• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

Hayır çalışmıyorum bebeğe de bakamam ailemde istemez zaten eşimde genelde dengesiz bi adam dı ama bu kadarınıda beklemezdim

Simdi aldirmayada günah dersin. Eh dengesiz bir adamdan bile isteye, zorla bebek yapmak günah degilde nedir?

En iyi cözüm aldirmak ve bosanmaktir. Tabiki bunu yapmazsin. Cocuk onu istemeyen baba ile mecbur büyüyecek. Yazik.

Kendim de çok sağlıklı kararlar veremiyorum ki benim için büyük bi travma çocuğuma ne faydam olur

Çok iyi düşünüp öyle karar vermen lazım. Ama eğer ki bebeği aldirirsan asla ama asla o adama dönme. Isterse kapında yatsın ama affetme o adamı

Rabbim biliyor istemezdim böyle olsun
Kimse istemz bebeğinin canına kiymak ama mecbursan yapacak bişey yok o çocuğun söy adını alacağı kişiler istemeyecek babası istemeyecek allah yardimcin olsun o adamın hayatinda biri olabilirmi bi arastir tazminat davası aç varsa öyle bişey sürünsun pislik

Simdi aldirmayada günah dersin. Eh dengesiz bir adamdan bile isteye, zorla bebek yapmak günah degilde nedir?

En iyi cözüm aldirmak ve bosanmaktir. Tabiki bunu yapmazsin. Cocuk onu istemeyen baba ile mecbur büyüyecek. Yazik.
Zorla çocuk yapmadım ben yargılamayın ve büyük konuşmayın lütfen allah ın neyle siZi sınav edeceğini bilemezsiniz asla olmaz asla yapmam asla görmem dediğiniz şeylerin içinde bulursunuz kendinizi

normalde asla aldir demem ama bebegin babasinin bir adam olmasi da bebege büyük yazik etmektir.

adamin ya hayatinda biri var yada gizli escinsel falan heralde. ailesinden ve toplumdan gördüğü baskiyla bu sekilde davranıyor olabilir.

yoksa erkekler esini sevmese bile duzenli yasam ve cocuk icin o evliligi devam ettirmek ister. genelde yani.

bu adamda başka birsey var.

Cocugunu siddetle istemeyen bir adam da ilk defa gordum. Asik olmadigi bir kadindan dahi olsa cocugunu sahipleniyor bir cok insan.
Bebek olana kdr hic mi sorununuz yoktu? Nasil anlamadınız bu dengesizlikleri anlayan beri gelsin

Zorla çocuk yapmadım ben yargılamayın ve büyük konuşmayın lütfen allah ın neyle siZi sınav edeceğini bilemezsiniz asla olmaz asla yapmam asla görmem dediğiniz şeylerin içinde bulursunuz kendinizi

Herseyin sinav bahanesi ile arkasinda kacmayin lütfen. Kendi hür iradeniz asilama oldunuz. Kendi cocugunu istemeyen sahis sanki önceden cok mu harikaydi sanki? Ve evet ben bu durumda kürtaj olup bosanirdim.

Aman zaten konu bana pek gercekci gelmedi, 6 yil sonu kendi cocugunu istemeyen baba da neyse.

normalde asla aldir demem ama bebegin babasinin bir adam olmasi da bebege büyük yazik etmektir.

adamin ya hayatinda biri var yada gizli escinsel falan heralde. ailesinden ve toplumdan gördüğü baskiyla bu sekilde davranıyor olabilir.

yoksa erkekler esini sevmese bile duzenli yasam ve cocuk icin o evliligi devam ettirmek ister. genelde yani.

bu adamda başka birsey var.
Eşinden ayrılma diye bana baskı yapıyor herkes diyor öyle bişey yok sadece haksız olduğunu aöylüyor insanlar bende herşeyi düşünür oldum bilemiyorum ki

Belkide sperm verirken şu düşünceyle verdi : zaten 6 senedir olmuyor yine olmaz tedavi ise yaramaz.
Ee bebek olunca ne yapacağıni şaşırdı belki de . Bundan ne baba olur ne koca ...

Arkadaşım bu forumda çocuk sahibi olmak için gece gündüz dua edenlerden biri olarak yazıyorum bu mesajı. Bak sen de tedavi ile hamile kalmışsın. Allah sana böyle bir nimet nasip etmiş. Şunu da düşün ya ilerde bir daha çocuk sahibi olamazsan? Peygamberimiz, evlat kokusu cennet kokusudur, der. Ne karar vereceğini biz söyleyemeyiz ama Allah bize "Fakirlik korkusu ile çocuklarınızı öldürmeyin" diyor. Rabbime tevekkül et.

Ben aileme durumu anlatirdim, onlarin da dusuncelerini dinledikten sonra son kararimi verirdim. Adam adam degil zaten. Bu adamdan da koca olmaz. Bir cacik da olmaz. Bu adamla evliligime devam etmezdim ben.

Herseyin sinav bahanesi ile arkasinda kacmayin lütfen. Kendi hür iradeniz asilama oldunuz. Kendi cocugunu istemeyen sahis sanki önceden cok mu harikaydi sanki? Ve evet ben bu durumda kürtaj olup bosanirdim.

Aman zaten konu bana pek gercekci gelmedi, 6 yil sonu kendi cocugunu istemeyen baba da neyse.
Ben burda derdimi anlatıp fikir alışverişi yapmak istiyorum siz çaresiZliğim üzerine çaresiZlik mi eklemek istiyorsunuZ

Sperm verdi ama çocugun kendınden olduguna mı emin olamıyor

Evet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi
Allah yardımcın olsun
Bu da senin sınavın sanırım ama eşin denecek adam cok merhametsizmiş
Yapacagın tek sey var
Aileni ikna edeceksin gerekirse araya büyük birilerini sok
Bebegine zor kavusmussun , yavrunu sağlıkla dünyaya getir insallah ama o adamdan kurtul
İns allahım içine ferahlık versi n

Bak güzel kardeşim bu adam tam öküzzz ..cok sinirleniyorum ya ben ...git tedavi ol demesi bile falso ya neyse ....sen bu adama o meleği Yar etme !! Umarim ailen arkandadir.

Back
X