derincim geçmiş olsun bitanem. hadi topla kendini, bugün deil belki ama bir gün mutlaka anne olacazğız. eşlerimiz bizlerden güçlü gözüksede çok daha hassaslar aslında bu konularda.. allahım çok yakın zamanda uraştırmadan yüzünüzü güldürsün inşallah...güçlü ol, eşinde toplanacak, sana güç oalcaktır eminim.. maddi durumladan dolayı bekleişte de vardır bir hayır, belki bu dönem içerisinde kendiliğinden hamiş kalırsın tatlım.
superisi günaydın. senin ve herkesin kandili mübarek olsun. bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul olsun inşallah, bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsun hiç bırakmasınlar inşallah...
kızlar bu arada bugün benm 2. test günüm. kanımı verdim. pazartesi günü olduğu gibi bugünde sonucum 14:30 da çıkacak. ve ben yine eşime devrettim sonuç bakma kısmını. değerim hatırlarsınız oldukça düşüktü (11,6) kötünün iyisi olmas yolunda devam eder inşallah yükselmiş bulurum değerimi. benim bugünde çok fazl ümidim yok ama eşim çok ümitli, hatta hislerinden çok emin, ben üzülüyorum korkuyorum diye kızıyor bana.. umarım bugünde eşim HAKLI ÇIKAR.

lütfen dua edin bana,duaya olumlu şeyler duymaya ihtiyacm var sanırım.. iş yerindeyim ama odağım o kadar bozuk ki, hiç konsantre olamıyorum. allahım güldürsün yüzümüzü inşallahhhhh..