Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaslar bende 18 haziranda aşılama yaptırdım 22 cm di. catlatma iğnesinden 36 saat sonra yapıldı. inş hepimiz hayırlı sonucalar alırız
mrb arkadaslar bende 18 haziranda aşılama yaptırdım 22 cm di. catlatma iğnesinden 36 saat sonra yapıldı. inş hepimiz hayırlı sonucalar alırız
slm arkadaşlar,bende bugün oldum aşılamamı nihayet,öyle korktuğum gibi bi acı olmadı,sadece spekulum biraz acıttı o kadar,zaten çok kısa sürüyo,bakalım inşallah hamile kalırım allahın izniyle,doktorum 15 gün sonra gel dedi, progestan diye bi ilaç verdi,sabah akşam kullancam,size de verdimi doktorunuz,bir de yarından itibaren gün aşırı ilişkiye girin dedi
kızlar progestanı biraz araştırdım da çok kötü yan etkileri varmış ya,bende korktum,doktorum bana baş dönmesi,uyku hali falan yapabilir dedi ama burdaki yorumları okuyunca baya bi korktum,yarından itibaren kullanmaya başlıycam,lütfen içimi rahatlatınn
ohh maşallah tatlım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun.güzel geçmesine sevindim.evet spekulum malesef benimde canımı yakıyor.
progestana gelince bana doktorum vermedi ama benim rahim kalınlığım fazla değildi ve klomen kullandığım için ince olduğunu düşünerek kendim aldım.
gece yatarken 2 tane içiyorum bende.hiç yanetkisi yok.sende öyle yap hiçbişey hissetmezsin.o yan etkiler kişiden kişiye değişiyor hem.
hakkında hayırlısı olsun ttatlım inşallah.güzel haberlerini bekliyorum.
inşallah tatlım ya,allah olmayan herkese versin..progestana gelince bakalım yarın başlıycam işte,umarım bi yan etkisi olmaz da bebek için yardımcı olur bana :) hepimizin güzel haberler alması dileğiyle....
aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh
canım ya bişey daha sorcam sana,15 gün olmadan anlayabilirmiyiz tutup tutmadığını..hani sabredemem belki o kadar :) ateş ölçme yöntemini hiç bilmiyorum ben,yada başka anlaşılırmı
slm kızlar,benim size bir sorum var,lütfen yardımcı olurmusunuz?ben 5 gün önce aşılama olmuştum ya ve doktorum progestan verdi 5 gündür de sabah akşam içiyorum,fakat benim karnımda şişlik oldu,sanırsın 3 aylık hamileyim,aşılama iğnelerini yaparken hiç yoktu,acaba progestan hapından mı ki yoksa aşılama iğnelerinin sonradan yaptığı yan etkilermi...ya daa başka bi hastalık mı varşimdiden tşkler
canım progestan yapıyor şişlik.bence sabah akşam değilde iki tane kullanıyorsan ikisinide gebe yatarken alsan daha az yan etkisi olur.
canım en erken 12.gün test yaptırabilirsin.çünkü daha öncesinde idrar ve kan testleri hcg yani çatlama iğnesinin etkisiyle yanıltıcı olur.pozitif görünür.
ama 10günde etkisi gidermiş iğnenin.12.günden sonra doğru sonuç verir.ama 3gün daha sabredersin tatlım.erken yapmak boşa strese sokar seni.
hem vereceğin o kana belki bebişinin ihtiyacı olacak.bunu düşün ve sabret olurmu.
Aynı gün yaptırmışız :) Test tarıhıne ne dedı doktorun?
Hayırlısı olsun![]()
canım nbr? sonucun belli oldumu,merak ettim bende gün sayıyorum,p.tesi gitcem,inşalla hhayırlı haberler verirsin,allah yardımcın olsun
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.sana umut olmayı çok isterdim ama malesef olamıycam.benim aşılamam tutmadı.
inşallah sen buraya güzel haberler yazarsın.....hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
merhaba kızlar bende aşılama yaptırıyorum yarın..
bugün çatlama iğnemi oldum yumurta 20 cm iken..
23 saat sonra aşılamam yapılacak..dr öyle istedi erken sanırım ama..ertesi gün pazara denk geldiği için sanırım...kısmet.
çok üzüldüm canım yaaahayırlısı buymuş demekten başka yapcak bişi yok aslında...her işte bi hayır olduğu gibi bunda da bi hayır vardır mutlaka..rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,tüm anne olmak isteyenlere...bende işte p.tesi gitcem bakalım,bugün çok kötü karnım ve kasıklarım ağrıdı,yattım akşama kadar,sanki adet olcakmışım gibiydi,bakalım artık hepimiz için hayırlısı olsun