Aşılama oldum

Bende 15. Günümde 595 di hamilesiniz hayırlı olsun 🥰 kucağına sağ salim alın inşallah
Sorun rahatsızlık neydi eşimin morfoloji sebebiyle ilaç kullanıyor şuan 3 ay kullanması gerekiyor 1 ay kaldı işte bitmesine eğer olmaz Ağustos Eylül gibi tüp Bebek düşünüyorum ama kararsız kaldım aşılama ile tutarmi aceba diye

Sorun rahatsızlık neydi eşimin morfoloji sebebiyle ilaç kullanıyor şuan 3 ay kullanması gerekiyor 1 ay kaldı işte bitmesine eğer olmaz Ağustos Eylül gibi tüp Bebek düşünüyorum ama kararsız kaldım aşılama ile tutarmi aceba diye
Morfolojı düşükken nasıl aşılama oldun bende düşükken özelde olmustum tuttmadı tabiki devlete gittik morfolojı yükselmeden rapor vermedı tabiki ilaç tedavisi gördu aynı sizinki gibi yükseldıkten sonra oldum aşılamamı

Bende çi
Eşimde morfoloji düşüktü ama 1 puan sadece, yani normali 4 olması gerekirken diyelim eşimin 3 tü, bende çikolata kisti vardı yumurtam yavaş ve yumurtam da yumurta azdı ve galiba doktor direkt demedi bana ama fikrimce yumurtam çatlamıyordu yani benden kaynaklıydı daha çok yaptım allahtan çok istedim tuttu 🤲🥰

Anladım canım benide iki günde bi çarıyo banada
Doktor mu çağırıyor, ben bayram haftasına denk geldim 15. Gün verdim doktorum bayramdan sonra gel bakalım dedi gidince yaklaşık 6 hafta olmuştum zaten ( adetin ilk gününden baz alındığı için) direkt size 10 gün sonra felan gel dese daha az yorucu olur gibi

Doktor mu çağırıyor, ben bayram haftasına denk geldim 15. Gün verdim doktorum bayramdan sonra gel bakalım dedi gidince yaklaşık 6 hafta olmuştum zaten ( adetin ilk gününden baz alındığı için) direkt size 10 gün sonra felan gel dese daha az yorucu olur gibi
Aynen doktor çağrıyo sürekli kan vermesem belki stres olmam bu şekilde oluyorum

İki türlü de stres ama korkmayın sonuç bana çok düşük gelmedi yine de bilemem inşallah kucağınıza almak nasip olur umarım dış gebelik değildir 😊
İki türlü de stres ama korkmayın sonuç bana çok düşük gelmedi yine de bilemem inşallah kucağınıza almak nasip olur umarım dış gebelik değildir 😊
Ay bide dış gebelikte var dimi 😂ay allah korusun ya hayırlısı olsun artık

Ay bide dış gebelikte var dimi 😂ay allah korusun ya hayırlısı olsun artık
İyice araştırıp bakın bu site de bilgi çok duş gebelik olunca nasıl ilerler beta vs diye ben hiç dış gebelik yaşamadım ama normal geldi bana sonuç tabi doktor en doğrusunu bilir bide sizin bugün aşılamada kaçıncı gününüz ve son adet tarihiniz nedir

Back
X