Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben çalıştığım için size katılamıyorum ben gelincede herkes gitmiş oluyor.ama eve gelir gelmez okuyorum bugün neler olmuş kimler katılmış hamiş haberi var mı bağımlınız oldum

kızlar ben çalıştığım için size katılamıyorum ben gelincede herkes gitmiş oluyor.ama eve gelir gelmez okuyorum bugün neler olmuş kimler katılmış hamiş haberi var mı bağımlınız oldum

cnm en erken tahlil bizim cuma günü olacak:18::18::18:...umarım cua günü açtığında birrrr sürüüü pozitif görürsün

1.aşılamam allahın izniyle...sizin sorununuz neydi?

cnm,hayırlı olsun inşallahgüzel sonuçlanırr.bizde eşimde sperm sayısında s orun vardı,varikosel ameliyatıoldu,sonuçlarımız biraz düzeldi,doktorumuz bekleyin dedi,ama eşim sabredemedi,deneyelim diye ısraredince ameliyattan 6ay sonra aşılamadenedik,ve ilk denememizde pozitif sonucu gördük,şuanda 1 yaşında tombikk bir kızım varr

ALLAH BAĞIŞLASIN.UZUN ÖMÜRLER VERSİN. İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.

inşallah canım!kendim gibi sevinirim inan.. ne zormuş beklemek size bile heyecan yaptım bakalım ben nasıl bekleyeceğim

haklısın cnm insan çok heyecanlanıyor..sanki kendi kardeşimden haber bekliyor gibi bekliyorum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…