Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gunaydinnn:16: bugun 13.gunum yine belirtim yok ne adet ne gebelik bakalim sali gunu test yapacagim adet olmazsam insallah olmam :26:

şikayetlerinin azalmasına sevindim canım demek ki bir terslik te yok bende senin gibi sıkıntı çekmiştim,,üstelik ara ara günlerce sürmüştü..umarım katlanabilir ağrılarla tamamlarsın sürecini sonu da güzel olur inşallah..

canım çok sağol, çok şükür bu sabah çok daha iyiyim:) bir sıkıntım yok:)

günaydın kızlar. mda canım bugün test yaparsan inşallah sonucunu burda hep beraber kutlarız. hayırlı haberlerin olur inşallah.

arkadaşlar ben geldim aşılamam oldu,bugün 3.cü günüm ama hiç belirti yok sizde nasıl oldu,

günaydın kızlar ...mda canım inşaallah sen hamilesindir çok istiyorum bir mucizeyle bebeğin sana gelsin kanaman başlamasın.

sabırsızlıkla senin test sonucunu bekliyorum canmmmm :)))) inşallah allahım mda hamiledir yarabbimm aminnnn

arkadaşlar ben geldim aşılamam oldu,bugün 3.cü günüm ama hiç belirti yok sizde nasıl oldu,

hoş geldin hayırlı olsun aşılaman canım. benimde bugün altıncı günüm ilk 4 gün benimde hiç belirtim yoktu ama dünden beri karınımda ve kasıklarımda ağrı var birde girip oldum dün.

canım sadece devlette çıkartabiliyorsun istanbuldakiler çok yogun oluyormuş 3 ile 6 ay arasında veriyorlarmış o yüzden biz yakın oldugu için kocaelide çıkarmayı düşünüyoruz bakalım o zamana kadar ne değişicek.şehir dışındakilerde max 1 hafta 10 günde cıkıyormuş.sen hangi şehirdesin cnm?

canım ben izmirdeyim ama tedavinin başından beri hep özel tıp merkezine gittim hiç devlet hastanesine gitmedim gidenler ve çıkaranlar varsa nerden ne kadar süreyle çıkardılar acaba yazarlarsa sevinirim

Kizlarr gunaydinnn keyifler yerindedir umarım.:16:

Mda'cim test sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm.Supriz yapsın mınikin insallahhh:16:
Karakedicim hayirli olsun tup serüvenine hoşgeldinn . 6 Ay icinde insallahhh inadı bırakıp kendiliğinden gelir bebikinn:16:
Cy_76 Kuzucumm aşılaman hayirli olsunn ins. Bebis yola çıkmış tüplerden kosaraktan yerine ulaşmaya calisiyodurr:16:

günaydın kızlar. mda canım bugün test yaparsan inşallah sonucunu burda hep beraber kutlarız. hayırlı haberlerin olur inşallah.

günaydın kızlar ...mda canım inşaallah sen hamilesindir çok istiyorum bir mucizeyle bebeğin sana gelsin kanaman başlamasın.

sabırsızlıkla senin test sonucunu bekliyorum canmmmm :)))) inşallah allahım mda hamiledir yarabbimm aminnnn

Kizlarr gunaydinnn keyifler yerindedir umarım.:16:

Mda'cim test sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm.Supriz yapsın mınikin insallahhh:16:
Karakedicim hayirli olsun tup serüvenine hoşgeldinn . 6 Ay icinde insallahhh inadı bırakıp kendiliğinden gelir bebikinn:16:
Cy_76 Kuzucumm aşılaman hayirli olsunn ins. Bebis yola çıkmış tüplerden kosaraktan yerine ulaşmaya calisiyodurr:16:

merhaba kızlar ,
Bugün test yapamayacagım.Nedenine gelince bugün iş yerinde yalnız çalışıyorum dışarıya çıkmam imkansız hem birde şu akıntılardan ötürü boşuna test yaptırmayayım diyorum çünkü adet agrılarım başladı malesef sizlere ve kendime çok güzel ve özel haberler vermek isterdim ama sanırım bu seferde direkten dönecegiz.:50:Çünkü hissediyorumki progestanı bıraksam hemen şu dakika adet görecegim.Hem iki gün öncesine kadar gösüslerimde şiş ve agrılıydı artık onlardada tık yok agrı sızı ve şişlik kalmadı ,hep beraber önümüzdeki maçlara bakacagız :52:

canım içinde yinede bi umut olsun bence çünkü bende progestan kullandığım halde erken geldi adetim yani o hapın bi etkisi olduğunu sanmıyorum sadece adetim çok geliyo oda o hap rahim duvarını kalınlaştırdığı için adetimizde rahim duvarının yıkılması olduğu için çok gelmeside normal bence sen yinede test yap

merhaba canım aşılaman hayırlı olsun umarım sana melegini getrsin .belirtiye gelince malesef bu süreçte kesin bir belirti yok bazı arkadaşlar kasıklarındaki batmalardan bahsediyorlar o kadar

canım içinde yinede bi umut olsun bence çünkü bende progestan kullandığım halde erken geldi adetim yani o hapın bi etkisi olduğunu sanmıyorum sadece adetim çok geliyo oda o hap rahim duvarını kalınlaştırdığı için adetimizde rahim duvarının yıkılması olduğu için çok gelmeside normal bence sen yinede test yap

anlıyorum canım, pazartesiye kadar gelmezse yapacagım zaten.:21:
Bu arada umudumu hiç yititmedim elbetteki umut ediyorum, hemde hayal edemeyecegin kadar umutluyum :16:

jasemin öncelikle aşılaman hayırlı olsun.bende 3 aşılama geçirdim ve hepside muayene masasında oldu.ama hepsindede 30-40 dk yattım .ayrıca hiçbirinede sıkışık gitmedim hatta ilk aşılamam negatif çıkınca sordum doktoruma sıkışık olmamamın etkisi olmuşmudur diye ilgisi yok dedi.2.aşılamama yarım saat falan kalada doktora sordum tuvalete gideyimmi başarıyı etkilermi diye hayır git dedi hatta 3.aşılamam yapılacağında odasına girdiğimizde ihtiyacın varsa hemen git lavobaya dedi.kısmet işte 3.de hamile kaldım.

Ay canim ne güzel :) Allah kucağına almayı nasip etsin insallah.
Vallah sıkışık olmasının sebebi ultrasonda rahmi falan daha iyi görmek içinmiş sanırım. Ama beni cor zorladı. Bize tutmazsa tup bebek yapalım bir sonrakini dedi. Sperm sorunu oldugu için. Hayırlısı artık. Allah ne zaman isterse o zaman oluyor tabii. Ama insan kafaya takmadan duramıyor iste.
Canim senin 3ncu aşılamanda digerlerinden farklı olan birşey varmıydi? Dinlendin mı asilama sonrası? Vajinal jel kullandın mı? Sonrasında akinti yada kanama oldu mu? Çok soru sordum :) Ama tecrubelerini bizimle paylaşırsan sevinirim.

Gunaydın kızlar nasılsınız bugun erkenden kalktım ben evde tadılat varda sızler nasılsınız mdacım herseyın hayırlısı demekten baska caremız yok baska topıkten arkadasında senın gıbı pembe akıntısı olmus ve negatıf dıye bızı uzmustu ama sonra kocasının ısrarıyla test yaptı ve hamıle oldugunu ogrendı canım sende ınsallah boyle bı mucıze yasarsın sevındırırsın bızlerı yenı asılama yaptıran arkadaslar hepınız hayırlısıyla guzel sonuclar alırsınız ınsallah optum hepınızı

Gunaydın kızlar nasılsınız bugun erkenden kalktım ben evde tadılat varda sızler nasılsınız mdacım herseyın hayırlısı demekten baska caremız yok baska topıkten arkadasında senın gıbı pembe akıntısı olmus ve negatıf dıye bızı uzmustu ama sonra kocasının ısrarıyla test yaptı ve hamıle oldugunu ogrendı canım sende ınsallah boyle bı mucıze yasarsın sevındırırsın bızlerı yenı asılama yaptıran arkadaslar hepınız hayırlısıyla guzel sonuclar alırsınız ınsallah optum hepınızı

inşallah yelizcim umarım hayırlısı neyse rabbim onu nasip edecektir. Sende tadilat yapıyormuşsun bak kendini çok yorma ayakta kalma.

inşallah yelizcim umarım hayırlısı neyse rabbim onu nasip edecektir. Sende tadilat yapıyormuşsun bak kendini çok yorma ayakta kalma.

canım vala parmagımı bıle kaldırmıyorum:) kocısım evde o ılgılenıyo herseyle ben gectım odama uzanıyorum merak etme canım kocam ıstesemde bısey yaptırmaz zaten bana sagolsun ozelden msj atım canım geldıımı

yeliz cim hamile hamile ne tadilatıymış bakalım o öyle sakın kendini yorma fazla ayakta kalma en azından 3 aylık olana kadar uzat ayaklarını kociş yapsın işleri temizlik için de kadın tut. yaz geldi insanın canı durmuyor ben de halıları verdim yıkandı geldi dip köşe sil süpür yaptım günlerce yorganlarımı havalandırdım yatakodası çekmeceleri yazlıklar kışlıklar ama bitti oh artık. benim de adetim 2 gün gecikti umutlandırıyor yine beni meret :( ne göğüslerim ne kasıklarım ağrıyor hiçbir belirti yok. tek belirti adetimin son 10 gün başlayan belimin çatısı ayrılacak gibi yoğun olan bir bel ağrısı. test yapmaya korkuyorum idrar testinde varsa bile kesin sonuç almak için bir 3-4 gün geçsin istiyorum. herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden..

günaydın kızlar hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum kocalarınızla birlikte bugün benim kocam bursa da tarım fuarında akşama kadar yok ben de kendime yapıcak bişeyler bulucam artık kendimi oyalamam lazım. yeni güne yine adet olmamış bir biçimde uyandım. umutlandırıyor beni yine bu nalet adet gecikmesi :( bugün 32. günüm. nadir de olsa senede 1-2 defa 32 günde adet gördüğüm de oldu o yüzden bekleyeceğim.pazartesş ye kadar... benim için dua edin. bunca sıkıntının üzerine 1 düşük sonrasında 2 başarısız aşılama 3. cüye geçmeden önce umarım bebeğim yeter artık deyip kendiliğinden gelmiştir.

Back
X