arkadaşlar ben 7 mayıs 2012de ilk aşılamamı oldum.beklemedeyim.benimle yakın zamnda aşılama olan arkadaşlar varsa mayıs ayında buyurun birlikte günleri sayalım.beklemek çok zor.hadi gelin birlikte gün sayalım....
Bende 4 Mayısta ilk aşılamamı oldum beklemedeyim senin gibi. İlaçsız gelişen tek yumurta ile adetin 16. günü aşılamam yapıldı. Hakkımızda hayırlısı olur inş.
Bende 4 Mayısta ilk aşılamamı oldum beklemedeyim senin gibi. İlaçsız gelişen tek yumurta ile adetin 16. günü aşılamam yapıldı. Hakkımızda hayırlısı olur inş.
bende 5 mayısta ilk aşılamayı oldum beklemedeyim..
inşallah allahım olumlu sonuçlandırır.bize de o duyguyu yaşatır..
karında şişlik birde sızlama var mı sizlerde bende bunlar mevcut..
inşallah çatlamayan yumurta ağrısı değildir.
ne zaman test yapacaksınız??
kızlar ben de 5 mayısta oldum ilk aşılamamı, doktor sol tarafa enjekte etti, ve o tarafta ağrı var günlerdir, inşallah kötü bir şeye işaret değildir, şu an bir belirtim yok,
akıntı falan da yok, sizlerde var mı bişeyler, bu 2 haftalık süreç ne zormuş yarabbim.
kızlar ben de 5 mayısta oldum ilk aşılamamı, doktor sol tarafa enjekte etti, ve o tarafta ağrı var günlerdir, inşallah kötü bir şeye işaret değildir, şu an bir belirtim yok,
akıntı falan da yok, sizlerde var mı bişeyler, bu 2 haftalık süreç ne zormuş yarabbim.
arkadaşlar ben 7 mayıs 2012de ilk aşılamamı oldum.beklemedeyim.benimle yakın zamnda aşılama olan arkadaşlar varsa mayıs ayında buyurun birlikte günleri sayalım.beklemek çok zor.hadi gelin birlikte gün sayalım....
bende ilk aşılamamı 8mayıs ta oldum beklemedeyim inşallah bebişlerimizi kucagımızı alırız
seninle aşılama günlerimiz aynı benimde sol taraf:) iki yumurtam gelişti.karın ağrısı var bende ama tek taraflı değil tüm akıntım da var..
sooooon 5 gün test için salı yaptıracağım
benimde sağda 3 yumoşum vardıakıntım henüz çok değil fakat kasıklarımda sancılarım var benim.karmaşık duygulardayım.bir gün umutlu bir gün umutsuz
canım benimde sağ tarafa enjekte etti.ve aşılama günü çok sancım oldu.şimdi ara ara sancım var.benim 4.günüm henüz ve idararımı yaparken kasıklarıma sancı giriyor .nedan olabilir acaba?beklemek gerçekten çok zor ve ben bugün yine karamsarım
seninle aşılama günlerimiz aynı benimde sol taraf:) iki yumurtam gelişti.karın ağrısı var bende ama tek taraflı değil tüm akıntım da var..
sooooon 5 gün test için salı yaptıracağım
canım hepimizin aşılama günleri yakın.kasıklarıma sancım çok oluyor benim ve ayrıca doktorum progestan vermedi bana sizlere verdimi acaba:26:
umarım tutmuştur kızlar hayırlısıyla.
ben daha aşılamaya başlamadım bile
canım öncelikle inş. aşılaman tutmuştur bebişin seninledir.sana bi sorum olacak. ben de haziran ayında aşılama olacağım.ilaçsız aşılaman olduğundan bahsetmişsin.benim yumurtam bayağı iyi
gelişiyor ilaç kullanmak istemiyorum iyice büyüyüp kist yapmasundan korkuyorum.senin yumurtan kendiliğinden çatlayıp öyle mi aşılamı yapıldı.doktoruma söylesem acaba bana da mı öyle yapa...
ooo hadi bakalım sen benden önce alacaksın haberiçok heycanlıyım.nasıl geçiçek bu günler
canım hepimizin aşılama günleri yakın.kasıklarıma sancım çok oluyor benim ve ayrıca doktorum progestan vermedi bana sizlere verdimi acaba:26:
birazdan 3.aşılamama giricem dua beklıyorum arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?