Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hemşire aradı beni. kan sonuçlarım çıkmış, doktorunuz c.tesi sabah tekrardan çağırıyor sizi, tekrar muayane edecek ve kan tahlili yaptıracaksınız yüksek ihtimal tekrardan dedi. bende neden anlayamadım dedim, o da kan değerleriniz(e2-progesteron) hormon değerlerinize oranla doktorunuzun istediği gibi değilmiş henüz dedi. o nedenle tekrardan görmek istiyor dedi, bende o zaman bu ay aşılama yüksek ihtimal yapılmayacak dedim, bunu doğal olarak hemşire bilmiyor. zaten c.tesiye kadar 19mm. olan ya çatlar ya da olduğu gibi durur, yani sanmıyorum c.tesi bakıp p.tesi gel aşılamanı yapalım demez. zaten ben bu ay olmasın o zaman diyeceğim sanırım. kızlar biliyorsunuz bende yumurtlama problemi yok ,iğnelerle bir sürü yumurta oluyor ama iğnesiz oluşan yumurtalar kalitesiz oluyor belki de. bundan aylar önce gittiğim bir doktor 21.gün progesteron baktımamı istemişti o zaman 7.2 çıkmıştı. kötü değil ama çok iyi de değil demişti. bu sefer ki sonuçlar kaç sormayı unuttum.artık c.tesi sorarım sanırım.
yoruldum ben sanırım:( yani bu yüzden işi bırakasım bile geliyor. iş yerinde kimse bilmiyor bu işlerle uğraştığımı, haliyle izin al v.s. her seferinde bir bahane üretmek zor oluyor. allah'ım hepimize sabır sağlık versin..

HAYATIMDA BU SABAH İLK KEZ KONTROL DIŞI BİRŞEY YAPTIM.....UYANDIM MALUM GECE BENİ BİLGİSAYARIM VE SİTEMİZ DELİRTTİ GEÇ YATTIM SERSEM GİBİ SAAT 9.00 DA Kİ DURUŞMALARIMA YETİŞECEĞİM YATAKTA DOĞRULDUM KENDİMİ SEVMEK İSTEDİM....İÇİME BİR ŞEY DÜŞTÜ.....
ÇOK SAÇMA KOMİK BİLİYORUM KENDİME GÜLDÜM SONRA NOLUYO BANA BU SABAH DİYE...
KOLUMU ÖPTÜM AYYY BEN ...SONRA BİR DAHA SANKİ BEBEĞİMİ SEVİYORUM AY DEDİM ÇILDIRDIM HERALDE YARIN BEKLEYİŞ BİTİYOR KENDİME NEGATİF ALACAĞIM DİYE DESTEK Mİ OLMAK İSTEDİ RUHUM ACABA ŞEFKAT GÖSTERİYORUM HERALDE DEDİM...ÇOK MANYAKÇA Dİ Mİ...BENCE DE ÖYLE..İLK KEZ YAPIYORUM BU ARADA GENELDE SABAHLARI KENDİMLE KAVGA EDERİM BEN...
SONRA KASIKLARIMDA GARİP BİR BATMA..GARİP BİŞEY BU KADAR ADET SANCILARINDA İHTİSASLI BİRİ OLARAK ÇÜNKÜ ENDOMETRİOZUM BEN...AYRICA DİSMENOREM VAR...ben böyle bir batma yaşamadım hiç.....şuan da da hem adet sancılarım var..hemde alt karnımda ve kasıklarımda garip bir batma böyle söyleyince basit ve tanıdık geliyor biliyorum ama bana farklı geldi....
İşte böyle kızlar...bugünkü ruh ve fiziksel durumum budur....ya saçmalıyorum ya malum oluyor....içimde kalmasın dedim ..önümdeki günlerin planı belli biraz sağlamcıyım tüp bebeğe hazırım ama eğer planlarım alt üst olursa ne mutlu olurum....olmazsa devam....alayım yorumları.....hadi sizde bana yorum yapın bugün benim ihtiyacım varrrrrr

harika bir şekilde güne başlamışsın sev kendini tabii :))) Seni en iyi sen bilebilirsin farklı şeyler hissetmen kadar güzel bişey yok :))) adet sancısı mı değil mi o belli olmaz inşallah da değildir. :)))

ay valla senin enerjin bana da geçti ne iyi yaptın anlattın kendini :)))) sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu en kısa zamanda müjdele bize :))))

bence hissettiklerin manasız değil..içinde bir ışık doğmuş ve bence bu ışığı sakın küçümseme:)))
biz her zaman ne diyoruz hatırlsana; hamilelik belirtisi diye bişey yok. ilk belirti adet gecikmesi. her şey adet görecekmişiz gibi gelişiyor, sonrasında herşey belli oluyor..ama insanın iç sesi, fiziksel işaretlerden daha gerçek...inşallah akşama güzel sonucunla bizleri mutlu edersin..hayat sürprizlerle dolu aklından çıkarma canım...
bu arada akşam telefonda konuşurken dışarıdaydım ve etraf kalabalıktı çok net konuşamadım. ama en kısa zamanda görüşüp karşılıklı değerlendirme yapmayı isterim:))

nebileyim hayatım ya...aynen öyle ilk belirti adet belirtisi benimki zaten belirti değil garip hisler..hissiyat adı üstünde...ya psikoloji bilinçaltı isteğim kamçılıyor böyle hissetmeme ama gerçeği bu değil...yada hislerim yanıltmaz bilemiyorum ki...
HAYAT SÜPRİZLERLE DOLU TABİ ORASI KESİN....gürültüden anladım hiç önemli değil ben söyleyeceğimi söyledim sana..değerlendirmeleri yapacağız inşallah:))))

HAYATIMDA BU SABAH İLK KEZ KONTROL DIŞI BİRŞEY YAPTIM.....UYANDIM MALUM GECE BENİ BİLGİSAYARIM VE SİTEMİZ DELİRTTİ GEÇ YATTIM SERSEM GİBİ SAAT 9.00 DA Kİ DURUŞMALARIMA YETİŞECEĞİM YATAKTA DOĞRULDUM KENDİMİ SEVMEK İSTEDİM....İÇİME BİR ŞEY DÜŞTÜ.....
KOLUMU ÖPTÜM AYYY BEN ...SONRA BİR DAHA SANKİ BEBEĞİMİ SEVİYORUM AY DEDİM ÇILDIRDIM HERALDE YARIN BEKLEYİŞ BİTİYOR KENDİME NEGATİF ALACAĞIM DİYE DESTEK Mİ OLMAK İSTEDİ RUHUM ACABA ŞEFKAT GÖSTERİYORUM HERALDE DEDİM...ÇOK MANYAKÇA Dİ Mİ...BENCE DE ÖYLE..İLK KEZ YAPIYORUM BU ARADA GENELDE SABAHLARI KENDİMLE KAVGA EDERİM BEN...
SONRA KASIKLARIMDA GARİP BİR BATMA..GARİP BİŞEY BU KADAR ADET SANCILARINDA İHTİSASLI BİRİ OLARAK ÇÜNKÜ ENDOMETRİOZUM BEN...AYRICA DİSMENOREM VAR...ben böyle bir batma yaşamadım hiç.....şuan da da hem adet sancılarım var..hemde alt karnımda ve kasıklarımda garip bir batma böyle söyleyince basit ve tanıdık geliyor biliyorum ama bana farklı geldi....
İşte böyle kızlar...bugünkü ruh ve fiziksel durumum budur....ya saçmalıyorum ya malum oluyor....içimde kalmasın dedim ..önümdeki günlerin planı belli biraz sağlamcıyım tüp bebeğe hazırım ama eğer planlarım alt üst olursa ne mutlu olurum....olmazsa devam....alayım yorumları.....hadi sizde bana yorum yapın bugün benim ihtiyacım varrrrrr

aslında her sabah böyle kalkmalı yataktan dünyada tamamen bize ait olan biziz zaten . bize hizmet eden uzuvlarımızı sevip yaptıgın gibi şevkat göstermeliyiz unuttuguz şeyler bunlar . başka şeylere odaklanmaktan belkide kendimizi sevmeyi unutuyoruz . hiiiiiiiiiiçte manyaklık degil arkadaşım manyak olacaksakta böyle olsun .inşallah kendinle birlikte bebin seninledir ve almıştır bu pozitif enerjini ayyy okurken öyle hoşlandımki yazdıklarından görmesemde kalbimde yerin var canım.

kızlar hemşire aradı beni. kan sonuçlarım çıkmış, doktorunuz c.tesi sabah tekrardan çağırıyor sizi, tekrar muayane edecek ve kan tahlili yaptıracaksınız yüksek ihtimal tekrardan dedi. bende neden anlayamadım dedim, o da kan değerleriniz(e2-progesteron) hormon değerlerinize oranla doktorunuzun istediği gibi değilmiş henüz dedi. o nedenle tekrardan görmek istiyor dedi, bende o zaman bu ay aşılama yüksek ihtimal yapılmayacak dedim, bunu doğal olarak hemşire bilmiyor. zaten c.tesiye kadar 19mm. olan ya çatlar ya da olduğu gibi durur, yani sanmıyorum c.tesi bakıp p.tesi gel aşılamanı yapalım demez. zaten ben bu ay olmasın o zaman diyeceğim sanırım. kızlar biliyorsunuz bende yumurtlama problemi yok ,iğnelerle bir sürü yumurta oluyor ama iğnesiz oluşan yumurtalar kalitesiz oluyor belki de. bundan aylar önce gittiğim bir doktor 21.gün progesteron baktımamı istemişti o zaman 7.2 çıkmıştı. kötü değil ama çok iyi de değil demişti. bu sefer ki sonuçlar kaç sormayı unuttum.artık c.tesi sorarım sanırım.
yoruldum ben sanırım:( yani bu yüzden işi bırakasım bile geliyor. iş yerinde kimse bilmiyor bu işlerle uğraştığımı, haliyle izin al v.s. her seferinde bir bahane üretmek zor oluyor. allah'ım hepimize sabır sağlık versin..

canım haklısın çalışınca üstelik izne tabi çalışınca çok zor ..hemen yoruldum deyip bırakma kendini dur bakalım bu kadar çok hormona bakılmasıda biraz sarsıyor insanı emin ol bende her 2 aşılamamda hormonlarıma baktırsam kimbilir nasıl çıkardı senin doktor bana kesin aşılama yapmazdı...hepsi sınırları aşmış durumda ..aylardır bakmadı bile doktorum inşallah herşey yoluna girer canım

tatlım,hiç üzme kendini herşey olacağına varır hepimiz yoruluyoruz üzülüyoruz ama bişekilde mücadeleyi bırakmıyoruz.Sen c.tesi git doktoruna anlatsın sana herşeyi belki çatlamaz yumurtan diğer küçüklerde yetişir aşılaman olur.

İş konusunda haklısın aynı dert bende de var izin almak sorun :( napalım mecbur bir yolunu buluyoruz.

Sen kendine dert etme stres yapma inşallah en kısa zaman da olucak canım....

aslında her sabah böyle kalkmalı yataktan dünyada tamamen bize ait olan biziz zaten . bize hizmet eden uzuvlarımızı sevip yaptıgın gibi şevkat göstermeliyiz unuttuguz şeyler bunlar . başka şeylere odaklanmaktan belkide kendimizi sevmeyi unutuyoruz . hiiiiiiiiiiçte manyaklık degil arkadaşım manyak olacaksakta böyle olsun .inşallah kendinle birlikte bebin seninledir ve almıştır bu pozitif enerjini ayyy okurken öyle hoşlandımki yazdıklarından görmesemde kalbimde yerin var canım.

sevocum...yazdıkların beni de çok mutlu etti...ben de çok teşekkür ederim verdiğin değer ve hissettiklerin için temennilerin için....

canım çok zor zamanlardan geçiyoruz yıpranıyoruz üzülüyoruz ama bizim tam tersi pes etmememiz bebeğimizin olması için daha hırslanmamız lazım..seni çok iyi anlıyorum yorulmanı herşeyi bırakıp gitmeni..ama elbet bizimde birgün yüzümüz gülecek..sen şuan hiçbişey düşünme cumartesi git bakalım doktora hayırlısı ne ise hakkında o olsun canım..

harika bir şekilde güne başlamışsın sev kendini tabii :))) Seni en iyi sen bilebilirsin farklı şeyler hissetmen kadar güzel bişey yok :))) adet sancısı mı değil mi o belli olmaz inşallah da değildir. :)))

ay valla senin enerjin bana da geçti ne iyi yaptın anlattın kendini :)))) sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu en kısa zamanda müjdele bize :))))

göreceğiz bakalım...bugünde bekleyeyim de ...yarın işlerim bitene kadar gelmez ise adet..zaten test günü yaptırayım bari..hislerime son vereyim:))) yinede bugün tam da bir gün kalmışken sonuç ne olursa olsun bu şekilde kendimi iyi hissetmek beni mutlu etti.Yarına sağmıyız belli değilken her geçen güzel gün bir kar sonuçta...

nasılsın cnm..ben kendimi çok kötü hissediyorum yaa

DÜN GECEYE KADAR DAHA BİRKAÇ SSAT ÖNCESİNE KADAR BENİMDE ARTIK AZMIŞ OLAN SİNİRLERİM HAD SAFHADAYDI ...ÇOK AĞRIM VAR SUPERİMCİM ...KEYFİM YOK YİNE O AYRI AMA BUGÜN İKİ HAFTADIR EN İYİ GÜNÜM DİYEBİLİRİM..SONUÇ VAKTİ GELDİĞİ HALDE ASLINDA İYİ OLDU NEGATİF SE BU ENERJİ ETKİSİ İLE İLK AŞILAMAM DA OLDUĞU GİBİ HAFTA SONU TATİLE GİDERİM GAYET TE İYİ OLURUM...
SEN NEDEN KÖTÜ HİSSEDİYORSUN SEBEPSİZ YERE KEYFİN Mİ YOK MORAL BOZUKLUĞUMU İLK HAFTA BENDE HEP ÖYLEYDİM...hala iğnelerin etkisindesin çok yeni daha...

masall35 canım son gününmüş tahliline, dualarımız hep seninle olucak arkadaşım. bnm tahlile daha 3,5 gün olmasına rağmen ne hisler içindeyim, seni tahmin bile edmiyorum. umarım hamişsindir:) benmde adet sancılarım başlıyor gibi hissediyorum, hatta bana kalsa bugün yarın adet olcam ama eşime kalsa hamileyim. inan diyor. sen şimdi annemlere nasıl haber verceğini hayal et çünkü hamilesin deyip duruyor :=) alem kendide olmasını istedği şeye inandığı için banada inandırmaya çalışıyor. ayy senin tahlil pozitif çıksa hepimize bir umut olur belki.. ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun yaptırmayı, çatlatma bizi burda :D

masall35 canım son gününmüş tahliline, dualarımız hep seninle olucak arkadaşım. bnm tahlile daha 3,5 gün olmasına rağmen ne hisler içindeyim, seni tahmin bile edmiyorum. umarım hamişsindir:) benmde adet sancılarım başlıyor gibi hissediyorum, hatta bana kalsa bugün yarın adet olcam ama eşime kalsa hamileyim. inan diyor. sen şimdi annemlere nasıl haber verceğini hayal et çünkü hamilesin deyip duruyor :=) alem kendide olmasını istedği şeye inandığı için banada inandırmaya çalışıyor. ayy senin tahlil pozitif çıksa hepimize bir umut olur belki.. ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun, çatlatma bizi burda :D

DÜN GECEYE KADAR DAHA BİRKAÇ SSAT ÖNCESİNE KADAR BENİMDE ARTIK AZMIŞ OLAN SİNİRLERİM HAD SAFHADAYDI ...ÇOK AĞRIM VAR SUPERİMCİM ...KEYFİM YOK YİNE O AYRI AMA BUGÜN İKİ HAFTADIR EN İYİ GÜNÜM DİYEBİLİRİM..SONUÇ VAKTİ GELDİĞİ HALDE ASLINDA İYİ OLDU NEGATİF SE BU ENERJİ ETKİSİ İLE İLK AŞILAMAM DA OLDUĞU GİBİ HAFTA SONU TATİLE GİDERİM GAYET TE İYİ OLURUM...
SEN NEDEN KÖTÜ HİSSEDİYORSUN SEBEPSİZ YERE KEYFİN Mİ YOK MORAL BOZUKLUĞUMU İLK HAFTA BENDE HEP ÖYLEYDİM...hala iğnelerin etkisindesin çok yeni daha...

bilmiyorum canım ya dokunsalar ağlayacak moddayım resmen hiçbir yere sığamıyorum sanki..şu sonuç bir an önce çıksaydı ona göre davransaydım bu belirsizlik sinir ediyo beni..havalar sıcak keyfim yok ne ararsan var yani şu aralar bende :1:

canım ya bende tam çabucak yaz diyecektimki sen yazmışsın, tatlım ne güzel bu hissetiklerin halbuki dün ne kadar olumsuzdun telefonda umarım bu sefer içindeki ses seni yanıltmaz ve birde bakarız senin minik melegin anne geliyorum der. Ah masalım bir olsa senin kadar sevinecegim inan umarım bu ay tüm arkadaşlarımız için olumlu geçer

canım arkadaşım MDA.... ...hissettiklerim güzeldi de inşallah sürekliliğe dair bir anlamı olur..yoksa anlık günlük olarak kalacak:)) benim kadar sevineceğinden hiç ama hiç şüphem yok canım....baksana ay başı sonuç alan arkadaşlar hep negatif...berra diye bir arkadaş var..o da dün negatif sonuç almış rana ve ben yarın itibarı ile negatif alırsak...
HAZİRAN AYI NEGATİFLE KAPANMIŞ OLACAK...umarım ikimiz yada en kötü hiç değilse ikimizden biri hamiledir....yoksa sırada TEMMUZ AYI VE BAŞINDA DA SUPERİM VAR ARTIK ONU VEEEEE... SIRADAKİ tüm arkadaşlarımızı bekleriz... HEPİMİZ İÇİN TEKER TEKER BİR GÜN....O GÜZEL GÜN YAŞANACAK BEN HEP KESİNLİKLE....BUNA İNANIYORUM.

öyle güzel yaşamışsın ki anı öyle devam etsin demekten başka bişey gelmiyo aklıma inşallah kendin kadar pozitif bi sonuç alırsın...:49:

hatişim....CANIM ..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..önce ruh sağlığı beraberinde beden sağlığımız hep iyi olmalı inşallah hep iyi oluruz da...herşey güzel devam eder..canım .

Son düzenleme:
7günmü az kalmış diycem ama kalmış baya neyse geçecek bugünler derinde aynıymış hadi hayırlısı:16::16::16:

KIZLARRRRR benim 1,5gün neyyyy az kalmış ama geçmiycek gibi inme inecek gibi oluyor KOR KU YO RUM:52::52:

RABBİM NE OLUR DUY SESİMİZİ SIRAYLA ANNE OLALIM:26::26:

rana cım canım inşallah hamilesindir uzun zamandır hep negatif alıyoruz inşallah bu ay yine hepimizin şansı döner ve hamile oluruz. dualarım sonuç bekleyen herkesle. kendim için de aşılamamın yapılmasını dua ediyorum.tutup tutmaması umrumda değil çünkü.

maşallah canım. senin 2. aşılaman mı puregon falan kullandın mı hiç ondan fayda göremedin mi gonal f kuvvetli bir ilaç.
QUOTE]

canim ben 1. aşılamamda da gonal f kullandım şimdi 2. aşılama hazırlığındayım yarın yine yumurta kontrolü var ve aşılama günü verilecek ,gonal f in çok etkili olduğunu bilmiyordum ama gittiğim yerdeki tüm hastalara aynı iğneden veriyor doktorlar.

anladım canım gonal f çok kuvvetli bir ilaç da genellikle tüp bebekte kullanılıyor yada işte çok dirençli olan hastalara pko lulara aşılamalarda da verilebiliyor.ben de 2. aşılama hazırlığındayım ama benim yumurtalık henüz buna hazır değil heralde çünkü 12. günümde hiç gelişen folikülüm yoktu yarın 15. günüm yine kontrol var ben de puregon kullanıyorum sabırlı olucaz 75 ile devam edicez dedi doktorum bakalım 20. günden sonra büyüyen yumurtalar da biliyorum yeterki sağlıklı gelişsin.yarın 10mm üzeri bir yumurta bile görsem sevineceğim.ben artık tutup tutmamasını geçtim yeterki yapılsın iptal edilmesinden çok korkuyorum. çünkü tüpe geçmek istiyorum artık.senin ne alemdeymiş yumurtalar?

bende bahçeci koşuyolundan son anda vazgeçtim ordaki dr bana gez toz dolaş dedi hiç ilgilenmedi nede olsa çocuğun var dedi
ağlaya ağlaya çıktım odadan , evet psikoloji çok önemliiiiiiii

günaydın cnmmm

ne acımasız ca bir laf o öyle canım sen bahçecinin koşuyolundaki umut tüp bebek merkezinden mi bahsediyorrsun o kadar çok öven insan var ki haklarında ilk defa olumsuz bişey duydum. tüp bebek raporumu aldıktan sonra sanırım hiçbir özel merkeze güvenemeyip devlette yaptırıcam tüp bebeğimi.

canım ümitlendirmek istemem ama sanki içime sen hamilesin gibi doğuyor batmalar filan ve ardı arkası kesilmeyen adet sancıları göğüslerinde de bir değişiklik olsa tamam dicem. çünkü benim mesela adet olacaksam göğüslerim yumuşar.o kadar çok isterim ki senin adına çok da sevinirim. kaçıncı günün canım bugün?

canım sen hangi merkezde tedavi görüyosun bu e2 tahlilleri çıkalıberi de böyle yapar oldu bu doktorlar yoksa para almak için mi yenilettirecekler tahlilleri.doktorun istediği gibi değilse belki kalitesiz olabilir 19 luk ama geriden gelen yumoşlar var onların durumuna bakacak belkide. ama ne olursa olsun iptal ettirme ya yapılsın aşılaman.sonrasında sen de münasebettte bulun :1:

Dün aşılamanın 9.günüydü ve biz eşimle sonucunu bıle bıle ıdrar testı yaptık meraktan:1: tabı kı sonuc negatıf.
Bu çok normal degıl mı?:ssz:
tabiki normal bu kadar kısa sürede kanda bile belli olmazki...
günaydın kızlar bugün benimde aşılamamın 6.günü.ama hiç belirtim yok yani ne göğüslerde ne kasıklarda.
birde progestanı kaç gün alıcaz.
progestanı bitene kadar kullanmalısın.belirtilerede takılma benimde yoktu.
canim ben 1. aşılamamda da gonal f kullandım şimdi 2. aşılama hazırlığındayım yarın yine yumurta kontrolü var ve aşılama günü verilecek ,gonal f in çok etkili olduğunu bilmiyordum ama gittiğim yerdeki tüm hastalara aynı iğneden veriyor doktorlar.
maalesef ben gonal f den hiç fayda görmedim 200lerde bile vurundum ama olmadı her ilaç her bünyeye aynı etkiyi yapmıyor.
superimmmm..... kızlar........ neredesiniz ....bugün son günüm benim karkakarışığım adet belirtilerim hızla devam ederken...dünden beri tanımlayamadığım garip şeyler oluyor hu huuuuuuu

MCAN......YOKSA ALIM AL MORUM MOR MU OLACAĞIM YOKSA SENİN İÇİMDE YAKTIĞIM UMUT IŞIĞI GERÇEKTE DE YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR MÜ Kİ...BEN Mİ DURUP DURUP HASTALANACAĞIM DERKEN GELİN GÜVEY OLDUM BUGÜN

bugünün en güzel dakikalarını bu mesajını okuyarak geçiriyorum.harikasın masalcım.inşallah masal gibi günlere kavuşursun...sabret canım sadece sabret mutlaka mükafatını göreceksin...

kızlar ya bişey sorucam şimdi benim yumurta daha meydanda yok 75 lik puregon kullanıyorum 12. günümde hala cortlamamıştı yarın 15. günüm yine kontrol var bakalım ne olacak. yumurta yok ama benim çoook akıntım varr hep derler akıntı varsa yumurtlama vardır diye.yani adetim bitip temizlendiğimden beri akıntım var son bikaç gündür de uzayan cinsten. bir arkadaşım yumurtlama olucaktır ozaman diyor ama ben artık inanmıyorum pek bu akıntı ilerine. genelde iğne kullandığım aylarda daha çok oluyor zaten akıntım. ama 12. günümden sonra oldu bu uzayan akıntı belki gerçekten de büyümeye başlamışmıdır benim inatçı yumurtam?

yine de umut işte hayaller kuruyorum geç büyür ama düzgün büyür 20 mm bir yumurtam olurmuş diyorum birde bununla tek yumurta ikizlerine hamile kalırmışım ve doğururmuşum diyorum. bunca acının üzerine valla ohhh balla kaymak gibi gelir dimi. nasıl bir ödül dür rabbimden o iki melek. ama tabiki 1 taneyi de çok istiyorummm. kızım olsa bu sıcak havalarda elbise giydirsem ona totosuna da dantelli kilot giydirsem.ahhhh ah.

canım haklısın çalışınca üstelik izne tabi çalışınca çok zor ..hemen yoruldum deyip bırakma kendini dur bakalım bu kadar çok hormona bakılmasıda biraz sarsıyor insanı emin ol bende her 2 aşılamamda hormonlarıma baktırsam kimbilir nasıl çıkardı senin doktor bana kesin aşılama yapmazdı...hepsi sınırları aşmış durumda ..aylardır bakmadı bile doktorum inşallah herşey yoluna girer canım

canım benimde hormonlara bakılalı 1 yıl olmamıştır ama bu bakılan yumurta kaliteli mi değil mi demek ki değil:) ilk aşılamada banada bakılmadı, bakılsa bir dert bakılmasa ayrı dert. yoruldum derken her yere giderim ama iş yerine bahaneler uydurmak beni o kadar rahatsız ediyor ki:( allahtan yetecek kadar iznim var da izin kullanmak istiyorum diyorum- pasaportumu yeniliycem, yok sağlık ocağına kayıt yaptırcam yok bilmem ne:). hayırlısı cnm yaa çok sağol.

tatlım,hiç üzme kendini herşey olacağına varır hepimiz yoruluyoruz üzülüyoruz ama bişekilde mücadeleyi bırakmıyoruz.Sen c.tesi git doktoruna anlatsın sana herşeyi belki çatlamaz yumurtan diğer küçüklerde yetişir aşılaman olur.

İş konusunda haklısın aynı dert bende de var izin almak sorun :( napalım mecbur bir yolunu buluyoruz.

Sen kendine dert etme stres yapma inşallah en kısa zaman da olucak canım....

amin cnn inşallah çok sağol, artık c.tesi belli olur benim durum.haber veririm zaten:)

canım çok zor zamanlardan geçiyoruz yıpranıyoruz üzülüyoruz ama bizim tam tersi pes etmememiz bebeğimizin olması için daha hırslanmamız lazım..seni çok iyi anlıyorum yorulmanı herşeyi bırakıp gitmeni..ama elbet bizimde birgün yüzümüz gülecek..sen şuan hiçbişey düşünme cumartesi git bakalım doktora hayırlısı ne ise hakkında o olsun canım..

haklısın cnm, pes edemem tabi, ama 1-2 yıldır sürekli doktor sürekli tedavi elde var sıfır:( ben şimdiye kadar hep iyi oldumallah sağlık versin yeter ki dedim hala da öyleyim ama işte bazen yoruduğumuzda oluyor sanırım.

neyse kızlar iyiyim:) çok sağolun, iyi ki varsınız. cumartesi ola hayrola:)

bilmiyorum canım ya dokunsalar ağlayacak moddayım resmen hiçbir yere sığamıyorum sanki..şu sonuç bir an önce çıksaydı ona göre davransaydım bu belirsizlik sinir ediyo beni..havalar sıcak keyfim yok ne ararsan var yani şu aralar bende :1:

aynen öyle hepimiz biliriz bu dönemlerde ne ararsan oluyor tam dediğin gibi...yok yok.....sonuç gününe kitlenme ben 15 gün nasıl geçti de bugüne geldim bak yarın test günü inan ki anlamadım bile bir gün olsun gün saymadım bu sefer...bu haftada adet sancıları acı çeksem de işime geldi aklımdan gitti aşılama 2.haftayıda bu sayede erittim...birşeylerle meşgul ol zamanı kovalamamak için çalışıyor olmasanda meşguliyet bul...bilmiyorum zevklerini ama kitap oku en iyi ilaç ...ya da ne bileyim puzzle al yapmaya başla...mutfak işi seversen bişeyler yap..yani yada arkadaşlarınla buluş bu konuyu konuşmadan... dvd izle komedi filmleri mesela...yani boşta durma canım o zaman haklı olarak gün sayarsın ve zaman geçmiyor gibi gelir....ev işleri yemek dışında kalan zamanını seni yormayacak meşguliyetlerle doldur bak göreceksin kendini çok daha iyi hissedeceksin...

Back
X