Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlar merhabaaaa, ara verdim giremedim, malum karne haftasındayız, çok yoğun bir haftaydı.
Umarım taze hamişlerimiz iyidirler, aşılama ve tüp bebek sonucu bekleyen annelerimizzzz,
inşallah en kısa zamanda pozitifi görürler...
Mda' cımm senin sonucun ne zaman belli olacak. inşallah bebişin gelir.

bende perşembe günü kese için ulstrasona girdim. keseyi gördük çok net! ve yanında silik birşey vardı. Doktorum ikiz olabilir haftaya belli olacak dedi.
Ve ben şoktayım :)))))) Rabbim olmayan herkese versin. lütfen burdan bizi haberdar edin.
sevgiler...

yeliz cim hamile hamile ne tadilatıymış bakalım o öyle sakın kendini yorma fazla ayakta kalma en azından 3 aylık olana kadar uzat ayaklarını kociş yapsın işleri temizlik için de kadın tut. yaz geldi insanın canı durmuyor ben de halıları verdim yıkandı geldi dip köşe sil süpür yaptım günlerce yorganlarımı havalandırdım yatakodası çekmeceleri yazlıklar kışlıklar ama bitti oh artık. benim de adetim 2 gün gecikti umutlandırıyor yine beni meret :( ne göğüslerim ne kasıklarım ağrıyor hiçbir belirti yok. tek belirti adetimin son 10 gün başlayan belimin çatısı ayrılacak gibi yoğun olan bir bel ağrısı. test yapmaya korkuyorum idrar testinde varsa bile kesin sonuç almak için bir 3-4 gün geçsin istiyorum. herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden..

canım ınan hıcbırsey yapmıyorum tadılat var ama ben uzanıyorum odamda sagol benı dusundugun ıcıın dıkat etmemı hıc kocısım zaten bısey yaptırmaz bana sagolsun canım pencereler degısıyo bıde bızım salon cok buyuk ısınması ıcın kapı yaptırıyoruz malum nasıpse kısa gelcek bebıs hazırlıklar basladı sımdıden canım bende beklemen gerektıgını dusunuyorum mevsım pskolojı hersey adetın gecıkmesı ıcın sebep ama ınsallah senın gecıkmen bebıstendır sende keske bukadar temızlıge dalmasaydın hamıleysen zarar vermesın dıkat et canım optum

Canlar merhabaaaa, ara verdim giremedim, malum karne haftasındayız, çok yoğun bir haftaydı.
Umarım taze hamişlerimiz iyidirler, aşılama ve tüp bebek sonucu bekleyen annelerimizzzz,

bende perşembe günü kese için ulstrasona girdim. keseyi gördük çok net! ve yanında silik birşey vardı. Doktorum ikiz olabilir haftaya belli olacak dedi.
Ve ben şoktayım :)))))) Rabbim olmayan herkese versin. lütfen burdan bizi haberdar edin.
sevgiler...

pelikancım buraya yazmasaydın faceden yazıcaktım sana..dedim hamile kaldı bizleri unuttu gitti diye ama karne haftası aklıma gelmedi..öncelikle keseyi görmene çok sevindim ve ikiz olma ihtimalini okuduğumda bende şok oldum senin gibi :1: inşallah ikizdir canım..bende pazartesi gidiyorum doktora bundan sonra sık sık gidicem aşılama için belki denk geliriz :16: seninde güzel haberlerini bekliyorum mutlaka..allah gönlüne göre versin canımm

pelikancım buraya yazmasaydın faceden yazıcaktım sana..dedim hamile kaldı bizleri unuttu gitti diye ama karne haftası aklıma gelmedi..öncelikle keseyi görmene çok sevindim ve ikiz olma ihtimalini okuduğumda bende şok oldum senin gibi :1: inşallah ikizdir canım..bende pazartesi gidiyorum doktora bundan sonra sık sık gidicem aşılama için belki denk geliriz :16: seninde güzel haberlerini bekliyorum mutlaka..allah gönlüne göre versin canımm
superım buara nekadar cok ıkız haberı aldık deme bıtanede ucuzumuz vardı ama oda gelmıyo artık ugramıyo hıc sen nasılsın canım yıgenın nasıl sanada ozelden msj atsam eklermısın benı faceden

superım buara nekadar cok ıkız haberı aldık deme bıtanede ucuzumuz vardı ama oda gelmıyo artık ugramıyo hıc sen nasılsın canım yıgenın nasıl sanada ozelden msj atsam eklermısın benı faceden

evet tatlım inşallah bu haberlerin ardı arkası kesilmez hep devam eder hepimiz mutlu oluruz..ben iyiyim yarın evime dönüyorum pazarteside doktora randevu aldım adet olmadım ya hala bakalım önce ilaç içip adet olucam sanırım sonrada 2.aşılamaya başlıcaz hayırlısıyla..yeğenim çok iyi ama gaz sancıları var malesef..at tabi canım mesaj seve seve eklerim seni bekliyorum..

günaydın kızlar hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum kocalarınızla birlikte bugün benim kocam bursa da tarım fuarında akşama kadar yok ben de kendime yapıcak bişeyler bulucam artık kendimi oyalamam lazım. yeni güne yine adet olmamış bir biçimde uyandım. umutlandırıyor beni yine bu nalet adet gecikmesi :( bugün 32. günüm. nadir de olsa senede 1-2 defa 32 günde adet gördüğüm de oldu o yüzden bekleyeceğim.pazartesş ye kadar... benim için dua edin. bunca sıkıntının üzerine 1 düşük sonrasında 2 başarısız aşılama 3. cüye geçmeden önce umarım bebeğim yeter artık deyip kendiliğinden gelmiştir.

cnmmm senden guzel haberler duymayi cok istiyorum klomen sayfasindaydim bende hatirlarsan insallah bebegin seninledir arkadasim insallah hamilesindir Allah dualarini kabul etsin kendim hamile kalmis kadar sevinirim cnm bilesin insallah pazartesi hamileyiiiiiim diye yazarsin bize Rabbim dualarimiz kabul etsin insallah :emir_bebek:

Merhaba arkadaslar, benim de dün aşılamam oldu ama ümidim kırıldı. Esimin spermleri çok dusuk ve hareketsiz çıktı. Eskisinden çok dusuk. 3 gündür çok stresli bir sekilde çalışıyor. Gece gündüz. Sanırım sperm kalitesini etkiledi. Birde asilama oncesi sıkışık olmam gerekiyordu, ama yarım saat uzadı asilama. Araya baskalarının tup bebek transferleri girdi. Aşırı sıkışıktım. Dr sıkma kendini dedi ama çok sıktım. Birde aşılamayı muayene koltuğunda yaptılar sonra orda yatırdılar beni. Baskarindan duyuyorum yarım saat kadar uzanip yan yatmışlar. Beni sedyeye falan almadılar. Çok sıktım kendimi o ara idrar kaçırmayayım diye. Benim icim hiç rahat değil simdi. Zaten 10 dakika durdum öyle sonra tuvalete gittim. Patlayacaktim yoksa. Çok moralim bozuldu. Allah hayırlısını nasip etsin.
Aranızda var mı böyle zorluk yaşayan. Sperm kalitesi de çok kötü cikinca iyice moralim bozuldu. Hazırlık sonrası sadece 2 milyon sperm ve %1 ileri hareketli çıktı. Çok az.
Gerçi Allah istedikten sonra yine olur, ama iste insan ister istemez moral bozuyor.
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah yetecek olan o bir sperm yumoşunu bulmuştur canım.
mrb cnm, benim de dün aşılamam oldu.bahsettiğin sıkışıklık durumu bende de oldu.saat 2 ye doğru su içirmeye başladılar ve düşün saat 5.30 da aşılamam yapıldı.o saate kadar hemşire iki kere kontrol etti ve çok içmişim diye 4 bardak boşalttırdı.ama aşılam zamanı rahattım, sıkma canını çünkü beni de sadece 15 dak.yatırdılar. tüp bebekleri daha uzun yatırıyorlardı ama aşılaması olanları 15 dak.yatırıp idrarı boşaltmak için kaldırıyorlardı, kan akışının mı ne sağlanması gerekiyormuş. eşinin değerleri içinse superisininde dediğin gibi tek bir sperm bile yeter. sıkma canını. önceki değerleri nasıldı peki? hayırlısı olur inşallah. geçmiş olsun.
canım aşılamaman hayırlı olsun jasminle beraber gün sayacaksınız artık.
kızlar hepinize iyi akşamlar..

bugün neler yaptım kısaca anlatayım size biliyorsunuz sabah benim kırmızılar gelmişti aslında yine gelir gibi yaptırlar öğlene kadar bekledim gelen giden yok bende dayanamadım test yaptırdım olmadıgını bile bile..ve tabii çıkan sonuç 5.92 çok düşük ama ilk defa 0.. ların üstünde bir sonuc gördüm :) akşam doktoruma gittim bana kararı sen ver dedi istersen 1 kere daha aşılama yapabiliriz dedi istersen tip bebeğe gecebiliriz bizde eşimle düşündük tüp bebeğe karar verdik ama rapor çıkarmadan tüp bebek bizim bütçemizi aştığı için kasım ayında evliliğimizin 3 yılını doldurmasını bekleyerek rapor cıkarıcaz ve kasım ayında inşallah yeniden tedavi sürecine başlayacagız yeni kızlar şimdi beni 6 aylık bir tatil bekliyor en azından kafamı boşaltıp o şekilde yeniden başlamış olacagım tedavi sürecine..belkide kendiliğinden gelir meleğim okuyoruz hep böyle mucizeler biliyorsunuz..

sizleri asla ihmal etmiyeceğim her hamile haberinde sizinle sevineceğim mutlaka dualarımdan sizleri hiç eksik etmeyeceğim..ara ara girip bakacagım hepinize kimler hamiş kimler napmış diye.ben tatile çıktım kızlar bakalım hakkımda hayırlısı...

hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum bol bebeşli bir ay diliyorum..

kendinize çok çok iyi bakın sakın stres yapmayın kafanıza takmayın :)))
canım inşallah bu 6 aylık zaman boş geçmez ve en kısa zamanda rahmin bebişle dolar.
gunaydinnn:16: bugun 13.gunum yine belirtim yok ne adet ne gebelik bakalim sali gunu test yapacagim adet olmazsam insallah olmam :26:
2 gün kalmış canım hadi hayırlısı p.tesi test günü sanırım .
arkadaşlar ben geldim aşılamam oldu,bugün 3.cü günüm ama hiç belirti yok sizde nasıl oldu,
aşolaman hayırlı olsun fıstık.
günaydın kızlar hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum kocalarınızla birlikte bugün benim kocam bursa da tarım fuarında akşama kadar yok ben de kendime yapıcak bişeyler bulucam artık kendimi oyalamam lazım. yeni güne yine adet olmamış bir biçimde uyandım. umutlandırıyor beni yine bu nalet adet gecikmesi :( bugün 32. günüm. nadir de olsa senede 1-2 defa 32 günde adet gördüğüm de oldu o yüzden bekleyeceğim.pazartesş ye kadar... benim için dua edin. bunca sıkıntının üzerine 1 düşük sonrasında 2 başarısız aşılama 3. cüye geçmeden önce umarım bebeğim yeter artık deyip kendiliğinden gelmiştir.
ecelllllllllllf canım regli olmamışsın çok güzel hadi sevinelim artık canım.

sevgiler...
ne güzel 1 ken 2 olma ihtimali çok hoşuma gidiyor böyle süprizler.
cnmmm senden guzel haberler duymayi cok istiyorum klomen sayfasindaydim bende hatirlarsan insallah bebegin seninledir arkadasim insallah hamilesindir Allah dualarini kabul etsin kendim hamile kalmis kadar sevinirim cnm bilesin insallah pazartesi hamileyiiiiiim diye yazarsin bize Rabbim dualarimiz kabul etsin insallah :emir_bebek:

canım ingilterede yşayan hasretimsin degilmi ahh canım klomendekiler koptuk buraya geldik seninde işin oada zor türkiye daha rahat yazdıklarından anladıgım kadarıyla inşallah bebişin seninledir.

nasılsın canım inşallah pembeler kırmızıya dönmez . inşallah yerleşmedir canım . ne yapacaız biz canım ya erkeklere bu konuda çok özeniyorum onların testleri bile zevkli ver sperm oldu bitti istemedikleri kadar yumoş üretiyorlar olmadı iç pekmezi. dr. her donör önerdiginde o kadar kötü oluyorum ki eşimde yanımda söz kalmadı artık allahım duy bizi 1 tane evlat nasip eyle saglıklı .

pelikancımmm ikiz haberi çok güzelll inşallah sağlıklarıyla gelirler :) şimdiden tebrikler

mda canımm daha kırmızılar gelmemiş ki.....hemencecik olumsuz düşündün.hem gelsede biliyorum ki çok ümitli değildin ama bundan sonraki maratonda umutlarrr çoook büyük olsun :)
dikkat et kendine lütfen..

karakedicimm tüp bebiş maceran hayırlı olsun canım..bu zamana kadar bol bol dinlen tatil yap gez dolaş...sıkıntı yapma nolursun..sende dikkat et kendine :)

ben yni üye oldum 4 haziranda ilk aaşılamamı oldum 2. günü birdamla kırmızı akıntı geldi şimdilik iyi gidiyo bugun 6.günüm progestana başladımm karnımı çok şişiriyoo ani hareket yapmıyorumm ben ilişkiyi soracaktımm dr pek bişeyy demii rabbim hakkımızda hayırlısınnı versinnn..

nasılsın canım inşallah pembeler kırmızıya dönmez . inşallah yerleşmedir canım . ne yapacaız biz canım ya erkeklere bu konuda çok özeniyorum onların testleri bile zevkli ver sperm oldu bitti istemedikleri kadar yumoş üretiyorlar olmadı iç pekmezi. dr. her donör önerdiginde o kadar kötü oluyorum ki eşimde yanımda söz kalmadı artık allahım duy bizi 1 tane evlat nasip eyle saglıklı .

pelikancımmm ikiz haberi çok güzelll inşallah sağlıklarıyla gelirler :) şimdiden tebrikler

mda canımm daha kırmızılar gelmemiş ki.....hemencecik olumsuz düşündün.hem gelsede biliyorum ki çok ümitli değildin ama bundan sonraki maratonda umutlarrr çoook büyük olsun :)
dikkat et kendine lütfen..

karakedicimm tüp bebiş maceran hayırlı olsun canım..bu zamana kadar bol bol dinlen tatil yap gez dolaş...sıkıntı yapma nolursun..sende dikkat et kendine :)

çok istiyorum arkadaşlar ama benim adetimde hep böyle başlar, o nedenle bu kadar umutsuzum:53:

ben yni üye oldum 4 haziranda ilk aaşılamamı oldum 2. günü birdamla kırmızı akıntı geldi şimdilik iyi gidiyo bugun 6.günüm progestana başladımm karnımı çok şişiriyoo ani hareket yapmıyorumm ben ilişkiyi soracaktımm dr pek bişeyy demii rabbim hakkımızda hayırlısınnı versinnn..

hayırlı olsun aşılaman canım, umarım sonuçlarıda güzel olur. İlk 2-3 gün bazı arkadaşlarda ve bendede biraz akıntı oldu kırmızı renk ama o sanırım içine yerleştirdikleri kateterden oluyor benim ilk aşılamada olmamıştı ama bu sefer oldu o yüzden hiç kafana takma. İlişkiye gelince bazı doktorlar hiç önermemiş, bazısı 2 gün yopk sonra serbest demişt. Benimkiside aşılamadan sonra 24 saat içinde bir ilişki oldun dedi, sonrası içinse o size kalmış yapın yada yapmayın demem aşılamaya zararı yok ama olacaksa ilk 24 saat içinde bebek oluşumuna yardımcı olur , sonrası tamamen bebek harici isteginizdir dedi.

jasemin seninle aynı gün olmuş aşılamamız,senin ne zaman test günün,senin nasıl geçiyor günlerin yatıyormusun :nazar:

mda benide almışsın listeye ,sağol,hepimizin tedavisi pozitif sonuçlanır inşallah,:49::49::49:

hoşgeldin aramıza...
aşılaman hayırlı olsun.inşallah seninde 14. gün pozitif sonuçlarını alırız.
benimde aşılamamda doktor bişey söylememişti ama asistanıyla konuştuğumda hiç gerek yok demişti.

kızlar biraz önce lavaboya girdim ve canım sıkıldı kahverengi akıntım geldi,bu nedemek acaba bilen varmı ,soracak kimsem yok ve aşılamamın 3.cü günü

Son düzenleme:
:6:
jasemin seninle aynı gün olmuş aşılamamız,senin ne zaman test günün,senin nasıl geçiyor günlerin yatıyormusun :nazar:

Evet canim, insallah tutar. Benim ilk aşılamam. Senin? Vallah dinlenerek geçiriyorum günlerimi canim. İyi geçiyor. Arada hafif sancıyor ama normaldir herhalde.
Daha önce de yazmıştım esimin spermleri çok dusuk. Birde çok sıkışıktim ve sadece 10 dakika yattım. Onlar takılıyor iste aklıma. Senin nasil geçiyor? Bana 15 gun sonra test demişti. 22si olması lazım.

kızlar biraz önce lavaboya girdim ve canım sıkıldı kahverengi akıntım geldi,bu nedemek acaba bilen varmı ,soracak kimsem yok ve aşılamamın 3.cü günü

Vajinal jel kullanıyor musun? Ondan olabilir. Benimde sabah tuvalete gittiğimde akinti vardi bol. İcinde de kırmızı pembe kahverengi lekeler vardi. İlâdan oluyormuş diye okumuştum.

benimde ilk aşılamam ,evet bende de belli belirsiz oluyor,sen de hiç kahverengi bir akıntı oldumu ,

ben jel kullanmıyorum ,ama bir ümıt işte korktum,ama içime su serpildi sende de olması,Allahım bu yolda bizim yar ve yardımcımız olsun AMİN:nazar:

Back
X