Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin superim,, bugun ilk gunun bugun sonuc gunun de diyecegiz bol bol dinlen canim ozellikle ilk gunun de.. Kan testi cuma superimcim umarim testi yaptirmam icin firsatim olur dun geceden bu yana uyuyamayacak kadar sancilandim guzelim suanda da yataktan kıpırdayamıyorum bakalim cumaya dayanamayabilir bedenim

günaydın tatlım inşallah sonuç alacağım günleride görücez beraber..bence sancılanmanın nedeni yoğun bir hafta geçirmiş olman canım bugün bol bol yat dinlen keyif yap kendine..izmir sıcaktır zaten çıkma hiç dışarı..cuma gününe kadar kalmaz inşallah ağrın sancın canım dikkat et kendine lütfen :16:

Canimmmmm cok saol destegin icinmoral icin veeee verdigin bilgiler icin :-) islerinde kolaylik ve sabir diliyorum canim..ahh istanbul olayi olmasaydi keske benim doktorum yolculuk yok demisti (benim doktor mu enteresan bilemedim ) o yuzden annemlerde vakit gecirmistim 14 gun :-)
Cumayi iple cekiyorumm rabbim yuzunuzu guldursun cok opuyorummmm

Saol canım benim,, herzaman birlikteyiz.. insallah bu yıl arka arkaya gelecek güzel haberler herkesten...seyahat isi benim icinde hic cazip degil nimesaycim kötü denk geldi dunden beri uyanisim yatisim sıkıntılı sekilde malum sancilarim hadsafhada agri kesici kullanmadigim icin epey keyfimi kaciriyor gitmeseydim iyiydi bu sicakta hic cekilmiyor fakat es gecemiyorum gidip gelecegim artik kismetse.. Doktorun temkinliymis,, bu detay iyi bosver birak oyle olsun hamile kalda bol bol dinlenirsin canim ben ancak birgün gelip te hamile kaldigimi ogrenebilirsem dinlenmeye baslarım heralde :)) o gunleri inan bende iple cekiyorum homeofice yapacagim söz ....Öpüyorum..

Birgün mutlaka canim insallah..

o 'bir gün' inşallah yakındır hepimiz için ... önce siz sonuç bekleyenlerden duyacağız hayırlı haberleri sonrada bizler geleceğiz peşinizden inşallah...
bu arada rahatsızlığın ne durumda canım? haftasonu dinlenebildin mi ?

günaydın tatlım inşallah sonuç alacağım günleride görücez beraber..bence sancılanmanın nedeni yoğun bir hafta geçirmiş olman canım bugün bol bol yat dinlen keyif yap kendine..izmir sıcaktır zaten çıkma hiç dışarı..cuma gününe kadar kalmaz inşallah ağrın sancın canım dikkat et kendine lütfen :16:

Evet Sıcak canım İzmir.. Nem oranı da yüksek gece bile 30 derecenin üstünde olabiliyor kan ter icinde uyaniyor insan..sancılarıma gelince dönemi geregi sancılar güzelim malesef.. Zaman olarak benim vucut saatime uygun mense 3-5 gun kala herdaim bu sekilde agrili cekiyorum canim,, dilim varmasada durumum bu.. Elbette bisey varsada bu sancilari mens dönemi oldugu icin nasilsa cekecegim superim cim sonuc yine de bilinmez bu yüzden gorecegiz nasilsa her iki durumu da zaman gösterecek

Evet Sıcak canım İzmir.. Nem oranı da yüksek gece bile 30 derecenin üstünde olabiliyor kan ter icinde uyaniyor insan..sancılarıma gelince dönemi geregi sancılar güzelim malesef.. Zaman olarak benim vucut saatime uygun mense 3-5 gun kala herdaim bu sekilde agrili cekiyorum canim,, dilim varmasada durumum bu.. Elbette bisey varsada bu sancilari mens dönemi oldugu icin nasilsa cekecegim superim cim sonuc yine de bilinmez bu yüzden gorecegiz nasilsa her iki durumu da zaman gösterecek

sen yine içini ferah tut masalcım , belli mi olur belki de meleğinin annesine tutunma belirtileridir.. temennim bu yönde olması .. sen yine de kötüye yorma olur mu ? hep güzel düşün canım benim...

o 'bir gün' inşallah yakındır hepimiz için ... önce siz sonuç bekleyenlerden duyacağız hayırlı haberleri sonrada bizler geleceğiz peşinizden inşallah...
bu arada rahatsızlığın ne durumda canım? haftasonu dinlenebildin mi ?

Gayem... Superime cevap yazarken sen bana yazmissin canim dün de calıstım.. Gece bir davete katıldım bugun ancak evdeyim zaten adım atacak halimde yok güzelim yorgunluk geri planda kaldı malesef sancilardan bacak bel agrim cok fazla herzaman her ay oldugu gibi.. Hicbirsey anlamadan bu haftasonundan yarın yine bir hafta baslayacak is guc sorun degilde bu agrilarla calismak zor yarin ertesi gunde bu dozda olursa yandım salı istanbula gidecegim cünkü ben onun derdindeyim :((

Son düzenleme:
Gayem... Superime cevap yazarken sen bana yazmissin canim dün de calıstım.. Gece bir davete katıldım bugun ancak evdeyim zaten adım atacak halimde yok güzelim yorgunluk geri planda kaldı malesef sancilardan bacak bel agrim cok fazla herzaman her ay oldugu gibi.. Hicbirsey anlamadan bu haftasonundan yarın yine bir hafta baslayacak is guc sorun degilde bu agrilarla calismak zor yarin ertesi gunde bu dozda olursa yandım salı istanbula gidecegim cünkü ben onun derdindeyim :((

canım benim ya Allah kolaylık versin sana :( bu tempona ağrıların da eklenmesi kötü olmuş tatlım ya... hiç değilse bugünün tadını çıkart.. bol bol istirahat edip kendini şımart canım ki yeni ve yoğun iş tempona bir nevi doping olsun... keşke bi kaç gün kaçamak yapma durumun olsaydı :(

sen yine içini ferah tut masalcım , belli mi olur belki de meleğinin annesine tutunma belirtileridir.. temennim bu yönde olması .. sen yine de kötüye yorma olur mu ? hep güzel düşün canım benim...

Merak etme canımm sagolasın.. Dediğim gibi hamilelikte de lolağan bu ağrılar dönem belli cünkü Adetin 22. Günündeyim olacak bu adet belirtileri.. umut var her daim o hic bitmemeli :)

Son düzenleme:
Merak etme canımm sagolasın.. Dediğim gibi hamilelikte de lolağan bu ağrılar dönem belli cünkü Adetin 22. Günündeyim olacak bu adet belirtileri.. umut var her daim o hic bitmemeli :)

sendeki bu positive enerjiye bayılıyorum ya masal.. bitmesin tabii umudumuz hep yeşersin...

sendeki bu positive enerjiye bayılıyorum ya masal.. bitmesin tabii umudumuz hep yeşersin...

Mutlulugun kaynagi bu gayecim..şükür - Minnet duygun.. Olumlu düsüncelerin ... Ve kendini sevmen kendinle barışık olman ... O zaman hayatin sana herzaman sadece her istedigini vermesinin mümkün ve normal olmadığını iyisi ve kötüsüyle mutlu olman gerektigini kabul edebiliyorsun etrafin da seninle mutlu olan insanlarla dolu oluyor cunku sen mutlusun.. :)) öpüyorum seni güzel kalpli arkadaşım tekrar iyi pazarlar...

masalcııımmm
ben de izmirdeyimm.. hangi hastanede tedavi görüyorsun??

canım aklın varsa oraya gitme... ömrümden ömür gitti onlar yüzünden... özel egeye aylar önce gittim sonra kendime gelemedim uzunca süre... :'(

canım bende dün smyrayı araştırdım biraz memnun olanda var olmayanda kafam karıştı iyice

Mutlulugun kaynagi bu gayecim..şükür - Minnet duygun.. Olumlu düsüncelerin ... Ve kendini sevmen kendinle barışık olman ... O zaman hayatin sana herzaman sadece her istedigini vermesinin mümkün ve normal olmadığını iyisi ve kötüsüyle mutlu olman gerektigini kabul edebiliyorsun etrafin da seninle mutlu olan insanlarla dolu oluyor cunku sen mutlusun.. :)) öpüyorum seni güzel kalpli arkadaşım tekrar iyi pazarlar...

'hayatın bana göstermiş olumsuzluklarına rağmen hayata inatla gülümsemek' bu da benim felsefem.. dediğin gibi şükretmek... daha vahim durumlarda olanları düşünüp şükretmek..
öptüm seni canım benim... iyi istirahatlar...

Merhaba kızlar. uzun zamandır yazamıyorum. geliyorum okuyorum, takip ediyorum ama. pc nin başına geçtiğimde ilk işim sizlere bakmak oluyor. artık elim alışmış zaten açtığım ilk sayfa kk.

canım aşılaman güzel geçmiş çok sevindim gerçekten:52: inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla.:13:

mavicim nasılsın. superisinin aşılamasının güzel geçmiş olmasına bende çok sevindim. bebeğin nasıl. hissedebiliyormusun canım dr. sordum ilk gebeliklerde 19 hafta filan ancak hissedilir dedi:( ben çok merak ediyorum o duyguyu.

canlarım hepinize merhaba öncelikle merak etmişsiniz,benim için güzel dileklerde bulunmuşsunuz dualar etmişsiniz hepinize çok teşekkür ederim..bende sizleri çok seviyorum :16: :16: hayırlısıyla 2.aşılamamı yaptırdım geldim anca foruma girip yazabiliyorum..sabah eşimle beraber 8,30da ordaydık eşim 9da verdi spermlerini beklemeye başladık saat 10,30 gibi beni çağırdılar hazırlandım bekledim biraz sonra içeri aldılar beni doktorumla sohbet ederek başladık..eşimin spermleri gayet iyiymiş işlemi yaparken bu sefer biraz canım acıdı aleti içerde çevirmek zorunda kaldı ama sonunda gönderdi spermleri..onların güzel yolculuklarını izledim :1: sonra odaya aldılar beni 45 dakika yattım kıpırdamadan..doktorum geldi herşeyin iyi geçtiğini bu sefer yumurtaların fazla olduğunu ve eşimin spermlerininde iyi olduğunu söyledi ve bana crinone jel verdi bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıcam..7 temmuzda sonucumu öğrenicem hayırlısıyla..inşallah sonucum güzel çıkar..:16: artık gün saymaya başlayabiliriz :21::21:

superisi hayırlı olsun aşılaman. güzel geçmesine çok sevindim. sonucuda güzel olur inşallah.

herkese selaaaam evet kızlar 2.aşılamam perşembe gün yapıldı ve çok zor geçti bu sefer hiç bi bilgimde yok kendimi ruhsal olarak hiç iyi hissetmiyorum nedense sanki olmıcak gbi yine eşimde bütün sinirini falan benden çıkarıyo hep yani bu stresle olmaz yine artık nasip ne diyelim...

Selam herkese nasılsınız kızlar gece sohbet bayaga koyuyymus sabahda erken kalkılmıs ne guzel tabı ben o erken kalkanlardan degılım 12de uyandım ama ıyı uyanmadım yıne nezle oldum nıye boyle oluyo anlamadım neyse Allahtan kocam evde elım ayagım vala sagolsun hıc bırsey yaptırmıyo kahvaltımıda yapayım artık optum hepınızı kızlar

Merhaba kızlar. uzun zamandır yazamıyorum. geliyorum okuyorum, takip ediyorum ama. pc nin başına geçtiğimde ilk işim sizlere bakmak oluyor. artık elim alışmış zaten açtığım ilk sayfa kk.

mavicim nasılsın. superisinin aşılamasının güzel geçmiş olmasına bende çok sevindim. bebeğin nasıl. hissedebiliyormusun canım dr. sordum ilk gebeliklerde 19 hafta filan ancak hissedilir dedi:( ben çok merak ediyorum o duyguyu.

superisi hayırlı olsun aşılaman. güzel geçmesine çok sevindim. sonucuda güzel olur inşallah.

sağol canımcım inşallah pozitif sonuçla sevinirim seviniriz..

Back
X