Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün gideceğim doktorsa dragos şifa hastanesinde tahir tosyalı diye bi doktor hakkındaki yorumları okudum hep iyi şeyler yazmışlar bakalım

Kızlar 17 haziranda aşılamam olmuştu. 2 gün önce idrar testi yaptım,sonucu negatif çıktı.ama kan testi de yaptırmayı düşünüyodum her ihtimale karşı.ama bugün adet gördüm.sizce şimdi ne yapayım? yine de kan testi yaptırayım mı?2 tane yumurtam oluşmuştu. yani birinin döllenmiş olup birinin adet kanaması şeklinde atılması söz konusu olabilir mi? ama hiç ağrım yok. ne tavsiye edersiniz? önerilerinizi bekliyorum.

canım umudunu kırmak istemem ama döllenme olsaydı adet olmazdın :44:

canım umudunu kırmak istemem ama döllenme olsaydı adet olmazdın :44:

o açıdan umudum kalmadı zaten bu ay için.ama dış gebelik falan ya da başka bir durum olabilir mi diye merak ettim. ablam tel.da bir arkadaşının böyle bi durum yaşadığından bahsetti. korktum ben de.

bugün gideceğim doktorsa dragos şifa hastanesinde tahir tosyalı diye bi doktor hakkındaki yorumları okudum hep iyi şeyler yazmışlar bakalım

canım ben de dr. ilknur aköz 2 e gideceğim..ben de ii yorumlar okudum bu doktor hakkında..bakalım hayırlısı olsun...2 sayfalık özet çıkardım tedavi sürecimle ilgili belki atlanılan bir nokta vardır diye..

o açıdan umudum kalmadı zaten bu ay için.ama dış gebelik falan ya da başka bir durum olabilir mi diye merak ettim. ablam tel.da bir arkadaşının böyle bi durum yaşadığından bahsetti. korktum ben de.

canım aşılama sonrası doktor muayenesinde fayda var, çünkü adet olsan bile kist oluşmuş olabiliyor, ama kan testine gerek yok bence...

Benim ilk aşılamam bir tüpbebek var olumsuz tarih 27 haziran test günüm 8 temmuz evlilik yıldönümüm 11 sene bitiyor.
kızlar progestan kaç gün kullanıdınız, test gününüze kadar devam ettiniz mi?
Canım bana hiç progestan vermediler neden acaba ama tüpbebekte test gününe kadar kullanmıştım doktor aman bırakma demişti.Bence sende bırakma.

Son düzenleme:

benimki negatif canım ............

Binbirgece 25.May -
Toplangel 28.May +
Camenta 28.May -
Liman 28.May -
Pembesu 28.May -
Baharb 29.May -
Melodi 30.May -
Calimero08 30.May -
Dyd 03.Haz -
Direnc 04.Haz ?
Açelya30 06.Haz -
Destina 1552 06.Haz -
Sympathetic 06.Haz -
inception 09.Haz -
Fundakrc 10.Haz -
Maria73 13.Haz -
Aysbah 13.Haz +
Mayaaa 13.Haz +
Sevdamcee 13.Haz +

Sude-ay 14.Haz ?

Dileksultan 15.Haz -
Dosthane 17.Haz ?
Herseyduzelirmi 17.Haz ?
tubi43 17.Haz ?

aypek 17.Haz -
Ninihan 20.Haz ?
Kardelensel 20.Haz ?
dirtyblue 22.Haz ?
banu145145 27.Haz ?

Son düzenleme:

sağol canım, ben bir kutu daha alayım o zaman.

ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum yoksa çıldırmak üzereyim...
ama merak ettiğim progestan içtiğim içiin mi regl olmuyorum...
progestan içtiği halde regl olan arkadaşlar var mı?

canım ben en son 1 haziranda regl oldum erken değil...
yine 17 sinde yaptıran bi arkadaş bugün regl olmuş artık ne düşüneceğimi bilmiyorum yaa...
ben bir an önce stresten kurtulmak için yarın test yapıcam
12. günde belli olduğuna göre yarın da belli olur herhalde olumlu olumsuz neyse ne artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…