selam kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum 2.aşılamamında sonucu 6,57 yani negatif..eşimle beraber aldık sonucu bakınca çok üzüldüm eve gelene kadar çok ağladım..bağırdım çağırdım isyan ettim ama yapacak bişey yok..doktorumun hemşiresiyle konuştu eşim pazartesi bidaha yaptırsın testi demiş ama ben yaptırmıcam..biliyorum yükselmeyeceğini yeniden negatif görmek istemiyorum..eşim hala umutlu dikkat et sen yinede diyo kıyamıyorum oda çok üzüldü ama yapacak bişey yok..daha zamanı değilmiş demekki..dün gece rüyamda hamile olduğumu öğrendim sonucum 50 çıkmıştı nasıl sevindim anlatamam..sabaha kadar uyuyamadım ama sonuç ortada..bundan sonraki tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum ama sanırım baya bir ara vericem..geçen sefere göre daha güçlüyüm ama psikolojik olarak bu süreç yoruyo beni..geldiğimden beri kendimi temizliğe vurdum kafamı dağıtmak için..ama şimdi çok daha iyiyim toparladım kendimi..allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin en kısa zamanda diyecek bişey yok..unutmadan hepinize teşekkür ederim benim sonucumu merak etmişsiniz allahım inşallah sizlere nasip eder meleklerinizi..
canım çok geçmiş olsun diyecekte pek bişey bulamıyorum senin ve arkadaşların sonucuda ilginç çıkıyor resmen hamilelik şüphesi hepinizinki 5defa aşılama yaptırmış biri olarak sonucum hep 0.lardaydı