ben şuan birine muhtacım toparlanmam için yaşadıklarımın anormalliğinden bütün gün yataktan çıkmıyorum hiç bişi yiyemiyorumSığınma evlerini araştırır mısınız lütfen ? Ve eliniz ayağınız tutmuyor mu ? Siz neden illa birilerine muhtaçsınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şuan birine muhtacım toparlanmam için yaşadıklarımın anormalliğinden bütün gün yataktan çıkmıyorum hiç bişi yiyemiyorumSığınma evlerini araştırır mısınız lütfen ? Ve eliniz ayağınız tutmuyor mu ? Siz neden illa birilerine muhtaçsınız ?
evet çok dengesiz insanla da karşılaştım ama bu kadarını düşünemezdim ondan ben hiç çocuk isteğiyle gitmedim ki ona çocuk olsun düzelir diye düşüneyimesınızın ıllakı dengesız oldugunu anlamıssınızdır...bazen bayanlar anlar anlamak ıstemez...kusura bakmayın bebek olursa degişir diyemıdusundunuz..on yargılı olmayayım ama en dengesız ınsan bıle bukadar u donus yapmaz...bilemedım.
Konu sahibinin de psikolojisi normal değil şu andaKocanın psikolojik bir sorunu olmadığından emin misin? Bana pek sağlıklı bir kafa yapısında gibi görünmedi.
Konu sahibinin de psikolojisi normal değil şu anda
evet değilim bu kadar şeyden sonra durduk yere beni arabaya atıp kürtaj olacaksın diyip bu sözleri söyledikten sonra normal değilimKonu sahibinin de psikolojisi normal değil şu anda
Kusura bakmayın da kalkıp silkelenmeniz için herşeyi söyledik. Vah tüh kimse bakmıyor deyip geçmemizi Yada bebeğinizi aldırmanızı mı söyleseydikben şuan birine muhtacım toparlanmam için yaşadıklarımın anormalliğinden bütün gün yataktan çıkmıyorum hiç bişi yiyemiyorum
Bebeğe ve sana bakacaklarsa ayrı bir ev açsınlar en azından çocuk yetişip sen işe başlayana kadar idare edebilirlerse bir düşün ama nüfusuna bile almam diyen biri var karşında ağır dengesiz tedavi olması şartkendi aileme hafta sonundan sonra söylicm onun ailesi de malum güç yetiremiyoruz diyip kenardalar sen evinde otur biz bebeğe de sana da bakarız ne hali varsa görsün diyolar boşanma böyle çek yani
teşekkür ederimKusura bakmayın da kalkıp silkelenmeniz için herşeyi söyledik. Vah tüh kimse bakmıyor deyip geçmemizi Yada bebeğinizi aldırmanızı mı söyleseydik
Aşılama yaptırmış gebe ancak boşanma ve nafaka konusunda hatta paşa paşa nüfusa da rahatlıkla bebeğini kayıt ettireceği konusunda bilgi versem de eşinin anlaşmalı boşanacağını ve bebeği aldıracağını söylüyor . Türkçe dışında bir dil kullandığımı düşünmeye başlamıştım ki sizi gördüm. Yaşamak için illa birine sırtını yaslaması gerektiğini düşünen bir kafa yapısında şu anda ve eşine dönmeyi düşünüyor eşi isterse. Ya tekrar kürtaj isterse diyor dönerse de. Çocuğu olsaydı bu zamana kadar ayrılsaydılar ne yapardı sorusuna gelirsek cevapsız ..Araları okuyamam muhtemelen, zahmet olmazsa durumu özet geçebilir misiniz bana? Çok bölük pörçük görünüyor yazdıkları.
ben şuan birine muhtacım toparlanmam için yaşadıklarımın anormalliğinden bütün gün yataktan çıkmıyorum hiç bişi yiyemiyorum
Gitmiş olsaydınız bebeğinizden vazgeçecek olduğunuz anlamı çıkıyor yazdıklarınızdan. Psikolojiğiniz şu anki yaşadıklarınızdan kaynaklanmıyor ki sadece. Bundan sonra ne yapmalıyım bebeğimi nasıl korurum sorusunu soramamanızdan ve eşinizin sizi fazlasıyla sindirmesinden kaynaklanıyor.evet değilim bu kadar şeyden sonra durduk yere beni arabaya atıp kürtaj olacaksın diyip bu sözleri söyledikten sonra normal değilim
ben anlatamamışım derdimi sanırım size ben adama geri döneyim demedim gitsem bu adam aynı halt dedim söylediklerinin hepsini de anladım şuan bu psikoljyle kendi ayaklarımın üzerinde duracak gücüm yok dedim ömür boyu birine sırtımı yaslayım demedim kendimi bildim bileli çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durdum ben 1.5 senedir çalışmıyorum toparlanmaya ihtiyacım var sadece kıt falan değilim yaniAşılama yaptırmış gebe ancak boşanma ve nafaka konusunda hatta paşa paşa nüfusa da rahatlıkla bebeğini kayıt ettireceği konusunda bilgi versem de eşinin anlaşmalı boşanacağını ve bebeği aldıracağını söylüyor . Türkçe dışında bir dil kullandığımı düşünmeye başlamıştım ki sizi gördüm. Yaşamak için illa birine sırtını yaslaması gerektiğini düşünen bir kafa yapısında şu anda ve eşine dönmeyi düşünüyor eşi isterse. Ya tekrar kürtaj isterse diyor dönerse de. Çocuğu olsaydı bu zamana kadar ayrılsaydılar ne yapardı sorusuna gelirsek cevapsız ..
merhaba 8 aylik 1 bebegim var ve 4 aylik hamileyim . Kocamdan ayriliyorum hayatta hic bir sey senin o icindekinden tatli degil.once bjnu bilsakin aldirmaTek başıma napabilirim istermiyim onun canına kıymak
Anlaşmalı boşanmada her iki tarafın da istekleri kabul olmuş olacak ki anlaşılsın. Adı üstünde.bunu yapmayacakmış anlaşmalı boşanacakmış çocuğu aldırıp başka da bi talebim olmayacakmış
gitseydim hastane polisine şikayet edecektim ve aldırmayacaktım asla da imza atmayacaktım beni anlamamışsınızGitmiş olsaydınız bebeğinizden vazgeçecek olduğunuz anlamı çıkıyor yazdıklarınızdan. Psikolojiğiniz şu anki yaşadıklarınızdan kaynaklanmıyor ki sadece. Bundan sonra ne yapmalıyım bebeğimi nasıl korurum sorusunu soramamanızdan ve eşinizin sizi fazlasıyla sindirmesinden kaynaklanıyor.
Aşılama yaptırmış gebe ancak boşanma ve nafaka konusunda hatta paşa paşa nüfusa da rahatlıkla bebeğini kayıt ettireceği konusunda bilgi versem de eşinin anlaşmalı boşanacağını ve bebeği aldıracağını söylüyor . Türkçe dışında bir dil kullandığımı düşünmeye başlamıştım ki sizi gördüm. Yaşamak için illa birine sırtını yaslaması gerektiğini düşünen bir kafa yapısında şu anda ve eşine dönmeyi düşünüyor eşi isterse. Ya tekrar kürtaj isterse diyor dönerse de. Çocuğu olsaydı bu zamana kadar ayrılsaydılar ne yapardı sorusuna gelirsek cevapsız ..