Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır vermediprogestan kullanıyor musunuz?
Hadi yaa olumsuz düşünme bakalım erken yapmışsın test iki gündür ağrım yok senin var mı halaBenimde çok ağrıdı özelde muayene oldum ağrım geçmeyince. Hiç yumurtan çatlamamış dedi. Çatlamayan yumurtan varsa belki o da ağrı yapmıştır. Yürürken tuvaletim gelince falan çok kötü ağrım oluyordu. Şuan aşılamamın 10. Günü kaset test yaptım sadece negatif muhtemelende tutmadı
Birde kacıncı aşılaman benim ilkHadi yaa olumsuz düşünme bakalım erken yapmışsın test iki gündür ağrım yok senin var mı hala
Ay hadi İnsallah ya Meme hassasiyetim yok ama karnmda kıramp oluyor Ağrı oluyor belim ağrıyor çok gazım var akıntı var çokta ona yormak istemiyorum amabence hamilelik ihtimali olabilir. çoğu zaman bu belirtileri progestan da yapabildiği için sordum. meme hassasiyeti de varsa ihtimal daha da güçlenir. adete 5 gün kala meme hassasiyeti baya baya ortaya çıkıyor
Sende yaptın mı aşılamaAy hadi İnsallah ya Meme hassasiyetim ama karnmda kıramp oluyor çok gazım var akıntı var
Adet ağrısı var ama progestan fitil kullanıyorum olmam diye düşünüyorumHadi yaa olumsuz düşünme bakalım erken yapmışsın test iki gündür ağrım yok senin var mı hala
İnsallah tutmustur da bize de ümit olursun aramızda bir gün var haberleşelim olur mu birde Bana neden vermedi acaba onu ne işe yarıyor birde benım hiç bir sıkıntım yok esiminde yok 1 buçuk yıldır deniyoruz 3 kere çatlatma yaptık olmadıAdet ağrısı var ama progestan fitil kullanıyorum olmam diye düşünüyorum
Kan pıhtılaşmasındanda olmuyor diye duyuyorum. Ama onda olup düşük oluyor. Duphastan verdimiİnsallah tutmustur da bize de ümit olursun aramızda bir gün var haberleşelim olur mu birde Bana neden vermedi acaba onu ne işe yarıyor birde benım hiç bir sıkıntım yok esiminde yok 1 buçuk yıldır deniyoruz 3 kere çatlatma yaptık olmadı
Yok onuda vermedi tüm tahlillerim temiz hsg de yaptrdılmKan pıhtılaşmasındanda olmuyor diye duyuyorum. Ama onda olup düşük oluyor. Duphastan verdimi