- 1 Kasım 2022
- 221
- -18
- 13
- 28
- Konu Sahibi Anneolmak12567
Kızlar bugun aşılama oldum hafif ağrım oldu yarın için birliktelik önerdi ama çoğu kişi alışmanım olduğu gece birlikte olmuş aranızda aşılama yaptırıp hamile kalan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cumartesi günü oldum. Sizin gibi banda ertesi gün basliycak şekilde gün aşırı ilişki verdi. Size progestron fitil yada ilaç verdi mi doktorKızlar bugun aşılama oldum hafif ağrım oldu yarın için birliktelik önerdi ama çoğu kişi alışmanım olduğu gece birlikte olmuş aranızda aşılama yaptırıp hamile kalan varmı
Yok hiç bir şey vermedi 2 tane yumurtam gelişmiş yaşınız kaç acaba ilişki oldumu peki aşılama günüBende cumartesi günü oldum. Sizin gibi banda ertesi gün basliycak şekilde gün aşırı ilişki verdi. Size progestron fitil yada ilaç verdi mi doktor
34 yaşım ilk gün vermedi ilişki ertesi gün başla dedi ilişkiye.Yok hiç bir şey vermedi 2 tane yumurtam gelişmiş yaşınız kaç acaba ilişki oldumu peki aşılama günü
Anladım inşallah tutar34 yaşım ilk gün vermedi ilişki ertesi gün başla dedi ilişkiye.
Oldu gün dahil üç gün dedi doktorumKızlar bugun aşılama oldum hafif ağrım oldu yarın için birliktelik önerdi ama çoğu kişi alışmanım olduğu gece birlikte olmuş aranızda aşılama yaptırıp hamile kalan varmı
İnşallah tutar ikimizin de. Her doktor farklı verio demekki. Çok fazla gaz var bende sadece başka bişi yokOldu gün dahil üç gün dedi doktorum
Benim elde tutulur hiçbir belirtim yoktu elhamdülillah pozitif inşallah tez vakitte sende güzel haberi alırsınİnşallah tutar ikimizin de. Her doktor farklı verio demekki. Çok fazla gaz var bende sadece başka bişi yok![]()
Çok sevindimBenim elde tutulur hiçbir belirtim yoktu elhamdülillah pozitif inşallah tez vakitte sende güzel haberi alırsın![]()
Aşılama yapıldıktan sonra ilk saatler önemli bence nasipte varsa olur o yüzden takma kafana ikinci aşılamamdı benimdi hayırlısıyla olur inşallahÇok sevindimbenim aşılamanın olduğu gün esyam taşındı hiç bişi yapmadım ama ister istemez ayakta kaldım ondan dolayı ümidim yok birde tek tüp tıkalı, gonalf vurulmaya başlayınca polip oluştu birde bilmiyorum hayirlisi
Normal bunlar iğne etkisinden oluyormerhabalar bende geçen hafta aşılama oldum bugün 7. günüm kasık ağrım ve göğüslerim acıyo bunlar normal mi acaba ilk defa yaptırdım inşallah tutmuştur heyecanla bekliyorum :)
Canım test yapicaktin yaptın mı insallh guzel haber veriirsinMerhaba canım bende 25 kasım aşılama oldum ertesi gün ilişki verdi progestan ve çocuk aspirini verdi düşük önleyici ve kan sulandıcı olarak bugun 13.günüm 2 gün sonra test yapcam bakalım inşallah hamileyizdir![]()
Bugun verdim kan kuzum sonucu bekliyorum inşallah olur ne olur dua edinCanım test yapicaktin yaptın mı insallh guzel haber veriirsin
Ayy hadi inşallah çıktı mı sonuçBugun verdim kan kuzum sonucu bekliyorum inşallah olur ne olur dua edin![]()
Malesef negatifAyy hadi inşallah çıktı mı sonuç
Sıkmayın sakin canınızı vakti değil demek daha olmayacak diye düşünmeyin vakti daha gelmedi diyin. Olumsuz düşünce hep olumsuz çeker tekrar denemenin zararı olmaz. Benim bir arkadaşım tam 5 yıl uğraştılar denemedikleri şey kalmadı. Aşılama tüp bebek sonuncu tüpü yurt dışında yaptılar hatta. Artık sağlığı bozuldu troid çıktı ameliyat oldu. Ve bıraktı yeter artık diye şimdi kendiliğinden çocuğu oldu 1.5 yaşında maşallahı var.Malesef negatif![]()
Mart ayında tüp bebek tedavisi negatif olup, haziran ayında doğal yolla gebeliği oluşan biri olarak söylüyorum gerçekten nasip önemli olan sizin sağlığınız, rabbim tekrar nasip edecektirMalesef negatif![]()
Yılmak yok aynen canım güçlü olucazki üstesinde gelicez kendimizi saldığımız zaman hiçbirşey olmaz allah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinMart ayında tüp bebek tedavisi negatif olup, haziran ayında doğal yolla gebeliği oluşan biri olarak söylüyorum gerçekten nasip önemli olan sizin sağlığınız, rabbim tekrar nasip edecektirbenim malesef gelişim göstermeyip düştü ama sonuç olarak kendi tutunup döllenebildi, yeniden bu sefer aşılama oldum 2 Aralık'ta, buna karar vermek hazır olmak çok yıpratıcı çok zor oldu ben psikolog sayesinde yeniden umut bulabildim, şimdi her sonuca hazırım çünkü biliyorum ki güçlüyüm, bunu okuyan herkes güçlü
![]()