Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar, bugün aşılamanın 14. günüydü ve test yaptırdım. b-hcg bulgu < 2.00 sonuç negatif. henüz regl olmadım hala umudum var :)) doktorumda bekleyim bazen bu tür şeyler oluyor dedi. Hayırlısı Allahtan, O böyle uygun gördü...ilk aşılamamdı. üzüldüm ama pes etmek, olumsuzluklara teslim olmak yok.. hiç bir dert yokki dermanı olmasın. Allahın izniyle bizim de kucaklarımız dolacak diye düşünüyorum. birde şunu biliyorum ki -teselli oluyor bana- '' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz'' hz. Osman (r.a) buyuruyor. Sabır ve dualarla Allaha emanetsiniz....

canım ne olur moralini bozma. güzel haberlerini bekliyoruz burdann...

canım ne olur moralini bozma. güzel haberlerini bekliyoruz burdann...

allah razı olsun canım yaa.. ama dün regl oldum ve aşılamam tecrübe oldu. imkanların kısıtlı olduğu bir doğu ilçesindeyiz. allah nasip ederse kayseride ya da ankara da devam etmek istiyorum ikincisine. Hayırlısı Allahtan.. Selamlar dualar...

merhaba,
28 kasım pazartesı gunu çamlıca medıcana hastanesınde aşılama yaptıracağız. işlem için çalıştıgım bankadan yıllık ızın almak zorunda kaldım.
bu da ayrı bır dert zaten cunku calısma arkadaslarımın duymasını ıstemıyorum. su anda bebek dusundugumuzu bılmıyorlar cunku.

su anda klomen kullanıyorum. adetın 2.günü başlattı doktorum.
aşılamadan 36 saat önce de çatlatma iğnesi vurulacak.
hayırlısı bakalım...

aşılama yaptıran çalışan bayanlar. aşılama sürecinde rapor mu aldınız?

merhaba; benim aşılamam 19 kasımda yapıldı. Daha önce aşılama yaptıran arkadaşlarım aşılam günümde izinli olmamın
yeterli olacağını söylemişlerdi. Bende sadece aşılama günümde izin aldım. ertesi günün pazar olmasıda şansıma
denk geldi fakat denk gelmeseydide yine mesaime dewam ederdim die düşünüyorum. Aşılama öncesi işlemler
için rapora ihtiyaç olmuyor.

umuudm canım aşılamanı nerde yaptırdın bende doğudayımda bu ay bende aşılama yaptırıcam inşallah belki yakındır yaptırdığın yer.

Sonucum 43. Bakalım 2 gün sonra yeniden tahlil yapacaklar. Yükselir inşallah.
Şu anda şok içindeyim. 8 aralık aşılama tarihim. Geç döllenme olabilirmi acaba?

bende bugun yaptıracam gece 11 de yapacaklarmıs asılamamı ama benım sag yumurtalıgımda cok cıddı sancı var persembe gunu 02.40 catlatma ıgnesı yaptık bugunde ınsallah asılamam olacak allahım yardımcım olsun

merhaba arkadaşlar bende geçtiğimiz cuma günü aşılama oldum..sonucu bekliyorum Rabbim inşallah benim ve bebek isteyen tüm herkesin yüzünü güldürür inşallahhhh

merhaba arkadaşlar bende geçtiğimiz cuma günü aşılama oldum..sonucu bekliyorum Rabbim inşallah benim ve bebek isteyen tüm herkesin yüzünü güldürür inşallahhhh

mrb bende aşılama yaptırmak istiyorum bana biraz bu zorlu süreci anlatabilirmisin şuan ne durumdasın hissettiğin bir değişiklik varmı ?

bende dün ilk aşılamaı yaptırdım.test günü şubatın 6 sı.bilemiyorum nasıl geçecek o kadar zaman

bende dün ilk aşılamaı yaptırdım.test günü şubatın 6 sı.bilemiyorum nasıl geçecek o kadar zaman

meraba mcan84 bende 9 yıllık vliyim 3. aşımı 18 ocakta oldum benimde 5 günüm kaldı test yaptırmaya hem heycanlıyım hemde çok korkuyorum inşaallah seninde benimde aşımız tutarda burada paylaşırız

merhabalar

bende 4,5 yıllık evliyim. 2. aşılamamı 16 ocakta oldum. bugün 8. günüm. çok merak ediyorum sonucu. Ve beklemek o kadar zor ki. Umarım bu sefer herşey hepimiz için çok güzel olur.

inşallah canım burda ikimizde güzel haberleri yazarız.senin beş günün kalmış ne güzel ben daha 6 şubata kadar bekleyeceğim.

merhabalar

bende 4,5 yıllık evliyim. 2. aşılamamı 16 ocakta oldum. bugün 8. günüm. çok merak ediyorum sonucu. Ve beklemek o kadar zor ki. Umarım bu sefer herşey hepimiz için çok güzel olur.

inşallah pozitif sonuç alırız hepimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…