• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Güzel anne adayları görüşmeyeli nasılsını kim ne durumda hepinizi çok merak ediyorum beni soracak olursanız bu ay 25-26 da adt olunca gidicem tüp bebek için hepinizi öpüyorummmm

bebesskommm:) nasılsın sende hosgeldin ...bizim dönemden tanıdık birilerini gormek cok guzel uzun zamandır bende yoktum sende?hadi hayırlı olsun insallah tup icin geri sayıyorsun ...
bende hersey yolunda giderse cuma yada ctesi 2. asılamam olacak... neler yaptın bakalım anlat:)):16:

bayanlar Masal dan güzel haberler var... cumartesi günü kendisine 2 embriyo transfer edilmiş.. :nazar::nazar: :nazar:bir beklerken ikinci yumoşu süpriz yapmış annesine... :) çok sevindim onun adına ... inşallah hayırlısıyla bu 12 günün ardından da tututunduklarını duyarız..
her şey güzel fakat ama kendisi gribe yakalanmış .. umarım en kısa sürede toplarlanır ve bu durum bebişleri etkilemez... bu öğlen İizmir e geri dönüyor .. eşiyle birlikte çııktıları yolda ailelerine katılacak iki minik tırtıllar eşiliğinde dönüyorlardır.. şansın en bolundan olsun arkadaşım...:16::16:

Çok sevindim.Allahın izniyle inşallah 2 side sımsıkı tutunurlar annelerine.

nazarboncuğum belrtin yok mu kız :))

canımmm yaa sana özelden msj atılamıyor kutun doluymuşş haa,bilgin olsunn...:34:

tamam daha erken ama neolcak ki belki çıkarrrr yada kan testi yaptır zaten varsa kanda kesin çıkar....[/QUOTE]

CANIM YAA BÖYLE NE DESEM ACAYİP KORKUYORUM YAA İNAN..ÇIKMAZDA BİR ANDA MOR OLURUM DİYE :( FENAYIM.. ASLINDA AKLIMA GELMİYOR DEĞİL ... AKŞAM TEST ALSAM MI Kİ? YAA CANIMM BUARADA SEN BİLİYOMUSUN BU YUMURTLAMA AKINTISI NEYMİŞ? BİŞEYLER DİYOLAR YA ANLAMADIM...

yaa herkes pıtır pıtır hamile kalsa surdaki enerji yukselse yukselse hepimize gecse.
bugun kontrole gidiyorum ikinci asilama yapilacak ilkinde cok surpriz ve plansiz oldugu ve basima ne gelecegini bilmedigim icin kolaydi. simdi stres yuklendim. ne zor isler! allah hepimize sabir versin moral versin. gecen ay 11. gun asilamam yapilmisti bu ay da yumurta gelismisse yarin asilama olucak. dua edin noolur

şu anda tedavisi bitip sonuç bekleyen 3 kişiyiz sanırım:49::49::49: jolly den haber yok ama bi kaç güne gelir oda hakkımızda hayırlısı olsun :16::16::16:

umarım herkes çok çok iyidir ...bende cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım artık 14 gün beklemek kalıyo hakkımızda hayırlısı:49::49::49:

charms canımm inşallah dediğin gibi olur..hepimiz hamile kalalım..dualarım seninle de... bana bi anlatırmısın bende ilk aşılamamın sonucunun cuma günü alcam,sen neler yaşamıştın ilkinde? bende bi belirti yok.. tutmazsa neler oluyor acaba?

MELEK04 canım tabiki hakımızda hayırlısı olsun hepimiz için... benim bugünle beraber son 5 günüm kaldı sonucu öğrenmeme.. senden de rica ediyorum,bana anlatırmısın sende ilk aşılama sonrası yaşadıklarını????

yumurtlama akintisina takilmayin bence benim asilamadan sonrada gelmisti mesela akinti ama ilk asilamada hamile kaldim hemde hic biseye dikkat etmemistim asilama sonrasi esimle alisveris yapmistik genelde dinlenin derler yinede tuttu :nazar:

yumurtlama akintisina takilmayin bence benim asilamadan sonrada gelmisti mesela akinti ama ilk asilamada hamile kaldim hemde hic biseye dikkat etmemistim asilama sonrasi esimle alisveris yapmistik genelde dinlenin derler yinede tuttu :nazar:

ayy canımm ya.. sağolasınn... sabahtan beri araştırıyorum nedir bu diye? demek tuttu haa ilk aşılaman :46:
ayy nasıl sevindim yaa anlatamam.. çünkü ben anlamadım o neymiş,ya olmadıysa diye..ben de dikkat ediyorum tabi kendime ama sürekli yatmıyorum..işe gidp geliyorumda.. ayy canım dua et nolur benim içinde cuma günü sonucu öğrencem peki sen kaçıncı gününde öğrenmiştin?yani bugün bi test alıpta baksam mı ki?
:31:

canımmm yaa sana özelden msj atılamıyor kutun doluymuşş haa,bilgin olsunn...:34:

tamam daha erken ama neolcak ki belki çıkarrrr yada kan testi yaptır zaten varsa kanda kesin çıkar....

CANIM YAA BÖYLE NE DESEM ACAYİP KORKUYORUM YAA İNAN..ÇIKMAZDA BİR ANDA MOR OLURUM DİYE :( FENAYIM.. ASLINDA AKLIMA GELMİYOR DEĞİL ... AKŞAM TEST ALSAM MI Kİ? YAA CANIMM BUARADA SEN BİLİYOMUSUN BU YUMURTLAMA AKINTISI NEYMİŞ? BİŞEYLER DİYOLAR YA ANLAMADIM...[/QUOTE]

tamam şimi silerim mesajları..... yooo akıntı hakkında bi bilgim yokk neden ki?

ayy canımm ya.. sağolasınn... sabahtan beri araştırıyorum nedir bu diye? demek tuttu haa ilk aşılaman :46:
ayy nasıl sevindim yaa anlatamam.. çünkü ben anlamadım o neymiş,ya olmadıysa diye..ben de dikkat ediyorum tabi kendime ama sürekli yatmıyorum..işe gidp geliyorumda.. ayy canım dua et nolur benim içinde cuma günü sonucu öğrencem peki sen kaçıncı gününde öğrenmiştin?yani bugün bi test alıpta baksam mı ki?
:31:

Insallah seninde tutmustur cunku bilirim ne kadar zor oldugunu biz 5 yil ugrastik bebek icin 6. yilimizda nasip etti Allah. Asilamadan sonraki 14. gunde kan testiyle ogrendim ben ama bir gun oncesinde adet olucakmisim gibi belirtiler vardi ve kesin tutmadi dedim yinede emin olmak icin doktorun dedigi tarihte yaptirdim testi ve degerim 62 cikmisti sanirim. Bu arada doktorum Irenbeden Dilek hanim izmirde asilama dusunenlere tavsiye ederim. Senin icinde dua edicem insallah kavusursun bebegine :31:

canım gayemden aldık güzel haberlerini. inşallah sağlıkla tutunur sana meleklerin. bir değil 2 müjdeyle gelirsin inşallah, bayram ederiz. gribe tutulmuşsun canım. ılık suya limon ve bal karıştırırsan seni çok rahatlatacaktır. gün boyu bir kaç kez tekrarlarsan iyi gelecektir. Rabbim gönlünün muradını nasip eder inşallah. tüm sonuç bekleyen arkadaşlarıma nasip olur inşallah gebelik.

canım haberini aldık çok sevindim gelişmelere allahın izniyle inşallah sımsıkı tutunurlar sana...:16:

ınsallah seninde tutmustur cunku bilirim ne kadar zor oldugunu biz 5 yil ugrastik bebek icin 6. Yilimizda nasip etti allah. Asilamadan sonraki 14. Gunde kan testiyle ogrendim ben ama bir gun oncesinde adet olucakmisim gibi belirtiler vardi ve kesin tutmadi dedim yinede emin olmak icin doktorun dedigi tarihte yaptirdim testi ve degerim 62 cikmisti sanirim. Bu arada doktorum ırenbeden dilek hanim izmirde asilama dusunenlere tavsiye ederim. Senin icinde dua edicem insallah kavusursun bebegine :31:

ayyy allahım inşallah bize de nasip eder canım benim.. Dualarını bekliorum ,sağolasın...:34:
O zaman ben de bekleyim yani 14. Günü zaten doktora gidicem.. Zaten bizimde 3 yıl oldu artık, allahım inşallah tutar hayırlsısıyla.. Sen de böyle dua ediyor mudun, yoksa ben artık kafayı mı yemeye başladım canım yaa:31:

zor ama düşünmemeye çalışırsan adetin gelir stres ve kistler etkiliyo adeti benim 3-4 ay öyle olmuştu

hiç stres yapmıyorum canım hatta hamilemiyim diye ümitlenmiyorum da. 5 gün gecikti daha da gecikicek bence folikül kistlerinden oluyor belliki. 10 güne kadar bekilicem.

canımmm Allah yar ve yardımcın olsun tez zamanda geçsin bu 12 gün canım bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun değilmi ki 2. si süpriz yaptı ve döllendi benim içime ikisinin de tutacağı doğuyor canım yine de ümitlendirmek istemem tabiki. hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

Bugün klomene başladım içtkten sonra mide bulantısı ve halsizlik oldu ögleden sonra geçti .. Bu ilacı kullananlara sormak istiyorum.. Sizdede böyle oluyormuydu

Umarım iyisindir..herşey yolunda çok şükür..inş. Test sonucundada olumlu hanerlerini alırız..
Artık teyze olmak istiyorumm..:1:

ayyy allahım inşallah bize de nasip eder canım benim.. Dualarını bekliorum ,sağolasın...:34:
O zaman ben de bekleyim yani 14. Günü zaten doktora gidicem.. Zaten bizimde 3 yıl oldu artık, allahım inşallah tutar hayırlsısıyla.. Sen de böyle dua ediyor mudun, yoksa ben artık kafayı mı yemeye başladım canım yaa:31:

Ben hep hayirli saglikli olucaksa olsun diye dua ediyordum biz doktora tup bebek diye gitmistik hatta ilaclari bile yazmisti ciktik doktordan sonra esime dedim bir suru ilac once asilamami deneseydik acaba diye zaten esim hep once asilama deneyelim diyordu geri donduk asilama istiyoruz dedik son anda tupten vazgectik yani ve tuttu asilama cok stres yapma surekli bunu dusunme ve hayirli olucaksa olsun diye dua et hep insallah isteyen herkesin olur..

Bugün klomene başladım içtkten sonra mide bulantısı ve halsizlik oldu ögleden sonra geçti .. Bu ilacı kullananlara sormak istiyorum.. Sizdede böyle oluyormuydu

merhaba ayse cim tedavin hayırlı olsun canım klomen in bazı yan etkileri oluyor bunlar kafana takma ilacı içtiğin zaman olur sonra geçer herkesin şikayetleri değişir bana da kullanırken hiçbişey yapmamıştı ama sonrasınd akilo almıştım. inşallah kaliteli yumoşların olur tatlım...

canım haberini gayeden aldık çok sevindim 1 tane derken 2 tane olmuş yumoşlar maşallah :nazar:inşallah sıkı sıkı tutunur annelerine :16: çok sevindim canım hayırlısıyla 12 gün sonra o mutlu haberini alırız hepimizi sevince boğarsın ardından bizler geliriz inşallah :16:

Son düzenleme:
Back
X