Binbirgece 25.May -
Toplangel 28.May +
Camenta 28.May -
Liman 28.May -
Pembesu 28.May -
Baharb 29.May -
Melodi 30.May -
Calimero08 30.May -
Dyd 03.Haz -
Direnc 04.Haz ?
Açelya30 06.Haz -
Destina 1552 06.Haz -
Sympathetic 06.Haz -
inception 09.Haz -
Fundakrc 10.Haz -
Maria73 13.Haz -
Aysbah 13.Haz +
Mayaaa 13.Haz +
Sevdamcee 13.Haz +
Sude-ay 14.Haz ?
Dileksultan 15.Haz -
Dosthane 17.Haz ?
Herseyduzelirmi 17.Haz ?
tubi43 17.Haz ?
aypek 17.Haz -
Ninihan 20.Haz ?
Kardelensel 20.Haz ?
dirtyblue 22.Haz ?
banu145145 27.Haz ?
hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.yaşadıklarını anlatabilirlerse belki bu bekleyişte biz de biraz moral olur.
bide bişey sormk istiyorum.dr progestan için yan etki yapabilir demişti baş dönmesi bana hiç yapmadı bu güne kadar ama bgün çok başım döndü ilaçtan mı sizce?bi de çok ağrım bvar benim hep adet olacakmışım gibi kasıklarım ağırıyor aşılama olduğum günden beri geçmedi
aman al sırf onun eksikliğinden düşük yapanlar varmış.sağol canım, ben bir kutu daha alayım o zaman.
Yapma be canım nerden biliyosun belkide tuttu tumasda üzülme aysbah hemen ardından bir tane daha yaptı bak tuttu sakın ümitsizlenme.13. günüm ama tutmadığını bildiğim için vede adet sancım olduğu için yapmaya cesaretim yok
Canım ben geçen tüpte hem ilaç hemde fitil olarak kullandım ama tam gününde adet oldum progestan adet bozmaz tam aksi düzenlermiş.ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum yoksa çıldırmak üzereyim...
ama merak ettiğim progestan içtiğim içiin mi regl olmuyorum...
progestan içtiği halde regl olan arkadaşlar var mı?
Valla bende aynen senin gibi düşünüyorum ama ben bir yerinden yakalamışım 13 adetimin ilk günüydü ::::)))))bilseydik hepimiz 13 haziranda yaptırırdık aşılamayı o gün dolunay falanmı vardı arkadaşlar:))yaptıran hamile kalmış birde 13 e uğursuz derler:))
arkadaşlar beyaz ve sarı akıntı hala devam ediyor,bu durum sizce nedir?
canım ben en son 1 haziranda regl oldum erken değil...
yine 17 sinde yaptıran bi arkadaş bugün regl olmuş artık ne düşüneceğimi bilmiyorum yaa...
ben bir an önce stresten kurtulmak için yarın test yapıcam
12. günde belli olduğuna göre yarın da belli olur herhalde olumlu olumsuz neyse ne artık...
arkadaşlar günaydın...nasılsınız bugün? test yaptıracak arkadaşlar başarılar diliyorum, inşallah hamişsinizdir..ben dün doktora gittim, doktorumu değiştirecektim ama randevu saatine yetişemedim, doktorum doğuma gitmek zorunda kalmış ben de eski doktoruma gittim. ben de aşılama sonrası 32mm' lik kist oluşmuş yine, ilk aşılama sonrası da oluşmuştu, doğum kontrol hapı kullanmıştım 2. aşılamaya geçebilmek için. Ama ben artık ilaç kullanmak istemiorum, hormon almaktan vucudumun dengesi şaştı..soğan kürüne başlamıştım devam edicem bu ay..bu arada doktorum sebepsiz yere hamile kalınamama durumu artık çok sık oluyor dedi, belki yumurtan çok sert spermler yumurtayı delemiyor, ya da hamilelik olusuyor embriyo rahme tutunamıyor dedi, en garanti yöntem tüp bebek senin için dedi..bakalım ekim gibi tüp bebek düşünüyorum artık...
günaydın kızlar bende dün başka bi doktora gittim bende progesterona hiç bakılmamıştı şimdiye kadar ona bakmadan bişey söyleyemem şimdiye kadar nasıl bakılmamış dedi onun dışında bir sürü test istedi benden kardiyolipit antikor bilmem ne bilmem ne bunları yaptır 16sında dedi vücudun sperme karşı tepkisine falan bakacaklarmış tansiyonuma nabzıma gözlerime fakan baktı tam 15 dakika ultrasonla rahmime baktı şimdiye kadar kimse böyle detaylı incelememişti ama kafamı bişey karıştırdı sağ yumurtan rahmine çok yakın neredeyse yapışık dedi bunu ilk defa duydum :2:vücut kitle endeksimi hesapladı 4 kilo vermen lazım dedi diyet verdi hipotiroidim olduğu için tuz şeker un ve beyaz ekmeği yasakladı bide kızlaarr hamile kalmak isteyen bi kadının et ve tavuk yememesi lazımmış yüksek miktarda hormon varmış ayda 1 kere et ve tavuk yemek yeterli ama istediğin kadar balık yiyebilirsin bol boll sebze ye dedi ama önce kilo ver dedibugün diyete başladım 2 dilim kepek ekmek azcık peynir ve zeytin yedim açııııımmmmm
vay be nelere bakılmış öyle, ben de hiç böyle ayrıntılı bir muayene olmadım...senin doktoruna mı gitsem acaba? Adetin kaçıncı günü gittin canım?
6.gün gittim canım testler adetin 23.günü yapılıyomuş doktorun yaklaşımı ve ilgisi çok güzel bakalım yaşlı bi doktor yavrum canım bacım diyo ikide bir
adetimin 23. günü tatil dönemime denk geliyor, ama eylül de düşünebilirim senin doktoruna gitmeyi, senden olumlu sonuçlar alalım da önce, ben de arkandan gelirim...zaten kistim için 3 ay sonra kontrole gitmem gerekiyor...
Canım soğan kürü polikistiklere iyi geliyor sen hem onu iç ama doktorun ilaçlarını sakın bırakma.arkadaşlar günaydın...nasılsınız bugün? test yaptıracak arkadaşlar başarılar diliyorum, inşallah hamişsinizdir..ben dün doktora gittim, doktorumu değiştirecektim ama randevu saatine yetişemedim, doktorum doğuma gitmek zorunda kalmış ben de eski doktoruma gittim. ben de aşılama sonrası 32mm' lik kist oluşmuş yine, ilk aşılama sonrası da oluşmuştu, doğum kontrol hapı kullanmıştım 2. aşılamaya geçebilmek için. Ama ben artık ilaç kullanmak istemiorum, hormon almaktan vucudumun dengesi şaştı..soğan kürüne başlamıştım devam edicem bu ay..bu arada doktorum sebepsiz yere hamile kalınamama durumu artık çok sık oluyor dedi, belki yumurtan çok sert spermler yumurtayı delemiyor, ya da hamilelik olusuyor embriyo rahme tutunamıyor dedi, en garanti yöntem tüp bebek senin için dedi..bakalım ekim gibi tüp bebek düşünüyorum artık...
kızlar bir sorum var benim gibi bi durum yaşayan varsa tecrübesinden faydalanmak istiyorum....ben aşılama oldum tutmadı adet oldum ama her zamankinden çok az miktarda adet oluyorum ve de erkenden kesilecek gibi duruyor...bunun bir sebebi var mı? sol yumurtalığımda polikistik de vardı aylardır ilaç kullanıyoorum, acaba ilaçlar olumlu etki yaptı da kanamam normale mi döndü bilmiyorum çünkü çok aşırı kanamam olurdu eskiden...cevaplarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?