- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şikayetlerinin azalmasına sevindim canım demek ki bir terslik te yok bende senin gibi sıkıntı çekmiştim,,üstelik ara ara günlerce sürmüştü..umarım katlanabilir ağrılarla tamamlarsın sürecini sonu da güzel olur inşallah..
arkadaşlar ben geldim aşılamam oldu,bugün 3.cü günüm ama hiç belirti yok sizde nasıl oldu,
canım sadece devlette çıkartabiliyorsun istanbuldakiler çok yogun oluyormuş 3 ile 6 ay arasında veriyorlarmış o yüzden biz yakın oldugu için kocaelide çıkarmayı düşünüyoruz bakalım o zamana kadar ne değişicek.şehir dışındakilerde max 1 hafta 10 günde cıkıyormuş.sen hangi şehirdesin cnm?
günaydın kızlar. mda canım bugün test yaparsan inşallah sonucunu burda hep beraber kutlarız. hayırlı haberlerin olur inşallah.
arkadaşlar ben geldim aşılamam oldu,bugün 3.cü günüm ama hiç belirti yok sizde nasıl oldu,
günaydın kızlar ...mda canım inşaallah sen hamilesindir çok istiyorum bir mucizeyle bebeğin sana gelsin kanaman başlamasın.
sabırsızlıkla senin test sonucunu bekliyorum canmmmm :)))) inşallah allahım mda hamiledir yarabbimm aminnnn
Kizlarr gunaydinnn keyifler yerindedir umarım.
Mda'cim test sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm.Supriz yapsın mınikin insallahhh
Karakedicim hayirli olsun tup serüvenine hoşgeldinn . 6 Ay icinde insallahhh inadı bırakıp kendiliğinden gelir bebikinn
Cy_76 Kuzucumm aşılaman hayirli olsunn ins. Bebis yola çıkmış tüplerden kosaraktan yerine ulaşmaya calisiyodurr![]()
canım içinde yinede bi umut olsun bence çünkü bende progestan kullandığım halde erken geldi adetim yani o hapın bi etkisi olduğunu sanmıyorum sadece adetim çok geliyo oda o hap rahim duvarını kalınlaştırdığı için adetimizde rahim duvarının yıkılması olduğu için çok gelmeside normal bence sen yinede test yap
jasemin öncelikle aşılaman hayırlı olsun.bende 3 aşılama geçirdim ve hepside muayene masasında oldu.ama hepsindede 30-40 dk yattım .ayrıca hiçbirinede sıkışık gitmedim hatta ilk aşılamam negatif çıkınca sordum doktoruma sıkışık olmamamın etkisi olmuşmudur diye ilgisi yok dedi.2.aşılamama yarım saat falan kalada doktora sordum tuvalete gideyimmi başarıyı etkilermi diye hayır git dedi hatta 3.aşılamam yapılacağında odasına girdiğimizde ihtiyacın varsa hemen git lavobaya dedi.kısmet işte 3.de hamile kaldım.
Ay canim ne güzel :) Allah kucağına almayı nasip etsin insallah.
Vallah sıkışık olmasının sebebi ultrasonda rahmi falan daha iyi görmek içinmiş sanırım. Ama beni cor zorladı. Bize tutmazsa tup bebek yapalım bir sonrakini dedi. Sperm sorunu oldugu için. Hayırlısı artık. Allah ne zaman isterse o zaman oluyor tabii. Ama insan kafaya takmadan duramıyor iste.
Canim senin 3ncu aşılamanda digerlerinden farklı olan birşey varmıydi? Dinlendin mı asilama sonrası? Vajinal jel kullandın mı? Sonrasında akinti yada kanama oldu mu? Çok soru sordum :) Ama tecrubelerini bizimle paylaşırsan sevinirim.
Gunaydın kızlar nasılsınız bugun erkenden kalktım ben evde tadılat varda sızler nasılsınız mdacım herseyın hayırlısı demekten baska caremız yok baska topıkten arkadasında senın gıbı pembe akıntısı olmus ve negatıf dıye bızı uzmustu ama sonra kocasının ısrarıyla test yaptı ve hamıle oldugunu ogrendı canım sende ınsallah boyle bı mucıze yasarsın sevındırırsın bızlerı yenı asılama yaptıran arkadaslar hepınız hayırlısıyla guzel sonuclar alırsınız ınsallah optum hepınızı
inşallah yelizcim umarım hayırlısı neyse rabbim onu nasip edecektir. Sende tadilat yapıyormuşsun bak kendini çok yorma ayakta kalma.
Gunaydın kızlar nasılsınız bugun erkenden kalktım ben evde tadılat varda sızler nasılsınız mdacım herseyın hayırlısı demekten baska caremız yok baska topıkten arkadasında senın gıbı pembe akıntısı olmus ve negatıf dıye bızı uzmustu ama sonra kocasının ısrarıyla test yaptı ve hamıle oldugunu ogrendı canım sende ınsallah boyle bı mucıze yasarsın sevındırırsın bızlerı yenı asılama yaptıran arkadaslar hepınız hayırlısıyla guzel sonuclar alırsınız ınsallah optum hepınızı