Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın topıcın güzelleri
bugün her gününüzden daha güzel olsun![]()
ohh valla ne güzel,ben yokken gece geç saatlere kadar sohbet muhabbet :))) masal dün gözlerimiz yollarda kaldı gelirsin diye hava güzel tabii bütün gün gezdin sokaklarda demi :))))
bu arada benim aşılamanın 3.günü ama ağrı hassasiyet diye bişey yok :)) sanırım boşuna heveslenmeyeyim diye gerek duymuyo :)))
öpüldünüz...
günaydın topıcın güzelleri
bugün her gününüzden daha güzel olsun![]()
canım nasılsın canım sıkkın diyorsun . bu 3 ay içinde kendiligindende oluşur gebelik belki sevde . olmassada dinlenirsin canım et parçası için dr. engel degil dediyse elletme canım . kendini yokla eger kafama takılacak diyorsan bu 3 aylık boş zamanda hallet. mesajlarınızı okuyorum canım ecelf te bu ay başlayacak tedaviye sanırım . melekte buraya transfer oldu onunda haberlerini okudum inşallah hamiş haberlerinizide okurum. bende dün dr. gittim tüp te bile şansınız çok düşük olsada saglıksız olabilir diyor. o olasılıklardan önce yumurta olma ihtimali bile çok düşük dedi. donör teklifinde bulundu her zamanki gibi reddettim . boşuna para ve emek harcayacaksınız diyor . eşimle yinede tüp için girişimde bulunacagız 6-7 bin lira benimde hayata bir kaprisim olsun :)) gözden çıkardık parayı o her zaman kazanılır olursa olur olmassa yine şu anki durumum zaten. vitamin kürlerine başladım biosteron, folik,agnucaston,e vitamini, c vitamini, calsiyum sandoz :)) benden böyle sevde canım . bu 3 ayı umarım çoook stressiz geçirirsin dedigim gibi belki kendiliginden gelir bebiş canım çoook öptüm . melekcim seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım çook öptüm.
Günaydın canım hoşgeldin.
Tatlım sen benden bir kaç adım öndesin :)) sana bişey sormak istiyorum.Sebebsiz infertilite de laparoskopi yapıyorlar mı acaba nette araştırdım biraz özellikle öneriliyormuş.
endometrium'un bazı teşhis edilemeyen hastalıkları bu yolla öğrenilebiliyormuş.Doktorun sana önerdi mi bu tarz bişey, biliyosun bu 3. aşılamam bu tutmazsa tüp yolu gözüktü bize
ama tabii tüpten önce yapılması gereken bütün tahlil ve operasyonları yapmak istiyorum.
bu tarz bişey başından geçmiş arkadaşlar da bilgi verirse çok memnun olurum.
Günaydınnnnnn ada güzeli.... olsun valla günümüzde yarınımızda güzel olsun...gerçi İzmir de bu sabah ta yap kahve as suratını otur tv karşısına modunda ama açar belki birazdan
o zman 15.günü beklicem :) progestron değerinin yüksek çıkması hamile kalma şansınızı arttırıyr mu?bilginiz var mı
herkese gunaydın kızlar az kısı var bu sabah herked benım gıbı zor uyanmamısdır heralde ısı gucu vardır herkesın vala masal bu ızmır havası sasırdı busene yaz gelmıyo yagmur yagmur Rabbım aratmasın o bereketı ama ruhum sıkıldı artık nasılsın canım tedavın nasıl gıdıyo
Günaydın canım hoşgeldin.
Tatlım sen benden bir kaç adım öndesin :)) sana bişey sormak istiyorum.Sebebsiz infertilite de laparoskopi yapıyorlar mı acaba nette araştırdım biraz özellikle öneriliyormuş.
endometrium'un bazı teşhis edilemeyen hastalıkları bu yolla öğrenilebiliyormuş.Doktorun sana önerdi mi bu tarz bişey, biliyosun bu 3. aşılamam bu tutmazsa tüp yolu gözüktü bize
ama tabii tüpten önce yapılması gereken bütün tahlil ve operasyonları yapmak istiyorum.
bu tarz bişey başından geçmiş arkadaşlar da bilgi verirse çok memnun olurum.
Günaydınnnnnn ada güzeli.... olsun valla günümüzde yarınımızda güzel olsun...gerçi İzmir de bu sabah ta yap kahve as suratını otur tv karşısına modunda ama açar belki birazdan
yelizcimm saol güzelim şimdilik ekstrem bir durum yok çok yeni daha bugün 4.gün iğnemi vurulucam akşam..pazartesi ilk kontrole gideceğim 1.haftayı tamamlamış olucam .o gün hemen hemen belli olur durumuma göre ne zaman aşılama olup yada olamayacağı hava evet kapatıp açıyor sıkıntılı ama sıcak be yelizcim emin ol dışarıda koştursan yaz gelsin istemezsin sıcakta çok zor oluyor ter içinde yapış yapış böyle devam etse ben şikayet etmem temmuza kadar en azından..bebiş napıyo güzel anne...
canım merhaba
bana yapılmadı ama doktorum ilk önce yapacagız demişti önemli bir operasyon oldugunu biliyorum ama bizim rahim filminde herşey güzel çıktı .bizde zaten sorun çıkınca iş tüpe döndü ve bunlara gerek kalmadı dedi doktorumuz.
günaydın bebişim nasılsın bakalım . Bende bugün hç çalışmak istemiyorum ya artık evimde oturmak yemek yapmak istiyorum galiba çok yorgunum artık ufff
Geldim bebeğim :)))iş yerindeyim ya arada işe veriyorum kendimi
kız ne dizisi :)) net almıyoruz eve ikimizi de iş yerinde var diye evde beraber vakit geçirelim diye :))) mit ajanı gibi o karakol senin bu şube benim geziyon valla :)))
keşke gelsem bostanlıya çok severim oraları :)) pınarbaşındayım işyerinde gelcem desem akşamı bulur oraya gelmem :))))
araştır araştır uzman oldun doktoraya başlıycam yakında :)) bi anlat bakayım canım nasıl bir maceraydı :)))
canlarım demek buraya takılıyonuz artık yakaladım sizibende artık o topikten sıkıldım eskilerden kimsede kalmadı zaten yenilerde benim tekrarım gibi biz nası klomene başladığımızda heyecan içersindeydik aynı onlarda öyle inşallah onlarda, bizde istediğimize kavuşuruz rabbim çok bekletmesin inşallah
![]()