• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

Sakin aldirmayin cocugunuzu. 10 aylik cileyi bosuna mi cektiniz? Yazik koca yerine bi s..iz ile evlenmissiniz. Bu adam size simdi tamam dese bile sonradan sapitip size de cocugunuza da siddet uygulayabilir. Psikolojik baskiya coktan baslamis zaten. Ben bu isin sonunu iyi gormuyorum. Keske bosanabilseniz. Allah yardimciniz olsun.

B
O kadar çok şey düşündüm ki bu 5 günde sanki 5 asır kendi kaderimemi bebeğimin kadersiZliğine mi üZüleyim kürtaj olsam kendimi de öldürürüm dedim acaba ilaç içip düşürsem mi dedim işin işinden çıkamıyorum
bak ben iki asılama oldum
İkisinde de hamile kalamadım
Sakin zorlukla kavustugun o masuma kıyma
Koca. Olmadan da büyütürsğn yAvrunu
Sonucta evlisin yani neden cekiniyorsun evlilik dısi mi bu cocuk

Ben de sınav sözünün arkasına saklanmayı doğru bulmuyorum. Yıllarca Nedensiz infertilite ile savaşmış bir kadın olarak söylüyorum bunları. Eşimin illa benimle her yere gelmesini istemedim ancak bana git tedavi ol deseydi de ağzının payını alırdı. Ne demek git tedavi ol ! Sorununuz bu olmasa da neden çocuk sahibi olamadığınızı yazmamışsınız. Aşılama ile gelen pozitiflerin altında yatan temel sebep sperm ile alakalı oluyor. Acaba kendisini yetersiz mi hissediyor diye düşündüm. Hem size tedavi ol deyip hem de tedavi ile olan çocuğu sahiplenmemesine istinaden söylüyorum bunu.
Asıl konuya gelecek olursak da ben eşime Yada aileme güvenerek bu yola çıkmadım. Bir cana da kimse sahip çıkmıyor deyip kıymazdım.Ben o bebeğin annesiysem bebeğimin yanında bir tek benim olmam kafii. O kocayı boşar nafakamı alır, gerekirse sığınma evinde kalır yine de bebeğimin katili olmazdım. Aile konunuza girmiyorum bile .
Umarım doğru bir karar verirsiniz bundan sonra , hakkınızda hayırlısı olsun

B

bak ben iki asılama oldum
İkisinde de hamile kalamadım
Sakin zorlukla kavustugun o masuma kıyma
Koca. Olmadan da büyütürsğn yAvrunu
Sonucta evlisin yani neden cekiniyorsun evlilik dısi mi bu cocuk
Ailem de ona olan kininden nefretinden çocuğa ve bana verebileceği zarardan dolayı da bebeği istemez

Ben de sınav sözünün arkasına saklanmayı doğru bulmuyorum. Yıllarca Nedensiz infertilite ile savaşmış bir kadın olarak söylüyorum bunları. Eşimin illa benimle her yere gelmesini istemedim ancak bana git tedavi ol deseydi de ağzının payını alırdı. Ne demek git tedavi ol ! Sorununuz bu olmasa da neden çocuk sahibi olamadığınızı yazmamışsınız. Aşılama ile gelen pozitiflerin altında yatan temel sebep sperm ile alakalı oluyor. Acaba kendisini yetersiz mi hissediyor diye düşündüm. Hem size tedavi ol deyip hem de tedavi ile olan çocuğu sahiplenmemesine istinaden söylüyorum bunu.
Asıl konuya gelecek olursak da ben eşime Yada aileme güvenerek bu yola çıkmadım. Bir cana da kimse sahip çıkmıyor deyip kıymazdım.Ben o bebeğin annesiysem bebeğimin yanında bir tek benim olmam kafii. O kocayı boşar nafakamı alır, gerekirse sığınma evinde kalır yine de bebeğimin katili olmazdım. Aile konunuza girmiyorum bile .
Umarım doğru bir karar verirsiniz bundan sonra , hakkınızda hayırlısı olsun
Git tedavi ol derken şunu kasdettim kendisi istedi neden gidil tedavi olmuyorsun ol diye

Evet bende bu dengesiZlikten korkuyorum beni kürtaja görürüyo 5 gün sonra arkadaşına ben çocuk falan aldırmam diyo kendi başıma doğurcam desem bile ne halt edeceği belli değil bende aldırayım bebeği boşanayım diyorum ama bebeğimin canına kıyınca kendi canımın ne önemi var toplu katliam bile yapmayı düşündüm
Ne eş sıfatlı kişi ne de ailen arkanda değilse aldırmaktan başka çare Yok. Kürtaj İçin de eş izni lazım

Git tedavi ol derken şunu kasdettim kendisi istedi neden gidil tedavi olmuyorsun ol diye
Söylediklerimden sadece buna takılmanıza şaşırdım ama neden tedavisiz bebek sahibi olamadığınızı yazmamışsınız ?

Hem tedavi ol dedi hem aşılama yaptırdınız hem de bebeği şimdi istemiyor bunda bir tuhaflık yok mu ?

Hayır böyle bişey demedi bence 6 sene korunmadık olmadı yine olmaz diye rahatlıkla gitti olunca da tutuştu sanırım
Ah canım ya. Allah yardımcın olsun. Çok zor bir durum. Rabbim doğru yolu göstersin. Akıl vericek birileri yokmu

istemiyorum bebeği derse yine
İstediği kadar desin. Çocuk doğdu diyelim Yada kürtaj dönemini geçirdiniz ve ayrılık aşamasına geldiniz diyelim o durumda ne yaparsınız ? Bence aldırma konusundan ziyade o kişiyle olan hayatınız ne şekilde olur onu düşünün dönerseniz yanına ?

Ah canım ya. Allah yardımcın olsun. Çok zor bir durum. Rabbim doğru yolu göstersin. Akıl vericek birileri yokmu
ailesini dinlemiyo akıl verenlere el birliğiyle beni boşattırmıyosunuz diyo kimsenin telfnlarını açmıyormuş hafta sonu gelip konuşacakmış işte bu sefer de ben bebek falan aldıramam demişş ailesine

Back
X