selam kızlar, bugün aşılamanın 14. günüydü ve test yaptırdım. b-hcg bulgu < 2.00 sonuç negatif. henüz regl olmadım hala umudum var :)) doktorumda bekleyim bazen bu tür şeyler oluyor dedi. Hayırlısı Allahtan, O böyle uygun gördü...ilk aşılamamdı. üzüldüm ama pes etmek, olumsuzluklara teslim olmak yok.. hiç bir dert yokki dermanı olmasın. Allahın izniyle bizim de kucaklarımız dolacak diye düşünüyorum. birde şunu biliyorum ki -teselli oluyor bana- '' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz'' hz. Osman (r.a) buyuruyor. Sabır ve dualarla Allaha emanetsiniz....
canım ne olur moralini bozma. güzel haberlerini bekliyoruz burdann...
aşılama yaptıran çalışan bayanlar. aşılama sürecinde rapor mu aldınız?
allah razı olsun canım yaa.. ama dün regl oldum ve aşılamam tecrübe oldu. imkanların kısıtlı olduğu bir doğu ilçesindeyiz. allah nasip ederse kayseride ya da ankara da devam etmek istiyorum ikincisine. Hayırlısı Allahtan.. Selamlar dualar...
aranızda morfoloji 0 olduğu halde aşılama yaptıran var mı ve hamile kalabilen.
geçen bir liste görmüştüm burda sonuç bekleyenler ne oldu. ordan sonuç gelen var mı
aşılama yaptıran çalışan bayanlar. aşılama sürecinde rapor mu aldınız?
merhaba arkadaşlar bende geçtiğimiz cuma günü aşılama oldum..sonucu bekliyorum Rabbim inşallah benim ve bebek isteyen tüm herkesin yüzünü güldürür inşallahhhh
bende dün ilk aşılamaı yaptırdım.test günü şubatın 6 sı.bilemiyorum nasıl geçecek o kadar zaman
meraba mcan84 bende 9 yıllık vliyim 3. aşımı 18 ocakta oldum benimde 5 günüm kaldı test yaptırmaya hem heycanlıyım hemde çok korkuyorum inşaallah seninde benimde aşımız tutarda burada paylaşırız
merhabalar
bende 4,5 yıllık evliyim. 2. aşılamamı 16 ocakta oldum. bugün 8. günüm. çok merak ediyorum sonucu. Ve beklemek o kadar zor ki. Umarım bu sefer herşey hepimiz için çok güzel olur.
inşallah canım burda ikimizde güzel haberleri yazarız.senin beş günün kalmış ne güzel ben daha 6 şubata kadar bekleyeceğim.[/QU
canım bende asıllama oldum 1yada 2 subatta sonucunu öğrenıcem bu 2. aşılamam ilkı tuttu 1 ay hamileliğim sürdü sonra dusuk oldu ama bu sefer sankı tutmadı moralım cok bozuk hıc bıe belırtı yok sankı belırtılerı olanlar yazabılırmı arkadaslar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?