• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevindim canım hayırlı olsun sakın kendisi sıkma , strese sokma bebeklerini al ve gel :d

saol canım allah razı olsun tam arefe günü sonucumu alcammm rabbim iki bayramı bi arada yaşatsın bana inşallahh :16::16::16::16::16:

saol canım allah razı olsun tam arefe günü sonucumu alcammm rabbim iki bayramı bi arada yaşatsın bana inşallahh :16::16::16::16::16:

amin canım inşallah benden de iyi çıksın sonucun , transfere girerken ayetel kürsi okumayı unutma sonrada bebeklerinin keyfini çıkart zaten ekranda görüyorsun sana geldiklerini tıpkı yıldız gibi parlıyorlar

mda senin adına çok sevindim canım değerlerinde artıyormuş hayırlısıyla ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

amin canım inşallah benden de iyi çıksın sonucun , transfere girerken ayetel kürsi okumayı unutma sonrada bebeklerinin keyfini çıkart zaten ekranda görüyorsun sana geldiklerini tıpkı yıldız gibi parlıyorlar

mda cım ekranda rahime yerleşmelerinimi görüyorsun nasıl oluyor o canım transferden sonra yerleştiği yerimi görüyorsun

canım biz iyiyiz çok şükür son dönemlerde biraz sıkıntılıydım doktorumun şehir dışına gitmesinden sonra bir sürü doktor gezdim dolaştım hepsi ayrı bir şey dedi.ama sonuç olarak dün itibariyle hamileliğimin normal seyrettiğini öğrendim.inşallah Allah sana en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip eder.yarın hep dua edeceğim sana sende çok çok dua et...
Mcan canı. Sen nasılsın me zamandır hal hatır soramıyorum ben de başlıyorum artık bayramda göbüşüme alırım inşallah artık yavrumu
canım hadi gözünaydın sonunda sende başlıyosun tedaviye..inşallah bayramdan sonra seninde güzel haberini alıcaz..dualarım seninle olacak..
Evet canım sonunda eşim de çok heyecanlı ben de en geç arefe günü olurum opu belki bayram sonrası da göbüşümde olur ben de 5. Gun embriyosu olmasını çok istiyorum

sonucum geldi canlar 3. tahlilimiz 263,8 olmuş sanırım büyüyoruz artık :49:
Maşallah nazar değmesin büyüyorsunuz evet canım ekstra bişeyler kullanıyomusun ilaçların nelerdir birde transferden sonra ne kullandın ben sadece folik asit içiyom şuan başlayınca aspirin de bericek doktor bilmiyorum bi de 1 düşüğüm var benim transferden sonra önlem almak lazım dimi

Canlarım biliyosunuz pazar günü 10:00 da opum olmuştu bugün transfer günüm belli olcaktı şimdi hasteden geldim emriyolarınız çok kaliteli o yüzden tranferiniz cuma günü apcaz 11:00 de dediler çok mutlu oldummmm :16::16::16::16::16::16: Rabbime şükürler olsun
Darısı başıma benesko maşallah kalanları dondur mutlaka canım bebik i göbükünde ve sana tutunmuş bil bence ... Ama önce Allahtan hayırlısı..

Kızlar ilk tüp bebek için muayenede adetliyken gel dedi sizdedemi alttan bakıldı.Ya stres oldum nasıl olacak ki bu iş

Kızlar ilk tüp bebek için muayenede adetliyken gel dedi sizdedemi alttan bakıldı.Ya stres oldum nasıl olacak ki bu iş

cnm aşılamada da tüp denemesinde de 2. ya da 3. günü gelin der doktorlar. ben hep 3. günü başladım tedaviye.

Maşallah nazar değmesin büyüyorsunuz evet canım ekstra bişeyler kullanıyomusun ilaçların nelerdir birde transferden sonra ne kullandın ben sadece folik asit içiyom şuan başlayınca aspirin de bericek doktor bilmiyorum bi de 1 düşüğüm var benim transferden sonra önlem almak lazım dimi
canım ben başından beri folbiol kullanıyorum opudan 1 gün sonrada coraspine başladım halen devam kanam olursa bırak dediler ama allaha şükür şimdilik bişey yok. Bencede önlem alınmalı bazı arkadaşlarımız bunun için igne oluyorlardı

evet tatlımalttan bakılıyor önemli olan adetliyken bakılması zaten , vallahi bir şekilde oluyor artık o günleri hatırlamak istemiyorum.

canım ben başından beri folbiol kullanıyorum opudan 1 gün sonrada coraspine başladım halen devam kanam olursa bırak dediler ama allaha şükür şimdilik bişey yok. Bencede önlem alınmalı bazı arkadaşlarımız bunun için igne oluyorlardı

evet tatlımalttan bakılıyor önemli olan adetliyken bakılması zaten , vallahi bir şekilde oluyor artık o günleri hatırlamak istemiyorum.

Mda umarım benimde unutacağım günler gelir sonu güzel olsun seninki gibi.Başa gelen çekilir.:18:

ilk tedaviydi hersey yolundaydı acayip umutlanmıstım canım ya

ayşe seni çok iyi anlıyorum o hayal kırıklıklarını hep yaşadık ama inan hamile kalınca her şeyi unutuyor insan.sadece dua et allaha dayanma gücü ve hayırlı zamanda meleğini sana vermesi için...

mda kuzum inan çok sevindim hep dua ediyordum benim hamileliğim dolmadan arkamdan yetişmeniz için.bu aşamada çok dikkatli ol lütfen benim yaşadığım tehlikeleri biliyorsun ya sorunlarım hala devam ediyor maalesef.hala riskli olan durumlar var.o yüzden ben nasıl başlarsa öyle gideceğine inanıyorum .bol vitaminli proteinli şeyler ye.kola kahve çay tüketmemeye çalış, hamur işi kızartma vs yeme canın çok çekmedikçe.bol bol su iç.kendini sakın yorma.hiçbir şey bu mucizeden önemli değil mutlaka grip aşısı da yaptır.inşallah hamileliğin boyunca en ufak bir problemin bile olmaz ve sağ sağlim kucağına alırsın yavrunu...

dikkat dikkat sizlere hastaneden bildiriyorum. suan sizlere yigen yapmakla mesgulum:))) esim yine isini birakip yanimda olamadi ben de sizler yanimdaymissiniz gibi yapiyim dedim dinlenirken:P

ah allahim bir hamile kalip dogurursam benim velede anlaticam bunlari teyzeleri:1:

canım benim de bayrama denk geliyor. merkeze bağlı eğer sırf bu işi yapan büyük bir merkez se ertelemiyorlar ben gideceğim hem de arefe günü opu olabilirim yani transferim de bayramda yapılabilir ama içim rahat doktorum burdayım dedi. konuş sen de mutlaka netleştirmeden başlama sonra kötü süprizlerle karşılaşmayasın canım. bu arada beraber yaptırıcaz sanırım benim adet tarihim 11 ekim :)

canım inşallah güzel geçer randevun rahim toparlanmıştır da alırsın artık bebikleri göbüşüne. böyle 1 adet ara verince hangi günde koyuyolar göbüşüne bebikleri? bu arada rahmi geliştirmek için ilaç demişsin ya adını öğrenebilirmiyim :)

İnş. cnm yaa bakalım bende meraktayım ve sabırsızanıyorum artık :) 1 ay ara verince adetten sonra yaklaşık 15-20.günlerde yapılıyor. Rahim içinde estrofem diye hap kullanılıyor. Birde vücuda yapıştırılan bantlardan var. Zaten bu ilaçları tüp bebektede opudan sonra kullanmaya başlıyorsun ;)Tedavi şekli sanki opu olmuşumda rahimi transfere hazırlıyorlar gibi .
Seninde rapor çıkmış. Heyecanlı günler başlasınn :) İnş. ilk denemede gelicek bebişinn ;)

Ayyy hadi tekrardan gözünüz aydınn :) :16:

Canlarım biliyosunuz pazar günü 10:00 da opum olmuştu bugün transfer günüm belli olcaktı şimdi hasteden geldim emriyolarınız çok kaliteli o yüzden tranferiniz cuma günü apcaz 11:00 de dediler çok mutlu oldummmm :16::16::16::16::16::16: Rabbime şükürler olsun

Ohh maşallahh bebişlereee :) 5.gün transferi olmasıda çok güzel olmuş. Benimde 5.gün bebelerim var beni bekleyen bakalım ne diycek dr. Herşey yolunda giderse belki aynı gün olur transferimiz :)Bu arada 5.gün transferlerinde test günü 10 gün sonra oluyor ;)

Evett cnm adetliyken ultrosunla bakılıyor. Normal muayne değil merak etme :)

dikkat dikkat sizlere hastaneden bildiriyorum. Suan sizlere yigen yapmakla mesgulum:))) esim yine isini birakip yanimda olamadi ben de sizler yanimdaymissiniz gibi yapiyim dedim dinlenirken:p

ah allahim bir hamile kalip dogurursam benim velede anlaticam bunlari teyzeleri:1:

ayyy canımm benimm yaaaaaa... Hadi bakalım hayırlsıs olsun diyelim o zaman.. Bizler elbette ki hep yanyanayız aslında.. Sen canını sıkma ve hep ityi ol....:34::34: Aynı cümleyi hep ben de kuruyorum inan.. Bi hamile kalırsam varyaa.... Diye :1:

dikkat dikkat sizlere hastaneden bildiriyorum. Suan sizlere yigen yapmakla mesgulum:))) esim yine isini birakip yanimda olamadi ben de sizler yanimdaymissiniz gibi yapiyim dedim dinlenirken:p

ayyy canımm benimm yaaaaaa... Hadi bakalım hayırlsıs olsun diyelim o zaman.. Bizler elbette ki hep yanyanayız aslında.. Sen canını sıkma ve hep ityi ol....:34::34: Aynı cümleyi hep ben de kuruyorum inan.. Bi hamile kalırsam varyaa.... Diye :1:

mda kuzum inan çok sevindim hep dua ediyordum benim hamileliğim dolmadan arkamdan yetişmeniz için.bu aşamada çok dikkatli ol lütfen benim yaşadığım tehlikeleri biliyorsun ya sorunlarım hala devam ediyor maalesef.hala riskli olan durumlar var.o yüzden ben nasıl başlarsa öyle gideceğine inanıyorum .bol vitaminli proteinli şeyler ye.kola kahve çay tüketmemeye çalış, hamur işi kızartma vs yeme canın çok çekmedikçe.bol bol su iç.kendini sakın yorma.hiçbir şey bu mucizeden önemli değil mutlaka grip aşısı da yaptır.inşallah hamileliğin boyunca en ufak bir problemin bile olmaz ve sağ sağlim kucağına alırsın yavrunu...
teşekkürler mcan ,umarım hep sorunsuz devam eder allahıma binlerce kez şükürler olsunki kanama vb. şeyler olmadı sadece agrılarımvar ama dayanılmayacak gibi degil belimde ve kasıklarımda boşluklarımda agrılar oluyor sanki adet agrısı gaz sancısı gibi oda başlıyor bir kaç saat sürüp geçiyor onun dışında şu anda beni hiç üzmüyor kuzucum.

dikkat dikkat sizlere hastaneden bildiriyorum. suan sizlere yigen yapmakla mesgulum:))) esim yine isini birakip yanimda olamadi ben de sizler yanimdaymissiniz gibi yapiyim dedim dinlenirken:P

canım ya kıyamam sana zaten erkeklerden çok bayanlar yıpranmıyormu bu süreçte , anlatcaz tabikiside hep beraber bir araya gelip anlatcaz hemde :7::55:

Son düzenleme:
jollyy cik seninde az kaldı hayde bakalım bebeksiz kimse kalmasın, sen bebeskom , charms, onurumsun, elcelf , ayse ve daha kimler kimler :32:

Cnm tedaviye başlar başlamaz folik asit,elevit,corasprin . Opudan sonra bunlara ek olarak estrofem,progestan,crinone jel, clexane 400 kan sulandırıcı iğne(hergün göbekten ),progestan iğne (her gün kalçacan ),bunların haricinde birde sadece 5 gün kullandığın antibiyotik ve p ile başlayan başka bir hap daha vardı ama onun adını unuttum :) Tam bir hap kolik oluyorsun yani :)

Back
X