurtalarım kendi kendine de büyüyüp çatlıyor zaten sanırım o sebeple sadece uyarma amaçlı düşük doz kullandıbana takip için bi dahahi ay gonal f verecek 100 doz yeterli olur dedi benimde çok büyümesin
Kontrollerinizde boyutlara sizde dikkat edinbana takip için bi dahahi ay gonal f verecek 100 doz yeterli olur dedi benimde çok büyümesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?