sabha adet oldum mu dıye kalktım. sureklı kontrol durumundayım. bıde cooooook halsızım.
kendımı o koltuktan o koltuğa zor atıyorum.
benim uyandığımda kasıklarım ağrıyor..sonra biraz hafifliyor..gögüslerim çok acıyor benim..bence çatlama iğnesi falan oldukya vucudumuz kendini yeni topluyor...vucudun bir tepkisi gibi geliyor.
inşallah öyledir. kırmızı kartı gormeyelımde bu duruma razıyım....
keşke evde kan tahlilini yapma imkanımız olsaydı...idrar testine hiç güvenmiyorum zaten.
keşke evde kan tahlilini yapma imkanımız olsaydı...idrar testine hiç güvenmiyorum zaten.
Rahimdeki her türlü faaliyeti izlemek üzere yerleştirilen bir mikroçip icat etmeyi düşünüyorum. :44:
Bu tedaviler beni sonunda dahi yapacak.
Rahimdeki her türlü faaliyeti izlemek üzere yerleştirilen bir mikroçip icat etmeyi düşünüyorum. :44:
Sen zaten dahiisın canım. Allahın izni ile bir bebek dünyaya getireceksin.
Sen zaten dahiisın canım. Allahın izni ile bir bebek dünyaya getireceksin.
merhaba arkadaşlar bende pazartesi kısmetse aşılama olucam hep birlikte sizinle bu süreci paylaşmak isterim en zoru da beklemek inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ve de bu sayfada kutlarız...
arkadaşlar ilk aşılamanız mı?benim 2.olucak bakalım inşallah bu sefer kısmet olur
arkadaşlar meraba bende cuma günü aşılama yaptırıcam ilk aşılamam çok heyecanlıyım bakalım ne olacak
sen bizden 1 gün sonra yaptırmışsın cnm...herkese korkmayın diyorum ama en çok ben korkuyorum:18::18::18::18:..sen de herhangi bir ağrı var mı?merhaba herkese. maşallah sohbet almı başını gitmişbüyük günler yaklaşıyor. bakiiim benim kaçıncı gün? anaaa benim bile 11. günüm (29 mayıstı) hem istiyor hafiften de tırsıyorum bakalım hayırlısı olsun hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?