Aşılama asilama olan varmı haydi buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba bebeğine kavuşmayı hasretle bekleyen herkeze rabbim tez zamnda müjdeli haber almayı nasip etsin inşallah. Benimde eşimin sperm sayısında düşüklük var bendede hafif pco. 1 seneyi geçti kısmet olmadı henüz. Aşılama ile bşlamak istiyoruz sonrası Allah kerim. Süreç nasıl ilerliyor yaptırn arkadaşlar anlatabilir mi. Ve de aşağı yukarı kullanılan ilçlrla birlikte ne kadara mal oluyor.
Sperm sayiniz kac canum. Surecleri ilk ay rahim filmi cektiriosun.eger problem yiksa asilamaya.adetin 5.gunu doktora gittim 5gun klomen kullandim.daha sinra estofrem adinda bi hap verdi 7gun kullan dedi.bi gun vèdi gttim yumurta olusmamis dedi olusmazsa bu ay asilama yapamayiz dedi.iki gun sonra tekrar gel desi.ben gec yumurtlamisim.iki yumurta yakaladi ve aksami 12de catlatma ignesi vurdu(persembe) .cumartesi de oglen 12de asilama oldum.yani kisaca;adetim 6sinda basladi 22sinde asilama oldum.senin daha erken surecte de olabilir.benim gec yumurta olustu

Selam kızlar bugün gittik doktora Rabbim beni iyi bir doktorla karsilastirdi şükürler olsun tup bebege karar verdik ben bundan umutluyum bu sefer Rabbim hayirlisini versin nasip etsin inş bu iki asilama beni çok yordu 20 gün suruyormus hepsi Rabbim görsün duysun hepimizi
günaydın cnm. hayırlısı olsun inşallah canım benim.

İnşaallah canım.hepimizin sağlıklı bebisleri olur inşaallah. Seninde tüp bebek denemede Allah yardımcın olsun ve hayırlı haberlerini paylasirsin inşaallah
inş cnm dünkü doktorda bir sikintiniz yok dedi asilamada sans /%10 veya %15 ben çok pişman oldum vallahi 1citutmuyorsa2ciyi yapmayacaktim dunya para çöp oldu streste ayri yani tüp bebekte en az şansımız %30 Rabbim hayırlısıni versin herseyin

Sperm sayiniz kac canum. Surecleri ilk ay rahim filmi cektiriosun.eger problem yiksa asilamaya.adetin 5.gunu doktora gittim 5gun klomen kullandim.daha sinra estofrem adinda bi hap verdi 7gun kullan dedi.bi gun vèdi gttim yumurta olusmamis dedi olusmazsa bu ay asilama yapamayiz dedi.iki gun sonra tekrar gel desi.ben gec yumurtlamisim.iki yumurta yakaladi ve aksami 12de catlatma ignesi vurdu(persembe) .cumartesi de oglen 12de asilama oldum.yani kisaca;adetim 6sinda basladi 22sinde asilama oldum.senin daha erken surecte de olabilir.benim gec yumurta olustu
En son olcumde 8800 cikmisti canim onun ustune 3 ay proxeed plus klomen kullandi yarin detayli test yapacaklar bakalim ne oldu sayimiz. Benimde gec olusur kesin yumurtlara genel olarak adetlerim gecikir cunku benim bakalim hayirlisi artik. Hsg en korktugum sey zaten kesin onu yaptirmak zorunda kalcam diyodum ilk zamanlar korktufumda basima gelcek illa:)Peki canim asilama ucreti ne kadar ilaclari vs 3000 4000 tl den bahsedenler oluyor o kadarsa tup denemek daha mantikli sanki yaa

En son olcumde 8800 cikmisti canim onun ustune 3 ay proxeed plus klomen kullandi yarin detayli test yapacaklar bakalim ne oldu sayimiz. Benimde gec olusur kesin yumurtlara genel olarak adetlerim gecikir cunku benim bakalim hayirlisi artik. Hsg en korktugum sey zaten kesin onu yaptirmak zorunda kalcam diyodum ilk zamanlar korktufumda basima gelcek illa:)Peki canim asilama ucreti ne kadar ilaclari vs 3000 4000 tl den bahsedenler oluyor o kadarsa tup denemek daha mantikli sanki yaa
4990asilama tutmaz okadar canim ya 1500en fazla die dusunuyprum.hsg aneztezili cekrmeni tavsiye ederim.ben oyle cektrdim hic agrim olmadi

ben de yaklaşık 1,5 2 sene önce hsg çektirdim özelde 300 tl ye. doktora yalvardım resmen anestezili istiyorum diye yapmadı.gerek yok dedi. hakikaten gerek yokmuş az bir ağrı için bi ton paraya gerek yok diye düşünüyorum. adet sansını çekebilen herkez çektirir ve herkezde o kadar sancı bile olmuyormuş.

4990asilama tutmaz okadar canim ya 1500en fazla die dusunuyprum.hsg aneztezili cekrmeni tavsiye ederim.ben oyle cektrdim hic agrim olmadi
Yaaa bilmiyorum cesaret edebilirsem anestesiz yaptircam ama o an ne karar veririm bilemiyorum. Sen yaptirdinmi canim asilama ben ole cok bi beklentiyle yaptirmicam ya Allah bilir tabi yine ama genelde tutmuyor ya asilama bakalim kismet tabi .

ben de yaklaşık 1,5 2 sene önce hsg çektirdim özelde 300 tl ye. doktora yalvardım resmen anestezili istiyorum diye yapmadı.gerek yok dedi. hakikaten gerek yokmuş az bir ağrı için bi ton paraya gerek yok diye düşünüyorum. adet sansını çekebilen herkez çektirir ve herkezde o kadar sancı bile olmuyormuş.
Ya evet kimisi abartiyor diyolar tabi herkezin aci esigi farkli ya bilemeyiz .bakalim bende cesaret edebilirsem anestezisiz yapmaya caliscam bilmiyorum:)

Yaaa bilmiyorum cesaret edebilirsem anestesiz yaptircam ama o an ne karar veririm bilemiyorum. Sen yaptirdinmi canim asilama ben ole cok bi beklentiyle yaptirmicam ya Allah bilir tabi yine ama genelde tutmuyor ya asilama bakalim kismet tabi .
Ben asilama cumartesi gunu yaptirdim hsg rahim filmuni biay once anextezli cektirdim benim agri esigim dusuk yani dayanamiyacahimi bildigim icin yaptirdim.aneztesiziz cok arkadas yaptirmis yani normal ikiside

Ben asilama cumartesi gunu yaptirdim hsg rahim filmuni biay once anextezli cektirdim benim agri esigim dusuk yani dayanamiyacahimi bildigim icin yaptirdim.aneztesiziz cok arkadas yaptirmis yani normal ikiside

Ayhhh hadi hayırlısı canım inşallah beklediğin haberi alırsın . Hangi şehirdesin peki ? Sizdeki sıkıntı neydi ?

Esim varikosel ameliyati oldu eylul ayinda ameliyattan once4milyon spermi vardi sim 16milyona cikti.asilama denedik

Heee iyi baya artmış belki dahada artar zamanla. İnşallah aşılamalarımız hayırlısıyla tutarda sperm sayısı arttımı düştümü bunu takip etmek zorunda kalmayız yaa. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah.

Heee iyi baya artmış belki dahada artar zamanla. İnşallah aşılamalarımız hayırlısıyla tutarda sperm sayısı arttımı düştümü bunu takip etmek zorunda kalmayız yaa. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah.
Ilac tedavısıne devam edıyoruz. esım ılac kullanıyor doktoru onerdı.daha da artar normal yolla bıle olur beklersenız dedı.ama artık yoruldum zaman gecıyo yas ılerlıyo. bı yerden baslamak lazım

Ilac tedavısıne devam edıyoruz. esım ılac kullanıyor doktoru onerdı.daha da artar normal yolla bıle olur beklersenız dedı.ama artık yoruldum zaman gecıyo yas ılerlıyo. bı yerden baslamak lazım
Anladım canım evet bu süreç bazen çok yıpratıcı

anladım
Anladım canım evet bu süreç bazen çok yıpratıcı bazen umutlu bazen karamsar bir şekilde geçiyor günler işte hepimiz nasibimizi yaşıcaz öyle yada böyle .

anladım

Anladım canım evet bu süreç bazen çok yıpratıcı bazen umutlu bazen karamsar bir şekilde geçiyor günler işte hepimiz nasibimizi yaşıcaz öyle yada böyle .[/QUOT10 gune bellı olur ıste. asılamamın 6.gunu. ALLAH emeklerımızı bosa cıkarmasın

inş cnm dünkü doktorda bir sikintiniz yok dedi asilamada sans /%10 veya %15 ben çok pişman oldum vallahi 1citutmuyorsa2ciyi yapmayacaktim dunya para çöp oldu streste ayri yani tüp bebekte en az şansımız %30 Rabbim hayırlısıni versin herseyin
Umidumu kesme canim ben ilk kez yaptircam 9mayoista.2.3.de aşılama yapıp tutturanlar var nasipten öte yol yok herkesin kısmeti farklı inşaallah tutar seninkide

Canım ekomar da çektirdim ben ağrısız çekim çok rahat ve konforlu 500 tl ücreti

Merhabalar bugün menogon iğnenin 5. Vurundum. Geçen ay gonal f iğne vurunmustum aşılama yapıldı tutmadı doktor menogon iğne deneyelim bu ay da dedi. Daha mı iyidir menogon iğne ile hamile kalan var mı

Kader arkadaşlarım tekrar merhaba
Tüp bebek tedavisine başlayacağımı söylemiştim
İğnelerim bitti bu sabah yumurtalarım toplandı
Kendi isteğim ile ne genel anestezi aldım ne sedasyon
İnan'ın bana korkan arkadaşlara söylüyorum ben panik atak hastasıyım ve buna rağmen yüzüm gülerek girdim gülerek çıktım
Asla abartılacak kadar ağrınız olmuyor düşünün hiçbir anestezik ilaç almadan girdim
Burada tabi ki doktorumun ve hemşirelerim desteği çıktı k önemliydi
Hatta bir ara hocam siz yumurta topladığınıza eminmisiniz demeye başladım
Sakın korkmayın benim herkes ne kadar korkak ve evhamlı olduğumu biliyor
Asıl süreç şimdi başlıyor dua edin bana sağlıklı embriyolar olsun ve bebeğim rahmime tutunsun
Dualarım herzaman sizlerle ve bizim gibi bu öücaledeyi verenlerle olacak

Back
X