Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,Hastaneden haber
geldi canım pazartesi e2 45 çıkmış bugün 66 çıkmış pazartesi başlamıştım ilaçlara 3 gün ilaç kullandım menopur 3 toz 2 su bu ilaçlara göre e2 düşük çıkmış yükselmiş ama düşük dedi bu akşamdan itibaren 5 toz 3 su kullanıcam pazartesi kontrole gidicem dua edin benim içinde ne olur
![]()
herkese iyi pazarlar...
Cy_76 Opu vakti geldi demekk hadi bakalimm hiç birşey hissetmiyeceksin misil misil uyuyacaksın hatta seni kaldırmaya çalışırken birde sınır olucaksinn eklemeyin beni biraz daha uyayım diye:) Toplansın bakalim bebe adayları bol bolda donmuştu olur ins . Benimkilerin yanında kardes kardes uyurlar :))
merhaba canım, bugün opum yapıldı ve çok şükür iyiyim:) nazarım değmesin kendime ama hemşireler bile şaşırdı, yatağa geçerken kendim geçmişim(ama hatırlamıyorum) 2 kişilik odada olduğumdan eşimi almadılar, bende giyindim tostumu yedim falan,hemen kalktım,ev uzak mesafede ve arabamız yok, eşime dedim ben gayet iyiyim bindik tramvaya:) bir noktadan sonra taksiyle ben eve geldim o da işine gitti, ama gelir gelmez yattım valla, ilaç için alarmı kurdum öyle uyanmışım:) sadece hafif kanama var, gerçekten güzel bir uykuydu, neyseki iyi geçti ama eşim yolda giderken demesin mi ben testi verirken pek konsantre olamadım, şimdiye kadar hiç bir şey demedim ama bu sefer dedim-sen ne zaman konsantre oldun ki, ne var yani düşünme bir şey...dedim çünkü biz ne aşamalardan geçiyoruz, bir tek yumurta ile olan bir şey değil, ne kadar çok meni miktarı olursa o kadar iyi..hemşireye çıkarken eşimin değerleri belli midir dedim, baktı sorun yok test sonucunda dedi, benden de 25 tane toplanmış ama bakalım kaçı işe yarar olacak. eşimin testide de güzel çıkar inşallah..
bebesko sanırım sendin soran, iki tane koyuyorlar mı diye, devlette 35 yaşın altına 1.ve 2. denemede 1 embriyo konuluyor cnm, 35 yaş üstü 2 embriyo. bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm.
,
canım ben biraz geç kaldım sanırım ama hayırlı olsun tüp bebek teavine başlamışsın. rabbim inşallah devamını güzel getirir herşey yolunda gider ve kavuşursun miniklerine. bak miniklerin dedim haa....öyle geldi içimden.
mda'cım canım rabbim inşallah onları sana evlat olarak bahşeder.
tedaviye başlayan diğer arkadaşlarımada kolaylıklar diliyorum. inşallah bebişleriniz bu defa koşa koşa gelir size.
fazla giremiyorum bu aralar işler yoğun yine takipteyim ama sizleri öpüyorum.
arkadaşlar merhaba ben bu ay aşılama yaptırcaktım doktorum beni 14.gün çagırdı ozamana yumurta çatlamazmı 27 28 günde bir adet olurum ben
günaydın...
ben 3. aşılamamdanda güzel sonuç alamadım malesef umarım diğer gelecek haberler hp güzel olur..
4. ve son aşılamam için çarşamba gününe randevumu aldım...sonrası zaten biraz dinlenip ocak şubat gibi tüpe gitmek hakkımızda hayırlısı olsun...
merhaba tedavin hayırlı olsun....
ilaçsz aşılama mı yapacak acaba sana her hangi birşey anlatmadımı ?
saolasın ALLAH razı olsun .. ..geçmiş olsun canım benim en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah...
saol canım yok hayır söylemedi bişe kaçında adet oldun dedi 22 dedim sonra ilaca ne zaman başladın dedi 5.gün dedim 5 ekim cuma gel dedi bu kadar ama eşin gelsin falanda demedi bu hafta pisi pisine kaçmasa barı yaa
saolasın ALLAH razı olsun .. ..
ilaç kullandım diyorsun klomen mi?
birde o gün yumurtalara baktımı?
günaydın...
ben 3. aşılamamdanda güzel sonuç alamadım malesef umarım diğer gelecek haberler hp güzel olur..
4. ve son aşılamam için çarşamba gününe randevumu aldım...sonrası zaten biraz dinlenip ocak şubat gibi tüpe gitmek hakkımızda hayırlısı olsun...
teşekkürler canım inşallah ,sen ne zaman başlıyorsun
canımmm ınsallahhhh sonucuda guzell olucakk..ohh ne guzel kurtuldun darsı bızım baısmızaa..
bu noktadan sonra olucakkk ınsallahhhhhh