kızlar hemşire aradı beni. kan sonuçlarım çıkmış, doktorunuz c.tesi sabah tekrardan çağırıyor sizi, tekrar muayane edecek ve kan tahlili yaptıracaksınız yüksek ihtimal tekrardan dedi. bende neden anlayamadım dedim, o da kan değerleriniz(e2-progesteron) hormon değerlerinize oranla doktorunuzun istediği gibi değilmiş henüz dedi. o nedenle tekrardan görmek istiyor dedi, bende o zaman bu ay aşılama yüksek ihtimal yapılmayacak dedim, bunu doğal olarak hemşire bilmiyor. zaten c.tesiye kadar 19mm. olan ya çatlar ya da olduğu gibi durur, yani sanmıyorum c.tesi bakıp p.tesi gel aşılamanı yapalım demez. zaten ben bu ay olmasın o zaman diyeceğim sanırım. kızlar biliyorsunuz bende yumurtlama problemi yok ,iğnelerle bir sürü yumurta oluyor ama iğnesiz oluşan yumurtalar kalitesiz oluyor belki de. bundan aylar önce gittiğim bir doktor 21.gün progesteron baktımamı istemişti o zaman 7.2 çıkmıştı. kötü değil ama çok iyi de değil demişti. bu sefer ki sonuçlar kaç sormayı unuttum.artık c.tesi sorarım sanırım.
yoruldum ben sanırım
yani bu yüzden işi bırakasım bile geliyor. iş yerinde kimse bilmiyor bu işlerle uğraştığımı, haliyle izin al v.s. her seferinde bir bahane üretmek zor oluyor. allah'ım hepimize sabır sağlık versin..
yoruldum ben sanırım