GAYEM.... Canim dün ve bugün aklinda kaldigim ve yazilarinda aktardigin tüm duygularin temennilerin icin cok tesekkur ederim beni cok duygulandirdin.Birbirimizden destek almaya hep devam. Elimizden geleni yapiyoruz birgun olursa cok mutlu olacagiz ne guzel olur ama yolun sonunda olmazsada hayatin sonu degil ben hayatimida evliligimide cocuk odakli amacli kurmadim herkes gibi bende istiyorum son bir yildir bu arzu var bende ne gerekirse yaparim da ama yoksa kaderimde uzulsem de hayatin sonu degil elden bisey gelmez o yuzden henuz son noktaya varmadan caresiz kalip yollar tukenmis vakit dolmus gibi kahrolmanin anlami yok daha yeni basladik birtanem sen de hep boyle dusun . Kendine iyi bak.. Tüplere bir baslayalim bakalim onlar bize neler gosterip yasatacak.. Cok opuyorum seni...
MDA.... Canim bugun de tam mesaidesin Gün cabuk gecsin senin icin de aksam tatiline basla bir gun dahi olsa... Umarim yarin denize kavusursun.benim deniz plani yine hayal oldu onumuzdeki hsonuna insallah.. Davet ettigim misafir gelmeyince diger davetsiz sevimsiz misafir tamda dakik vakitte bu sabah kapimi calip gunaydin dedi... Yarin benim icinde bol bol süzül denizde:))
Annem iki gun once fenalasmis yine malum kalp krizi sonrasi hep tetikteyiz.. Hamileyimdir telas yapmasin diye bana haber bile vermemisler dun aksam ogrendim birazdan yola cikiyorum yanina gidecegim once saglik... Yuregim agzima geldi dun gece cokta ozledim uc haftadir gormedim hepinizi opuyorum gorusmek uzere...