selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummm

allaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna

ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..
gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..
mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..