Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbetteki harika değildi kimse mükemmel değil ama bu kadar cani kalpsiz olabileceğini düşünmedim inan bana bebek olmasaydı 1 dk düşünmezdim bu yaşadıklarımaBebeği aldırırsanız eğer sakın bu adamla devam etmeyin. Bunun vebalini ödeyemezsiniz. Bana sanki bebeği aldırıp devam edersiniz gibi geliyor. Ne bileyim yani eşiniz 6 yıl boyunca çok mu harikaydı da bu olacakları kestiremediniz?
Annesi ısrar etmiş sözde çocuk olsun artık die kaçamamış kocam olacak adam babam bilmiyor aileme söylemedim bilse de ona olan öfkesinden aramızda hiç bir bağ kalmasın onunla diye istemeZKocan ıstemıyor baban istemiyor bebegı ne tuhaf.
Kocanızın aşılamadan önce aklı neredeydi.
Babanız nıye ıstemıyor gayrı meşru bebek degıl.
Bı cana neden kıymak ıstıyor hayatındakı bu ıkı şahıs.
Ben sevdim ailemde verdi ama eşimden ve ailesinden hiç hoşlanmadılarAilenizin onaylamadigi bir evlilik miydi?
Hakkınızda hayırlısı olur umarım. Ne denir ki bilemiyorum.Elbetteki harika değildi kimse mükemmel değil ama bu kadar cani kalpsiz olabileceğini düşünmedim inan bana bebek olmasaydı 1 dk düşünmezdim bu yaşadıklarıma
Çalışmıyorum bu durumda da nasıl çalışırım bilmiyorum ailem cani değil elbette ama babamın istemeyeceğini biliyorumCalisiyor musuz? Calismiyorsaniz calismayi dusunuyor musunuz? Anne babanizin maddi durumu nasil? Bosandiginizda size evlerini acarlar mi? Bebegi neden istemeyeceklerini dusunuyorsunuz? Siz de o kadar ugrasip anne olmak istemissiniz. Neden vazgececeksiniz ki? Bu erkek musveddesinden oturu mu? Sevmedigini soylemis, zaten barisma sansiniz yok. Bence davanizi acin, bebek konusunda ona soz hakki birakmayin. Hakkinizda hayirlisi...
Yok ya ben anlıyamıyorum bu bebek ıstememe olayını. Kafam almıyor. Ya da anlamak mı ıstemıyorum.Annesi ısrar etmiş sözde çocuk olsun artık die kaçamamış kocam olacak adam babam bilmiyor aileme söylemedim bilse de ona olan öfkesinden aramızda hiç bir bağ kalmasın onunla diye istemeZ
Çalışmıyorum bu durumda da nasıl çalışırım bilmiyorum ailem cani değil elbette ama babamın istemeyeceğini biliyorum
Evet bende bu dengesiZlikten korkuyorum beni kürtaja görürüyo 5 gün sonra arkadaşına ben çocuk falan aldırmam diyo kendi başıma doğurcam desem bile ne halt edeceği belli değil bende aldırayım bebeği boşanayım diyorum ama bebeğimin canına kıyınca kendi canımın ne önemi var toplu katliam bile yapmayı düşündümAdamdan zorla sprem alıp mı aşılama yaptırdım sanki bilmiyor ne olacağını spremleri verirken aklı nerdeydi adam dengesiz kardeşim
Ondan tamamen kurtulmanın tek yolu bu sanırım bilemiyorum bu sefer de aldırmıyorum derse iştebebeği aldırmaktan başka çareniz var mı?
bebeğe maddi olarak bakamayacak durumdasınız.
eşiniz destek değil, aileniz destek değil.
yapacak bir şey kalmıyor gibi.
çok üzücü gerçekten ama güçlü olmalısınız.
Keşke hayvanat olsa.Hayvanat bile yavrusu için deli oluyorEsim deme o hayvana cunku o bir hayvanat kusura bakma hadi seni sevmiyor kendinden olan canliya insan kendi cocugu icin nasik aldir der... Kamyon altinda kalsin Insallah acayip sinir oldum o hayvanata