1250İstanbul'da aşılamayı ne kadar maliyetle yaptırdınız hanımlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1250İstanbul'da aşılamayı ne kadar maliyetle yaptırdınız hanımlar?
1500 tl ama ilaçlar hariçİstanbul'da aşılamayı ne kadar maliyetle yaptırdınız hanımlar?
onlar iyice uçmuş benim doktorum 6200dedibaska yerde varmış bir dernek var tüp bebek ile ilgili onlarla görüştum anlaşmalı yerleri varmış en uygunu 5bin dedi şunu anlamıyorum kızlar ben bunun ucuzuda pahalisida aynı işlem değilmi Rabbim yardimcimiz olsun kimilerininde isine geliyo serbest fiyat insanlarada yazik ben yaptırSam tutmazsa asilamam borç harç yaptircam rabbim hepimize yardım etsinNet fiyat bilgim olmamakla birlikte 12 bin tl civarı diye biliyorum benim sorduğum yerde
Merkezden merkeze değişir ama
Gercekte pahali boyle tedaviler ya.Allah yardimcimiz olsun.sen nereye sordun cnm
onlar iyice uçmuş benim doktorum 6200dedibaska yerde varmış bir dernek var tüp bebek ile ilgili onlarla görüştum anlaşmalı yerleri varmış en uygunu 5bin dedi şunu anlamıyorum kızlar ben bunun ucuzuda pahalisida aynı işlem değilmi Rabbim yardimcimiz olsun kimilerininde isine geliyo serbest fiyat insanlarada yazik ben yaptırSam tutmazsa asilamam borç harç yaptircam rabbim hepimize yardım etsin
benimde oldu cnm yerlesme agrisi dedi doktorum o zaman banakızlar dün karnım kasıklarım ve vajinamda batma ağrı sancı çektim yaklaşık 1 saat kadar.hemen acile gittim. aşılamanın 6.günü olduğunu söyledim.idrar ve kan testim normal çıktı. beta hcg de 4,21 çıktı. ağrım birden kesildi.doktor ilaçlar yapmış olabilir dedi. böyle durumu yaşayan varmı aranızda
peki gerçekten de yerleşme ağrısımıydı. pozitifi gördün mübenimde oldu cnm yerlesme agrisi dedi doktorum o zaman bana
yok cnm bugün tahlilim olumsuz çıktı yarın tüp bebek için randevu aldimpeki gerçekten de yerleşme ağrısımıydı. pozitifi gördün mü![]()
hayırlısı olsun cnm.
Slm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam ilk asilama olacak nasipse.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm hicbir sorunumuzda yok olmamasi icin.bitek bende rahim donmesi var oda engel degil.bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.29da başlıca klomene.daha şimdiden aşılama konusunda bi karamsarlık oluştu içimde.9,mayısta aşılama olacak nasipse
Amin canım hepimiz için inşaallahhayırlısı olsun cnm.
inş senin Şansın iyi olur bende Klomen kullandım herayda 3 yumurta ile aşılama oldum iki asilamada tutmadi Rabbim inş senin olur
Slm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam ilk asilama olacak nasipse.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm hicbir sorunumuzda yok olmamasi icin.bitek bende rahim donmesi var oda engel degil.bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.29da başlıca klomene.daha şimdiden aşılama konusunda bi karamsarlık oluştu içimde.9,mayısta aşılama olacak nasipse
İnşaallah canım.hepimizin sağlıklı bebisleri olur inşaallah. Seninde tüp bebek denemede Allah yardımcın olsun ve hayırlı haberlerini paylasirsin inşaallahinş senin Şansın iyi olur bende Klomen kullandım herayda 3 yumurta ile aşılama oldum iki asilamada tutmadi Rabbim inş senin olur