• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımm inanmıyorum yaa çok sevindim gerçekten mucize olmuş :16: hiç anlamadınmı peki belirti falan yokmuydu?ohh be sonunda şeytanın bacağını kırdık yeniden hamile haberleri almaya başlıyoruz sonunda :21::21: allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhh

sağol canım benim,hiç bir belirtim olmadı aynı adet sancılarım oldu pazartesi gelmesi gerekiyordu hatta yazmıştım buraya bugün yarın gelecek diye,ben de hala inanamıyorum.

Darısı hepinizin başına inşallah :)))

yaa bu ne guzel bir haberrr!!!!!

iyiki sabah sabah actim okudum icim neseyle doldu. medids seni simdiden tebrik ederim coooook kolay bir hamileleik olsun. senin sayende umudum artti. mucizeler hepimizin kapisini tek tek calsin herkese guzel bir gun olsun:)

çok sevindim canım sabah aldığım en güzel haber böyle mücizeleri herkesten bekliyoruz inşşşşşşşşş hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş:16:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum darısı sizlerin başına inş.Öğrendim ki her zaman bir umut var Allahım size de göstersin inşallah :)))

Işık oldun umutlarıma, dua etmemim hepimize çok çok dua ediyorum, inşallah sağlıklı, hayırlı, elemsiz kedersiz, evlat sahibi oluruz bu çektiklerimizin mükafatını alırız inşallahhhh

doydo cum mrb canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım dualarım sen ve tüm tevadi sürecinde olan arkadaşlarım sizlerle hakkınızda hayırlısı olsun canım hepinizi öpüyorum :16::16::16:

BİR MUCİZE OLDU :))))

tüp bebek tedavim için onay beklerken öğrendim ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

hala hayal gibi inanamıyorum dün doktora gittim her şey yolunda dedi

Hepiniz için dua ediyorum.Hepiniz bu duyguyu yaşasın diye hamile arkadaşlarda bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşsun diye,

inanılmaz bir şey :)))))))

canımmm harika bir haber bu tam sayfayı açarken diyordum uzun zamandır bir güzel haber alamadık. çok iyi oldu. tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah.

canımmm harika bir haber bu tam sayfayı açarken diyordum uzun zamandır bir güzel haber alamadık. çok iyi oldu. tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah.

teşekkür ederim canım benim, darısı sizlerin de başına en kısa zaman da inşallah :)))

Hepiniz için dua ediyorum.Hepiniz bu duyguyu yaşasın diye hamile arkadaşlarda bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşsun diye,

Allahım neguzel bı haber bu erkenden kalktıgıma degdı sayende cok mutlu oldum Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah hayırlı bı hamılelık gecırmen dılegıyle dedım oglum tekmeledı :) darısı tum ısteyenlerın basına

doydo cum mrb canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım dualarım sen ve tüm tevadi sürecinde olan arkadaşlarım sizlerle hakkınızda hayırlısı olsun canım hepinizi öpüyorum :16::16::16:[/QUOT

Dimple020
Canım benim Allah razı olsun, başladık bakalım inşallah sonuç pozitif olur.

MEDİDS
günler sonra güzel haber almak hepimize ışık oldu , MAŞALLAH MAŞALLAH sonsuz şükürler olsun, rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin, darısı başımıza inşallah

bende bebiş isiyorum:(( ama sadece tüp bebek yapılabilirmiş hayırlısı olur inş ama çok üzgünüm onda bile süpeli dediler....

Hepimiz için aynıki, sıkma canını, Allahtan umut kesilmez, biz doktor olmaz dediği halde illa aşılamayala başlıcaz dedik, hepsi umut kapısı Allaha sığın herşey ondan, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

"22 yıllık birlikteliğimi 10 yıllık eşimi herşeyden önce düşünmeli mutluluğuma devam etmeyelim hayatımı bir evlatla taçlandırma niyetim o evladı bulana dek devam fakat olayı bir savaş mücadelesine çevirip elimdekileri zedelemeden devam etmek benim için herşeyden mühim.hiç luzum yok sendelemeye ....Allah hayırlısı ise nasip etsin herşeyi" öyle güzel yazmışsınki geriye söyleyecek bişey kalmamış aslında. çok haklısın mutluyuz huzurluyuz elhamdülillah, taçlansa çok güzel olacaktı olmadı ama biz yine elimizdekilerlede mutlu olmasını biliriz. insan ancak bu şekilde tutunabiliyor yeniden hayata. ellerimin içinden kayıp giden meleğim hep içimde bir sızı ancak ben elimde olanlarla mutlu olmaya karar verdim tıpkı senin yaptığın gibi. çok şükür ki bizi anlayan, hayata aynı pencereden bakabildiğimiz eşlerimiz var yanımızda. kadın doğumcu yüzü görmek istememen, uzaklaşmak istemen hepsi o kadar tanıdık ki. 1 yıldır yaşadıklarımız, hastane, ev, iş üçgeninde hayatımızdan giden 1 yıl. evet bizimde artık dinlenmeye, kendimize dönmeye ihtiyacımız var. elimizden geleni yaptıktan sonra takdir-i ilahi'yi kabullenmekten başka yolumuz yok. hatta geçen gün gazetede valinin eşi çocuk esirgeme kurumunu ziyaret etmiş. kucağında 3 aylık bir minik. öyle güzel, öyle masum ki. keşke alabilsem, benim olsa dedim. sonra düşündüm ben gerçekten kapatmışım bu meseleyi artık. tedavi yolunu yani. ne kadar kırılmış, yorulmuş, hırpanmışız bu yolda. kendimize bunu yapmaya da hakkımız yok. hayat akıp giderken kaçırıyoruz biz yaşamayı. sevgiyle kal canım arkadaşım.

canım günaydın.. çok güzel bi haber bu rabbim cümle isteyenlere nasip etsin . inş.. saglıklı ve hayırlı b i evlat olur..

nasılsın canım ..kendine çok dikkat et üzme kendini biliyorsun ne ölüme ne de olana çare var büyük bir sabırla istemeye devam et.inş.en yakın zamanda nasibini saglıklı bi evlat olarak alırsın..allaha emanetsin

ayyyy çookk sevindim senin adına çok güzel bir haber bu.. ben de aynı bu şekilde tüp bebek yaptırmaya karar verdikten sonra hamile olduğumu öğrenmiştim..nasıl bir sürpriz olduğunu çok iyi biliyorum..
tebrik ederim seni, allah nazardan korusun.. inşallah zamanı gelince sağlıkla bebeğini kucağına almayı allah nasip eder...:nazar::nazar:

MASALIN YARIN TEST GÜNÜ OLMASININ BİR ÖNEMİ KALMADI AYŞECİK..ÇÜNKÜ MASAL BEBEKLERİNİ BULAMADAN KAYBETTİ..

rüyamda iki gündür hastalandığımı görüyordum tuvalete gidiyor bol kanama görüp çıkıyordum bu gece de gördüğüm gibi...sabah uyandım rüyamda gördüğümü yaşadım....şu yaşıma geldim bir kez olsun bir konuda da yanılıyor olmayı ne çok isterdim fakat yine yanılmadım..
olmadı ..olamadı,,başıma gelenlerin de bu olumsuz neticeye katkısı oldu mu bilmiyorum neticede tıbbi gerekçe mi aramalı neden olmadı diye yoksa herzaman yaptığımız gibi kadere teslim olup kısmet değilmiş mi demeli...
evet..medids..cim fazla güçlüyüm ve bu halim benim ashabı mı bozuyor tek damla gözyaşım akmadı tuvalattten çıkıp eşimi dahi aramadan hala size anında yazacak kadar gücüm var düşün..insan bir oturur kalır hiç değilse iki damla gözyaşı akar söylenir isyan eder belki bağırarak ağlar değil mi hiçbiri yok....hiçbirşey gibiyim içim bomboş..sadece çok sinirliyim kızgınlık beni ayakta tutuyor olmalı tek bildiğim bu öfkeyi içimden çıkartmam gerektiği..günlerdir evdeyim yarına sadece bir gün kalmıştı bekliyordum ama görüyorum ki tüm çektiklerim emeklerimiz bu sefer de boşunaymış zaten iki ihtimal yok muydu transfere girerken % 50 gebelik şansım olduğu söylendi %100 hayatta neyde garanti olabilir ki teminatı yok yaşadığımız hayatın bile..bende bu 1.tüp bebek tedavimde geriye kalan o diğer %50 lik kısma girecekmişim demek ki..

bu uğurda yok saydığım çok şeyim oldu şimdi bir bir elinden tutacağım hayatımı kenara koyduğum yerden....

ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .

yine hızlı oldu belki ama olsun hayat kendini sağlığını erteleyecek kadar uzun değil....

yarın test günüm diye girip merak yaşamayın boşa heyecanlanmayın diye ve elbette merak ettiğiniz için hemen size haber verdim bir iki gün önceki mesajlarımı hatırlarsanız olumsuz ta olsa muhakkak hemen girip paylaşırım daha öncekiler gibi demiştim.görevimi yerine getirdim...

melekcim..ikiz annesi değil tek çocuk annesi bile olamadım yine..üzgünüm artık topiği sevindirecek güzel haberler sizlerden gelsin bu aralar..

şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kendime ,,ardından duşumu alıp giyinip arabama atlayıp bir süre şehrin kalabalığında dolanacağım..kısıtlamalar kalktı nasılsa..bu arada bugünkü iğneyide iptal ediyorum tabi yarınki olumsuz test sonucunu alana dek bugün son iğneyi yaptırıp acı çekmenin bir manası kalmadı.

hepinizi öpüyorum hoşçakalın..

^^ YOK BİR SİTEMİM...HAYATTA HERŞEY KISMET.........MUTLAKA HAYIRLISI OLMUŞTUR HAKKIMDA İNANCIMI HİÇ BİR OLUMSUZLUK YOK EDEMEZ^^
canım masalım, maalesef o bir yıla az şey sığdırmamışsın ama çok üzücü ki daha yaşayacak şeylerin varmış, lütfen kendini üzmemeye çalış evet hem maddi hem de manevi yıpranıyoruz ama elimizden başka bir şey gelmiyor.unutma ki tanrı kimseye kaldıramayacağından daha fazla acı vermez ve tanrının seni sevip yanında olduğuna da eminim,şimdi gözlerini kapat uzuuuun bir süre açma bu arada ağlar mıssın yaşadıklarını mı düşünürsün istediğini yap ama gözlerini açtığında yeniden hayata gelmişsin gibi bak kimse sen ve eşinden kıymetli değil birbirinize sımsıkı sarılın bu ay değil belki ama ben karşımda yılmamış bir masal görmek istiyorum.
kafanı topla biraz işle uğraş kafanı başka yere çevirip hayata farklı bir açıdan bak
mutlu kal canımcım ...

Allahım neguzel bı haber bu erkenden kalktıgıma degdı sayende cok mutlu oldum Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah hayırlı bı hamılelık gecırmen dılegıyle dedım oglum tekmeledı :) darısı tum ısteyenlerın basına

doydo cum mrb canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım dualarım sen ve tüm tevadi sürecinde olan arkadaşlarım sizlerle hakkınızda hayırlısı olsun canım hepinizi öpüyorum :16::16::16:[/QUOT

Dimple020
Canım benim Allah razı olsun, başladık bakalım inşallah sonuç pozitif olur.

MEDİDS
günler sonra güzel haber almak hepimize ışık oldu , MAŞALLAH MAŞALLAH sonsuz şükürler olsun, rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin, darısı başımıza inşallah

canım günaydın.. çok güzel bi haber bu rabbim cümle isteyenlere nasip etsin . inş.. saglıklı ve hayırlı b i evlat olur..

ayyyy çookk sevindim senin adına çok güzel bir haber bu.. ben de aynı bu şekilde tüp bebek yaptırmaya karar verdikten sonra hamile olduğumu öğrenmiştim..nasıl bir sürpriz olduğunu çok iyi biliyorum..
tebrik ederim seni, allah nazardan korusun.. inşallah zamanı gelince sağlıkla bebeğini kucağına almayı allah nasip eder...:nazar::nazar:

çok teşekkür ederim,darısı en kısa zamanda sizlerin başına :)

neevecare; amin canım inşallah sende bir an evvel bebeğine kavuşursun :))

ayyy çok güzel bir histir herhalde ben bile okurken içim kıpır kıpır oldu
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun insallah

kuzum yaaaa çok sevindim:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: ne güzel bir haber rabbimin mucizesine bak,ne bekliyodun ne oldu.allahım kucağınada almayı nasip etsin canım benim okadar mutlu oldum ki karşımda olsan sarılır öperdim seni.bugünün en güzel haberi.ben hamile olduğumun haberini alır almaz hemen abdest alıp şükür namazı kılmıştım bence sen de bekletme hemen kıl arkadaşım................:54::54::54::54:

merhaba arkadaşlar,,

geçenlerde yazmıştım bu ay aşılama yapılacak diye...ama doktorum iptal etti yaaa 4 tane yumurtam olmuş çogul gebelik olur diye iptal etti..gene kendi çabamızla denicez inşallah hayırlara vesile olurr :(

medids canım çok sevindim ne kadar güzel bir haber bu böyle çok mutlu oldum çok. bende tüp bebek için onay bekliyorum şuanda birdahaki adetimle birlikte başlicaz inşallah ama benim hala umudum var tüp bebek öncesi kendiğinden olur mu diye. oluyor işte son örneği de sensin canım. biraz bahsedermisin nasıl oldu sorununuz neydi hiç tahmin edermiydin hesapladın mı ovulasyonunu falan yoksa akışına mı bırakmıştın?

var mı boyle guzell bir haberrr ..hayırlı olsun arkdasımmmm super bi haber ..allah gonlune gore vermıs ...
sonunaa kadar saglıkla devam etsın ınsallahhh ..mucızee dedıgın gıbı allahım sen buyuksun....
hep duyardım hemsırelerden senın yasadıgın gıbı durumları ama canlı canlı bırınden duymak daha farklı bırseymıs...:16:

Back
X