Aşılama asilama olan varmı haydi buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar tüp bebek fiyati alaniniz varmi hiç bugün bel ağrım başladı sanırım adet olucam kaşıklarimda agriyo biraz önce akıntım oldu sandım hastalandim cok korktum allahım ne zor bir süreç iyice gittim ben artık bilmiyorum :(

Net fiyat bilgim olmamakla birlikte 12 bin tl civarı diye biliyorum benim sorduğum yerde
Merkezden merkeze değişir ama

sen nereye sordun cnm
Net fiyat bilgim olmamakla birlikte 12 bin tl civarı diye biliyorum benim sorduğum yerde
Merkezden merkeze değişir ama
onlar iyice uçmuş benim doktorum 6200dedibaska yerde varmış bir dernek var tüp bebek ile ilgili onlarla görüştum anlaşmalı yerleri varmış en uygunu 5bin dedi şunu anlamıyorum kızlar ben bunun ucuzuda pahalisida aynı işlem değilmi Rabbim yardimcimiz olsun kimilerininde isine geliyo serbest fiyat insanlarada yazik ben yaptırSam tutmazsa asilamam borç harç yaptircam rabbim hepimize yardım etsin

sen nereye sordun cnm

onlar iyice uçmuş benim doktorum 6200dedibaska yerde varmış bir dernek var tüp bebek ile ilgili onlarla görüştum anlaşmalı yerleri varmış en uygunu 5bin dedi şunu anlamıyorum kızlar ben bunun ucuzuda pahalisida aynı işlem değilmi Rabbim yardimcimiz olsun kimilerininde isine geliyo serbest fiyat insanlarada yazik ben yaptırSam tutmazsa asilamam borç harç yaptircam rabbim hepimize yardım etsin
Gercekte pahali boyle tedaviler ya.Allah yardimcimiz olsun.

kızlar dün karnım kasıklarım ve vajinamda batma ağrı sancı çektim yaklaşık 1 saat kadar.hemen acile gittim. aşılamanın 6.günü olduğunu söyledim.idrar ve kan testim normal çıktı. beta hcg de 4,21 çıktı. ağrım birden kesildi.doktor ilaçlar yapmış olabilir dedi. böyle durumu yaşayan varmı aranızda

beta hcg testi içnde çok erken konuşmak için dedi. yeni oluşuyor da olabilir dedi. kafam allak bullak oldu

kızlar dün karnım kasıklarım ve vajinamda batma ağrı sancı çektim yaklaşık 1 saat kadar.hemen acile gittim. aşılamanın 6.günü olduğunu söyledim.idrar ve kan testim normal çıktı. beta hcg de 4,21 çıktı. ağrım birden kesildi.doktor ilaçlar yapmış olabilir dedi. böyle durumu yaşayan varmı aranızda
benimde oldu cnm yerlesme agrisi dedi doktorum o zaman bana

Slm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam ilk asilama olacak nasipse.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm hicbir sorunumuzda yok olmamasi icin.bitek bende rahim donmesi var oda engel degil.bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.29da başlıca klomene.daha şimdiden aşılama konusunda bi karamsarlık oluştu içimde.9,mayısta aşılama olacak nasipse

Slm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam ilk asilama olacak nasipse.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm hicbir sorunumuzda yok olmamasi icin.bitek bende rahim donmesi var oda engel degil.bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.29da başlıca klomene.daha şimdiden aşılama konusunda bi karamsarlık oluştu içimde.9,mayısta aşılama olacak nasipse
hayırlısı olsun cnm.

inş senin Şansın iyi olur bende Klomen kullandım herayda 3 yumurta ile aşılama oldum iki asilamada tutmadi Rabbim inş senin olur

Selam kızlar bugün gittik doktora Rabbim beni iyi bir doktorla karsilastirdi şükürler olsun tup bebege karar verdik ben bundan umutluyum bu sefer Rabbim hayirlisini versin nasip etsin inş bu iki asilama beni çok yordu 20 gün suruyormus hepsi Rabbim görsün duysun hepimizi

inş senin Şansın iyi olur bende Klomen kullandım herayda 3 yumurta ile aşılama oldum iki asilamada tutmadi Rabbim inş senin olur
İnşaallah canım.hepimizin sağlıklı bebisleri olur inşaallah. Seninde tüp bebek denemede Allah yardımcın olsun ve hayırlı haberlerini paylasirsin inşaallah

Kızlar merhaba bebeğine kavuşmayı hasretle bekleyen herkeze rabbim tez zamnda müjdeli haber almayı nasip etsin inşallah. Benimde eşimin sperm sayısında düşüklük var bendede hafif pco. 1 seneyi geçti kısmet olmadı henüz. Aşılama ile bşlamak istiyoruz sonrası Allah kerim. Süreç nasıl ilerliyor yaptırn arkadaşlar anlatabilir mi. Ve de aşağı yukarı kullanılan ilçlrla birlikte ne kadara mal oluyor.

Back
X