• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hastaneden haber
geldi canım pazartesi e2 45 çıkmış bugün 66 çıkmış pazartesi başlamıştım ilaçlara 3 gün ilaç kullandım menopur 3 toz 2 su bu ilaçlara göre e2 düşük çıkmış yükselmiş ama düşük dedi bu akşamdan itibaren 5 toz 3 su kullanıcam pazartesi kontrole gidicem dua edin benim içinde ne olur
:16::16::16::16:
,

canım ben biraz geç kaldım sanırım ama hayırlı olsun tüp bebek teavine başlamışsın. rabbim inşallah devamını güzel getirir herşey yolunda gider ve kavuşursun miniklerine. bak miniklerin dedim haa....öyle geldi içimden.

mda'cım canım rabbim inşallah onları sana evlat olarak bahşeder.

tedaviye başlayan diğer arkadaşlarımada kolaylıklar diliyorum. inşallah bebişleriniz bu defa koşa koşa gelir size.

fazla giremiyorum bu aralar işler yoğun yine takipteyim ama sizleri öpüyorum.

Cy_76 Opu vakti geldi demekk hadi bakalimm hiç birşey hissetmiyeceksin misil misil uyuyacaksın hatta seni kaldırmaya çalışırken birde sınır olucaksinn eklemeyin beni biraz daha uyayım diye:) Toplansın bakalim bebe adayları bol bolda donmuştu olur ins . Benimkilerin yanında kardes kardes uyurlar :))

merhaba canım, bugün opum yapıldı ve çok şükür iyiyim:) nazarım değmesin kendime ama hemşireler bile şaşırdı, yatağa geçerken kendim geçmişim(ama hatırlamıyorum) 2 kişilik odada olduğumdan eşimi almadılar, bende giyindim tostumu yedim falan,hemen kalktım,ev uzak mesafede ve arabamız yok, eşime dedim ben gayet iyiyim bindik tramvaya:) bir noktadan sonra taksiyle ben eve geldim o da işine gitti, ama gelir gelmez yattım valla, ilaç için alarmı kurdum öyle uyanmışım:) sadece hafif kanama var, gerçekten güzel bir uykuydu, neyseki iyi geçti ama eşim yolda giderken demesin mi ben testi verirken pek konsantre olamadım, şimdiye kadar hiç bir şey demedim ama bu sefer dedim-sen ne zaman konsantre oldun ki, ne var yani düşünme bir şey...dedim çünkü biz ne aşamalardan geçiyoruz, bir tek yumurta ile olan bir şey değil, ne kadar çok meni miktarı olursa o kadar iyi..hemşireye çıkarken eşimin değerleri belli midir dedim, baktı sorun yok test sonucunda dedi, benden de 25 tane toplanmış ama bakalım kaçı işe yarar olacak. eşimin testide de güzel çıkar inşallah..

bebesko sanırım sendin soran, iki tane koyuyorlar mı diye, devlette 35 yaşın altına 1.ve 2. denemede 1 embriyo konuluyor cnm, 35 yaş üstü 2 embriyo. bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm.

canımmm ınsallahhhh sonucuda guzell olucakk..ohh ne guzel kurtuldun darsı bızım baısmızaa..
bu noktadan sonra olucakkk ınsallahhhhhh

Açılışı yapıyorum her zaman ki gibi :)))

herkese mutlu huzurlu sorunsuz bir gün ve hafta diliyorum :))))

Merhaba kızlarbugün kendimi daha dinç hisediyorum. Yasımı tuttum ve bitti işallah bundan sonraki tedavilerde güler yüzüm.Heryeni tedavi sonrası hayat duruyor sanki benim için.Yeter arkadaşımın bir yazısı vardı mevlanadan alıntı.İYİKİ GEÇİYORSUN ZAMAN YA ACININ EN DERİNİME İŞLEDİĞİNDE DONUP KALSAYDIN.Mutlu ve güzel haberler dileğiyle.

günaydın toğimizin güzel bayanları ; yeni anne adayları ve anne aday adayları
inş bu yeni hafta bize yeni mutluluklar iyi haberler getirir.

arkadaşlar merhaba ben bu ay aşılama yaptırcaktım doktorum beni 14.gün çagırdı ozamana yumurta çatlamazmı 27 28 günde bir adet olurum ben

günaydın...
ben 3. aşılamamdanda güzel sonuç alamadım malesef umarım diğer gelecek haberler hp güzel olur..
4. ve son aşılamam için çarşamba gününe randevumu aldım...sonrası zaten biraz dinlenip ocak şubat gibi tüpe gitmek hakkımızda hayırlısı olsun...

,

canım ben biraz geç kaldım sanırım ama hayırlı olsun tüp bebek teavine başlamışsın. rabbim inşallah devamını güzel getirir herşey yolunda gider ve kavuşursun miniklerine. bak miniklerin dedim haa....öyle geldi içimden.

mda'cım canım rabbim inşallah onları sana evlat olarak bahşeder.

tedaviye başlayan diğer arkadaşlarımada kolaylıklar diliyorum. inşallah bebişleriniz bu defa koşa koşa gelir size.

fazla giremiyorum bu aralar işler yoğun yine takipteyim ama sizleri öpüyorum.

bugün 2.kontrolüm var canımm birazdan çıkıcam işten dr gitmek için dur bakalım ne dicek inşalalh güzel haberlerle gelirim ...
egerki tutarsa herlkes ikizim olcakmış diye hissediyor çok istiyorum 2 tane meleğim olsun teyzesiii aminnn.ben ve hepiniizn inşalalh en kısa zamanda hayırlı evlatlarımız olsun.bende seni öpüyorum canımmm

arkadaşlar merhaba ben bu ay aşılama yaptırcaktım doktorum beni 14.gün çagırdı ozamana yumurta çatlamazmı 27 28 günde bir adet olurum ben

merhaba tedavin hayırlı olsun....
ilaçsz aşılama mı yapacak acaba sana her hangi birşey anlatmadımı ?

günaydın...
ben 3. aşılamamdanda güzel sonuç alamadım malesef umarım diğer gelecek haberler hp güzel olur..
4. ve son aşılamam için çarşamba gününe randevumu aldım...sonrası zaten biraz dinlenip ocak şubat gibi tüpe gitmek hakkımızda hayırlısı olsun...

geçmiş olsun canım benim en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah...

merhaba tedavin hayırlı olsun....
ilaçsz aşılama mı yapacak acaba sana her hangi birşey anlatmadımı ?

saol canım yok hayır söylemedi bişe kaçında adet oldun dedi 22 dedim sonra ilaca ne zaman başladın dedi 5.gün dedim 5 ekim cuma gel dedi bu kadar ama eşin gelsin falanda demedi bu hafta pisi pisine kaçmasa barı yaa

geçmiş olsun canım benim en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah...
saolasın ALLAH razı olsun .. ..
saol canım yok hayır söylemedi bişe kaçında adet oldun dedi 22 dedim sonra ilaca ne zaman başladın dedi 5.gün dedim 5 ekim cuma gel dedi bu kadar ama eşin gelsin falanda demedi bu hafta pisi pisine kaçmasa barı yaa

ilaç kullandım diyorsun klomen mi?
birde o gün yumurtalara baktımı?

günaydın...

cnm geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine..

teşekkürler canım inşallah ,sen ne zaman başlıyorsun

canım ben gene kısa bir tatilden geldim.bu ayı gene boş geçtik.birkaç ay içinde başlıyoruz kısmetse tüp bebeğe.sanırım korku sardı içimi.biraz geciktirmemin sebebi de bu.hayırlısı bakalım.sizlerin sonucunu alalım da benimkini de haber veririm yakında inşallah sizlere.

canımmm ınsallahhhh sonucuda guzell olucakk..ohh ne guzel kurtuldun darsı bızım baısmızaa..
bu noktadan sonra olucakkk ınsallahhhhhh

valla cnm kurtuldum ama sonrası pek kolay olmadı. kimsenin gözü korkmasın tabi, çok az kişide bunlar yaşanabiliyor.
kızlar opunun akşamı karın bölgesine dokunamaz oldum, iki büklüm yürüdüm, nefes darlığı,şişkinlik, yemek yiyemedim sırf bu yüzden, 2 gece hiç uyuyamadım:( çok şükür şimdi azaldı, fazla yumurta toplananlarda ohss oluyor yaa, bende şiddetli olmasa da oldu, şiddetlisini düşünemiyorum zaten, allah'ım düşmanıma vermesin dedim..nefes alamamak çok kötü bir şey. en sonunda gittim zaten merkeze transferi engelleyecek kadar kötü bir durum yok ama 1 hafta 10 gün sürer dediler, karın bölgesinde biriken sıvıları gösterdiler ....pazar transerim oldu, 1 tane bebek verdiler:) ilk denemem ve de ikiz gebeliğinde kolay olmadığını söyledi doktorum, ama şimdilik 7 tane iki paket halinde dondurulmuşum var, 5 tanede gelişimi gözlenen embriyo var. doktorum tutmazsa bir sonrakine söz 2 tane koyacağım dedi.dün eve gelip araçtan inince yine şanslı ben yürüyemez oldum:( karnımın alt bölgesi çok sancıyor, wc'ye gidemez oldum:( transerdeki ilçalar mı sebep bilmiyorum. çrş. iş başı yapacağım ,inş geçer. düne nazaran daha iyiyim. ama sezaryen olmuş bayanlar gibiydim dün. kızlar nazlı biri hiç değilim, acıya da dayanırım, sanırım çok yumurtanın sonuçları bunlar. inşallah mükafatını görürüz hepimiz çektiklerimizin.

Back
X