- 17 Mart 2012
- 6.367
- 2.172
- 448
- Konu Sahibi gamzelibirkiz
-
Evet yaa. Şu raporu alana kadar bir enfeksiyon kapmasak bari. Vallahi yıldım. 2 hasta aynı anda giriyor bizde de. Biri vajinal muayene olurken diğeri kabinde. Bazen yanlışlıkla çıkıyorlar , diğer kadın genital bölge açık şekilde ay uf çok fena valla.Senin için çok sevindim. Bana yakında değil maalesef her gidişim de sabahtan yarım gün olmuyorum..
Evet evet devlet öyle. Bizi de muayene alıyorlar tuvaleti kapatıp kabin yapmışlar. Kadınlar çıplak orda bekliyor. Muayene olan giyiniyor diğeri çıkıyor.. vajinal bakarken kullandığı cihaza prezervatif takmıyor.. rapor işi olmasa gerçekten hijyenikte değil..
Ay Allah korusun olmadan geçer gider kuzum inşallah.. İstanbul’da Hisar continentalde yaptırmıştım diğer iki aşılamayı.. o kadar hijyenikti ki.. kabinde tek kullanımlık etek şeklinde örtüleri var muayene olurken giymeniz içinEvet yaa. Şu raporu alana kadar bir enfeksiyon kapmasak bari. Vallahi yıldım. 2 hasta aynı anda giriyor bizde de. Biri vajinal muayene olurken diğeri kabinde. Bazen yanlışlıkla çıkıyorlar , diğer kadın genital bölge açık şekilde ay uf çok fena valla.
Ay bize de burada lekeli etek, önlük giydiriyorlarAy Allah korusun olmadan geçer gider kuzum inşallah.. İstanbul’da Hisar continentalde yaptırmıştım diğer iki aşılamayı.. o kadar hijyenikti ki.. kabinde tek kullanımlık etek şeklinde örtüleri var muayene olurken giymeniz için
Ben 225 300 bile vuruldum bence 75 çok değil ama size fazla gelmiş demekkiHayır canım pcos yok ben gonalf dozunun fazla geldiğini düşünüyorumönceki aşılamalarımı özelde femara ile yaptılar böyle büyümemişti
danışıcam dr uma başlarsa eğer mutlaka benim yaşta 38 belki o yüzden öyle demiştir ama bunu söylücem mutlakaKontrollerinizde boyutlara sizde dikkat edin
aşılamamı tüp bebektemi acabaBen 225 300 bile vuruldum bence 75 çok değil ama size fazla gelmiş demekki
pcos yok ama yumurta tembelliği ve yaş kriteri sanırım 38 yaşPcos var mı yumurtaların yavaş mı büyüyor? Bende bir sorun yok yumurtalarım kendi kendine de büyüyüp çatlıyor zaten sanırım o sebeple sadece uyarma amaçlı düşük doz kullandı
Aşılamada diye hatırlıyorumaşılamamı tüp bebektemi acaba
Merhaba çok geçmiş olsun. Kaç gün 75ml yaptınız acaba?Gonalf kullandım her gün 75ml vurdum ve vitamin kullandım
Kuzu bunlar aşılama esnasında mu oluyorEvet yaa. Şu raporu alana kadar bir enfeksiyon kapmasak bari. Vallahi yıldım. 2 hasta aynı anda giriyor bizde de. Biri vajinal muayene olurken diğeri kabinde. Bazen yanlışlıkla çıkıyorlar , diğer kadın genital bölge açık şekilde ay uf çok fena valla.
Gittigim hastanenin muayene sureci o canim.Kuzu bunlar aşılama esnasında mu oluyor
Ayy devlet hastanesinin çekilmez dertleri..Gittigim hastanenin muayene sureci o canim.asilamada ise pes pese aliyorlar biri bitiyor biri cikiyor
Kesinlikle, tup bebegi ozelde yaptiracagim insallahAyy devlet hastanesinin çekilmez dertleri..
Merhaba. Raporlu tüp bebek yaptırabilmek için gerekli şartlar neler acabaCanım belki de yerleşmedir. Lekelenme diyorsun çünkü. Dur bakalım. Belki güzel haberlerle gelirsin...
Çok sağol. Ben de sana dua edicem. İnşallah bu ay kavuşursun bebeğine. Ben açıkcası sırf tüp bebek raporunu aıp sgk desteğinden faydalanmak için istiyorum. Özelde yaptıracağım tüp bebek. Ama raporlu raporsuz arasında uçurum var açıkcası. O yüzden rapor alabilsem iyi olur
Yani haklısın. Bu bayağı tehlikeli bir şeymiş. Ben de araştırdım. Eğer pcos da yoksa neden 75 ile başlattılar anlamadım. Zaten o iğneleri olmak da bir dert. Mesela ben gider gitmez hep 37,5 ile başlattılar. Ama ilk aşılama adetin 4. günü gidebildim. Biraz geç başladım ilaca. Yumurtam da tam büyümemişken ovitrelle vur dediler. Şimdi pazartesi daha 15 mm idi yumurtam. Yarın cuma. Dün de çatlatma iğnesi oldum. Muhtemelen şu an 22 falan vardır diye düşünüyorum çatlamak üzeredir. Ama yine de umudum yok aşılamadan. Sırf şartı karsılamak icin oluyorum
Devlette iki igneli asilama, 3 yillik evlilik, eslerden birininin en az 5 yil-900 gun sigortali olmasi sanirimMerhaba. Raporlu tüp bebek yaptırabilmek için gerekli şartlar neler acaba
Çok teşekkür ederimDevlette iki igneli asilama, 3 yillik evlilik, eslerden birininin en az 5 yil-900 gun sigortali olmasi sanirim
Canım teşekkür ederim , toplam 5 günMerhaba çok geçmiş olsun. Kaç gün 75ml yaptınız acaba?
Ben de 6 gün 75 yapacağım bakalım. Ben de büyümemesinden endişe ediyorum :/Canım teşekkür ederim , toplam 5 gün
Devlet hastanesi ise eğer mutlaka boyutlarını sende öğren, sor, irdele lütfen.. benimkiler malum çok fazla büyüdü ve boşa gitti..Ben de 6 gün 75 yapacağım bakalım. Ben de büyümemesinden endişe ediyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?