Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olabilirde tatlım hatta umalımki öyle olsun, ama benimde öyle olup sonradan kanamaya çevirdi, sen genede moralini yüksek tut.

sağol canım bende adet olcam galiba diye düşünüyorum ama bazende kendimi hamile gibi hissediyorum bazı belirtiler var onlar beni böyle hissetiriyorda olabilir bide şöyle düşünüyorum normalde ben 24 günde bir adet oluyorum ama bu sefer yumurtam geç gelişti ve ben 14. günü aşılama oldum yani aslında benim bugün adet günüm normaline göre acaba o yüzdenmi akıntım oluyo yani adet olmıcaksam bile günü diye akıntı olmuş olabilirmi?

canım geçmiş olsun ... gün içereisinde hep aklımdaydın ve bugün iş yerine gelene kadar hep hakkında hayırlısını diledim senin için arkadaşım.. negative sonuçtan bile bir positivelik çıkartıyorsun... sana hayran kalmamak elde değil.. sergilediğin bu tutumlar bana örnek oldu arkadaşım.. senin bu davranıştan sonra kendimi ne kadar harap ettiğimi gösterdi.. senin enerjinin bizlere olsun bundan sonra... ve şundan da eminim; bu moralle bu enerjiyle çok yakın zamanda meleğine kavuşacaksın..
felekten bir haftasonu kaçamağı haftanın stressini atmana iyi gelecektir.. :) benim yerime de iç :))

aaa bu arada tüple dalışlarınızda beni de aranıza almayı unutmayın lütfen :))

GAYEM.... Canim dün ve bugün aklinda kaldigim ve yazilarinda aktardigin tüm duygularin temennilerin icin cok tesekkur ederim beni cok duygulandirdin.Birbirimizden destek almaya hep devam. Elimizden geleni yapiyoruz birgun olursa cok mutlu olacagiz ne guzel olur ama yolun sonunda olmazsada hayatin sonu degil ben hayatimida evliligimide cocuk odakli amacli kurmadim herkes gibi bende istiyorum son bir yildir bu arzu var bende ne gerekirse yaparim da ama yoksa kaderimde uzulsem de hayatin sonu degil elden bisey gelmez o yuzden henuz son noktaya varmadan caresiz kalip yollar tukenmis vakit dolmus gibi kahrolmanin anlami yok daha yeni basladik birtanem sen de hep boyle dusun . Kendine iyi bak.. Tüplere bir baslayalim bakalim onlar bize neler gosterip yasatacak.. Cok opuyorum seni...
MDA.... Canim bugun de tam mesaidesin Gün cabuk gecsin senin icin de aksam tatiline basla bir gun dahi olsa... Umarim yarin denize kavusursun.benim deniz plani yine hayal oldu onumuzdeki hsonuna insallah.. Davet ettigim misafir gelmeyince diger davetsiz sevimsiz misafir tamda dakik vakitte bu sabah kapimi calip gunaydin dedi... Yarin benim icinde bol bol süzül denizde:))
Annem iki gun once fenalasmis yine malum kalp krizi sonrasi hep tetikteyiz.. Hamileyimdir telas yapmasin diye bana haber bile vermemisler dun aksam ogrendim birazdan yola cikiyorum yanina gidecegim once saglik... Yuregim agzima geldi dun gece cokta ozledim uc haftadir gormedim hepinizi opuyorum gorusmek uzere...

slm kızlar bugün tembel tembel oturuyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor.sıcakta iş yapmakta çekilmiyor hiç...

kızlar nerdesiniz kimse kalmamış mda kıyamam canım sana çalışıyorsun hala :54: hafta sonu degerlendirmene bayıldım buarada çok şanslısın deniz yakınında benim yerimede at kulaçları:21::21: havuz varsa girme sakın .
kan testimi verdim geldim inş katlanmıştır degerim:26::26: tedaviden sonra ilkez dışarı çıkıyorum anneme geçtim balkon sefasındayım kulagım telefonda:52::52:
mavi58 bugün tatil yap canım bebeginde varmış göbüşünde:54:

Son düzenleme:
Selam kızlar kac gundur gıremıyorum fazla vaktım olmuyo ama masalı gordum canım hem sana hemde annene gecmıs olsun ınsallah kotu bısey yoktur annen daha onemlı tabı sımdı cabuk toparlanır sızıde uzmez ınsallah bız bugun kontrole gıttık bebısım kocaman olmus bı hareketlı gormelısınız kıpır kpır masallah kızlar ıcım cok rahatladı saglıklı masallah 2lı testımızde yapıldı bugun salıya cıkcak sonucu ınsallah oda ıyı cıkarda ıyıce rahatlarım optum hepınızı kızlar mdacım kolay gelsın sanada ıyı hafta sonları herkese

sağol canım bende adet olcam galiba diye düşünüyorum ama bazende kendimi hamile gibi hissediyorum bazı belirtiler var onlar beni böyle hissetiriyorda olabilir bide şöyle düşünüyorum normalde ben 24 günde bir adet oluyorum ama bu sefer yumurtam geç gelişti ve ben 14. günü aşılama oldum yani aslında benim bugün adet günüm normaline göre acaba o yüzdenmi akıntım oluyo yani adet olmıcaksam bile günü diye akıntı olmuş olabilirmi?
olabilir tatlım ama hamilede olabilirsin bekleyip görecegiz umarım hamilesindir.

GAYEM.... Canim dün ve bugün aklinda kaldigim ve yazilarinda aktardigin tüm duygularin temennilerin icin cok tesekkur ederim beni cok duygulandirdin.Birbirimizden destek almaya hep devam. Elimizden geleni yapiyoruz birgun olursa cok mutlu olacagiz ne guzel olur ama yolun sonunda olmazsada hayatin sonu degil ben hayatimida evliligimide cocuk odakli amacli kurmadim herkes gibi bende istiyorum son bir yildir bu arzu var bende ne gerekirse yaparim da ama yoksa kaderimde uzulsem de hayatin sonu degil elden bisey gelmez o yuzden henuz son noktaya varmadan caresiz kalip yollar tukenmis vakit dolmus gibi kahrolmanin anlami yok daha yeni basladik birtanem sen de hep boyle dusun . Kendine iyi bak.. Tüplere bir baslayalim bakalim onlar bize neler gosterip yasatacak.. Cok opuyorum seni...
MDA.... Canim bugun de tam mesaidesin Gün cabuk gecsin senin icin de aksam tatiline basla bir gun dahi olsa... Umarim yarin denize kavusursun.benim deniz plani yine hayal oldu onumuzdeki hsonuna insallah.. Davet ettigim misafir gelmeyince diger davetsiz sevimsiz misafir tamda dakik vakitte bu sabah kapimi calip gunaydin dedi... Yarin benim icinde bol bol süzül denizde:))
Annem iki gun once fenalasmis yine malum kalp krizi sonrasi hep tetikteyiz.. Hamileyimdir telas yapmasin diye bana haber bile vermemisler dun aksam ogrendim birazdan yola cikiyorum yanina gidecegim once saglik... Yuregim agzima geldi dun gece cokta ozledim uc haftadir gormedim hepinizi opuyorum gorusmek uzere...

ohhoooooo adet olmuşuz canım çok geçmiş olsun, ayrıca anne içinde geçmiş olsun umarım hemen gelir geçer bu sıkıntısı havalarda o kadar sıcakki bizim bile kalbimiz dayanmıyor.

ne demek tabiki çok sevinirim canımya , sen ögleye kadar çalışıyorsun sanırım. Ben saat 19 a kadar buralardayım ,ignelere önümüzdeki hafta başlayacagımdan bu hafta sonu çok kıymetli deniz güneş kum ohhh tadını çıkarayım güzelce şöyle

günler ne çabuk geçti demek tedavi zamanı geldi hadiiiiii bakalım inşaallah bu sefer gelir melegin ALLAH yardımcın olsun.............

masalcım canım annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsun.

canım annen için üzüldüm ; umarım korkulacak bir şeyi yoktur. geçmiş olsun arkadaşım..
kendine çok iyi bak .. öptüm

herkese tünaydın gerçi kimse yok ama neyse kızlar 2 günden beri leke geliyor demiştim dün akşamdan beri gelmiyor artık kesildi adet olcam sanmıştım ama yok bugün 11. günüm idrar testi yaptım sabah ama negatif tabi bu lekelenmeler kesilince umutlandım yine yerleşmemiydi acaba doktoru arıcam pazar arayamıyorumda yarın ilk işim aramak olcak bu arada normalde çarşambaydı test günüm ama ben bu gidişle salı gitcem galiba çok meraklandım şimdi inşallah hamileyimdir

herkese tünaydın gerçi kimse yok ama neyse kızlar 2 günden beri leke geliyor demiştim dün akşamdan beri gelmiyor artık kesildi adet olcam sanmıştım ama yok bugün 11. günüm idrar testi yaptım sabah ama negatif tabi bu lekelenmeler kesilince umutlandım yine yerleşmemiydi acaba doktoru arıcam pazar arayamıyorumda yarın ilk işim aramak olcak bu arada normalde çarşambaydı test günüm ama ben bu gidişle salı gitcem galiba çok meraklandım şimdi inşallah hamileyimdir

canım inş hamilesindir leke ne renk? çünkü tutunmayla adetinki farklı oluyor kesildigine göre süprizin yoldadaır belki:52::52:

canım inş hamilesindir leke ne renk? çünkü tutunmayla adetinki farklı oluyor kesildigine göre süprizin yoldadaır belki:52::52:

kahveli pembeli genellikle silinince geliyodu peçeteye daha önce hiç başıma gelmediki bilemiyorum ilk aşılamamdada kahverengi akıntım gelmişti akşamına adet olmuştum bu sefer farklı oldu merakla bekliyorum

kahveli pembeli genellikle silinince geliyodu peçeteye daha önce hiç başıma gelmediki bilemiyorum ilk aşılamamdada kahverengi akıntım gelmişti akşamına adet olmuştum bu sefer farklı oldu merakla bekliyorum

neyse inş gerisi gelmez canım bugün yarın bekle gelmezse kan testine gidersin:34:

caniim insaallah tutunma belirtileridir hayirlisi ile bunlar... direk kan testi yapmalisin bence ... adetin gecikmesinden 10 gun sonra idrarda cikarmis gebelik ... hadi hayirlisi :)

caniim insaallah tutunma belirtileridir hayirlisi ile bunlar... direk kan testi yapmalisin bence ... adetin gecikmesinden 10 gun sonra idrarda cikarmis gebelik ... hadi hayirlisi :)

sağol canım şimdi gittim duş aldım genelde sıcak suyu görünce gelir benimkiler bakalım gelcekmi of ne hallere düştük bende yarın gidip kan versemmi diye düşünüyorum yoksa çarşambayımı beklesem karar veremedim

masalcım canım dualarım her daim seninle.biliyoruki gün gelecek sende masal gibi günler yaşayacaksın.ama sadece vakti zamanın gelmesi gerekiyor.umarım en kısa sürede gelir bu vakit saat...

canım sana bişey sorucaktım sanırım sendin 2. aşılamam adetimin 23. günü yapılmıştı demiştin dimi. o tutmadı sanırım çünkü sen 3. aşılamanda hamile kaldın diye hatıylıyorum. cumma günkü bunalımımmdan sonra toparlandım iğnelere hala 75 dozla devam ediyorum dotkorum 2 haftadan sonra büyümezse doz arttırımı yapıcaz demişti o da pazartei günü oluyor ve adetimin 18. günü :( yani yarın 14 mm bir yumurta görse bile aşılamanın yapılması benim de 23. günü hatta 24. günü bulacak. bu kadar geç yapılan aşılamanın tutma şansı da olmaz değil mi.gerçi öyle yada böyle prosedür gereği yapılsın da umrumda değil. ama yine de insan düşünüyor tutabilir mi diye.ben çok korkuyorum puregon u 2. kullanışım her ilaca vücudum ilkinde güzel tepki veriyor. ilk klomen kullanışımda hamile kaldım sonrakiler fayda etmedi ilk puregonda yumurtalığım coştu ama tutmadı. bu ay puregon a alıştı sanırım banamısın demiyor.artık son imidim gonal f ve tüp bebek ama bende tüp bebekte de yumurta bulamicaklar bu gidişle.

kızlar herkese iyi hafta sonları bugün aşılamada 10. günüm 2 günden beri ara ara silinince kahverengi akıntım geliyor geçen aşılamamda da buna benzer ama daha yoğun kahverengi akıntım olmuştu ama akşamına adet olmuştum dünde adet olcam zannettim çok üzüldüm ağrımda vardı kasıklarımda ama geçti şuan ağrı yok akıntıda 1 kere geldi çok az belli belirsiz bu ne demek oluyo şimdi yine gelcekmi kırmızılar yoksa yerleşme akıntısı olabilirmi ne olur akıl verin bana kafayı yicem aklım devamlı orda tuvalete gitmeye korkar oldum bişey gelcek diye sizce ne olabilir

canım bence adet oluyorsun ama moralini boozma test gününü bekleme madem zaten yarın 12. günün ve belli olur pazartesi gidip kan ver.

yarın doktorumu arıcam canım bakalım o ne dicek hastaneyle evimin arası baya var o yüzden bir gün daha bekleyip salı gideyim diyorum zaten test günümde çarşamba bakalım şimdilik bişey yok bugün hiç gelmedi yarında olmazsam iyice ümitlencem inşallah sonuç güzel olur seninde yeni tedavin hayırlı olsun canım umarım bu sefer herşey gönlünce olur

herkese iyi pazarlar kızlar nasılsınız herkes gezmede sanırım fazla bişey yazılmamış. benim yine yarın gergin kontrolüm var :) 18. günüm artık ya bu işin sonunda yumurta çatlicak yada ben çatlicam orta yerimden. doktor büyümedi deyip iptal ederse çok üzülürüm gerçekten inşallah öyle bişey olmaz.aşılaması 20. günden sonra yapılan başka kimler var benim gibi geç büyüyen?

selam kızlar bende ilk aşılama tedavime başladım ..inşallahh sonu güzel olur...puregon 300 kullanıyorum 75m lson adetim 22 hazirandı ..adetimin 8.günü kontrole gittigimde en büyügü 11mm en küçügü 4mm 8-9 tane yumurtam vardı 2 gündür de 150ml vurunuyorum cok heyecanlıyımm yaa desteginize ihtiyacım var kızlarr..yarın tekrar kontrole gidecegim çatlatma ignesi verecek sanırım ..kafamı kurcalayan birsey var bu yumurtalar cok mu fazla bu yüzden ertelermi doktor ??kaç tane olması gerekiyo

Back
X