kızlar nerdesiniz yahu
ben geldim canımcım...doktorum ısrarla 2.aşılama dedi ve peki dedik ...muayenem iyi geçti herşey yolundaymış tedavi başladı bugün ilk iğnemi oldum gonalf yine bu kez 150 ünite ile başladık 1.aşılamada 75 ile başlayıp son 3 gün dozu yükseltmiştik bu kez direk 150 ile başladık hakkımda hayırlısı artık bir aşılama serüveni daha başladı ...
bu arada beklerken karnı burnunda bir anne adayı yürüyemiyordu içeride nasıl şişmiş anlatamam sana..tam ben içeri girerken elimde iğne kutularıyla birden elimi tuttu..sempatik güleryüzlü bir hanım elinizdekileri aylarca kullandım buraya her geldiğimde ne zaman hamile kalıcam diye içim içimi yedi şimdi doğuma sadece birkaç günüm var olacak sakın umutsuz olma dedi..ikizmiş 3.aşılamada kalmış bu arada 26 kilo almış yazık bu sıcakta eli ayağı davul gibi şişti oturamadı bile ..
ona cevap verirken ben demedim biliyormusun sanki burası adına konuşurmuş gibi farketmeden biz'lerde senin gibi olalımda böyle şişelim hiç şikayet etmeyiz demişim sonradan farkettim:)))