• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

Sığınma evlerini araştırır mısınız lütfen ? Ve eliniz ayağınız tutmuyor mu ? Siz neden illa birilerine muhtaçsınız ?
ben şuan birine muhtacım toparlanmam için yaşadıklarımın anormalliğinden bütün gün yataktan çıkmıyorum hiç bişi yiyemiyorum

esınızın ıllakı dengesız oldugunu anlamıssınızdır...bazen bayanlar anlar anlamak ıstemez...kusura bakmayın bebek olursa degişir diyemıdusundunuz..on yargılı olmayayım ama en dengesız ınsan bıle bukadar u donus yapmaz...bilemedım.
evet çok dengesiz insanla da karşılaştım ama bu kadarını düşünemezdim ondan ben hiç çocuk isteğiyle gitmedim ki ona çocuk olsun düzelir diye düşüneyim

Konu sahibinin de psikolojisi normal değil şu anda

Araları okuyamam muhtemelen, zahmet olmazsa durumu özet geçebilir misiniz bana? Çok bölük pörçük görünüyor yazdıkları.

kendi aileme hafta sonundan sonra söylicm onun ailesi de malum güç yetiremiyoruz diyip kenardalar sen evinde otur biz bebeğe de sana da bakarız ne hali varsa görsün diyolar boşanma böyle çek yani
Bebeğe ve sana bakacaklarsa ayrı bir ev açsınlar en azından çocuk yetişip sen işe başlayana kadar idare edebilirlerse bir düşün ama nüfusuna bile almam diyen biri var karşında ağır dengesiz tedavi olması şart

Dengesiz insan gördüm duydum da
Bu kadarını ilk defa duyuyorum
Allah yardımcın olsun

Araları okuyamam muhtemelen, zahmet olmazsa durumu özet geçebilir misiniz bana? Çok bölük pörçük görünüyor yazdıkları.
Aşılama yaptırmış gebe ancak boşanma ve nafaka konusunda hatta paşa paşa nüfusa da rahatlıkla bebeğini kayıt ettireceği konusunda bilgi versem de eşinin anlaşmalı boşanacağını ve bebeği aldıracağını söylüyor . Türkçe dışında bir dil kullandığımı düşünmeye başlamıştım ki sizi gördüm. Yaşamak için illa birine sırtını yaslaması gerektiğini düşünen bir kafa yapısında şu anda ve eşine dönmeyi düşünüyor eşi isterse. Ya tekrar kürtaj isterse diyor dönerse de. Çocuğu olsaydı bu zamana kadar ayrılsaydılar ne yapardı sorusuna gelirsek cevapsız ..

ben şuan birine muhtacım toparlanmam için yaşadıklarımın anormalliğinden bütün gün yataktan çıkmıyorum hiç bişi yiyemiyorum

Neden birine muhtaçsınız? Eşinizle 6 yıl diyorsunuz hiç mi anlamadınız dengesizliğini birden dengesizleşmemiştir? Beni aynlış anlamayın maddi durumumu iyiydi? Bazen kadınlar maddi durum iyi olduğunda gözlerini kapatıyorlar dengesiz eşlere karşı. Siz hamilesiniz yani direk bunun psikolojisiyle başlarım senin koca gibi çarkına deyip eğer aldırmıcaksanız çocuğu dimdik ayakta durabilmeniz lazım. Eğer hep bu birine muhtacım psikolojisinde olacaksanızda aldırın. Yada psikolojik bi destek alın.

evet değilim bu kadar şeyden sonra durduk yere beni arabaya atıp kürtaj olacaksın diyip bu sözleri söyledikten sonra normal değilim
Gitmiş olsaydınız bebeğinizden vazgeçecek olduğunuz anlamı çıkıyor yazdıklarınızdan. Psikolojiğiniz şu anki yaşadıklarınızdan kaynaklanmıyor ki sadece. Bundan sonra ne yapmalıyım bebeğimi nasıl korurum sorusunu soramamanızdan ve eşinizin sizi fazlasıyla sindirmesinden kaynaklanıyor.

Eşiniz sizi aldatıyor olabilir mi ?

Nedense aklıma ilk gelen bu oldu.

Son düzenleme:
Aşılama yaptırmış gebe ancak boşanma ve nafaka konusunda hatta paşa paşa nüfusa da rahatlıkla bebeğini kayıt ettireceği konusunda bilgi versem de eşinin anlaşmalı boşanacağını ve bebeği aldıracağını söylüyor . Türkçe dışında bir dil kullandığımı düşünmeye başlamıştım ki sizi gördüm. Yaşamak için illa birine sırtını yaslaması gerektiğini düşünen bir kafa yapısında şu anda ve eşine dönmeyi düşünüyor eşi isterse. Ya tekrar kürtaj isterse diyor dönerse de. Çocuğu olsaydı bu zamana kadar ayrılsaydılar ne yapardı sorusuna gelirsek cevapsız ..
ben anlatamamışım derdimi sanırım size ben adama geri döneyim demedim gitsem bu adam aynı halt dedim söylediklerinin hepsini de anladım şuan bu psikoljyle kendi ayaklarımın üzerinde duracak gücüm yok dedim ömür boyu birine sırtımı yaslayım demedim kendimi bildim bileli çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durdum ben 1.5 senedir çalışmıyorum toparlanmaya ihtiyacım var sadece kıt falan değilim yani

bunu yapmayacakmış anlaşmalı boşanacakmış çocuğu aldırıp başka da bi talebim olmayacakmış
Anlaşmalı boşanmada her iki tarafın da istekleri kabul olmuş olacak ki anlaşılsın. Adı üstünde.
Siz hem yıllardır beklediğiniz bebeğinizden olacaksınız, maddi kaybınız olacak bir de anlaşmalı boşanacaksınız öyle mi?
Diyemediniz mi ben çekişmeli boşanacağım bebeğime de bakarım. Sen de babasısın maddi olarak da olsa sorumluluğun var diye?

Gitmiş olsaydınız bebeğinizden vazgeçecek olduğunuz anlamı çıkıyor yazdıklarınızdan. Psikolojiğiniz şu anki yaşadıklarınızdan kaynaklanmıyor ki sadece. Bundan sonra ne yapmalıyım bebeğimi nasıl korurum sorusunu soramamanızdan ve eşinizin sizi fazlasıyla sindirmesinden kaynaklanıyor.
gitseydim hastane polisine şikayet edecektim ve aldırmayacaktım asla da imza atmayacaktım beni anlamamışsınız

Teşekkür ederim, zahmet verdim. :) Ben durumuna çok da şaşırmadım açıkçası, kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan hesabı bu kadar "problemli" bir adamla evli kalan kişinin çok da sağlıklı bir kafa yapısında olması beklenemez. Ha bu demek değil ki bunun böyle gitmesi lazım. Kimseye bu hayatta sihirli değnek dokunmaz, bir şeylerin değişmesi için çabalamak gerekir. Bu kadar dengesiz konuşan bir adamın yarın dengesizce karısının canına kast etmeyeceği de belli değildir misal. Kimse tek seçenekli değildir bu hayatta, sadece cesaretsizdir. Konu sahibi şu an pek sağlıklı bir ruh halinde olmadığı için haliyle cesaret de bulamıyor.

Kocanın dengesiz olduğunu biliyordun madem ne die böyle bir işe giriştin bekleseydin biraz daha yaratığı gözlemleseydin.çocuk olursa düzelir die düşünenlerdenmisin

Bence o yataktan çık ve silkelen hemen. biraz drngesizse sana ne paşalar gibi bosan bebeğini doğur nafakani al ve bebeğine kendin bak herşey öyle basit değil bir mahkemeye bakar iş nüfusuna almazmis o kadar basit değil bu işler hadi almadı diyelim senin soyadın yokmu hem anne hem baba ol evladına ama katili olma.

Back
X