Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle hemen olmadı tutmadı demek yok,12.güne kadar bekle kan testini yap bakarsın seni şaşırtır bebeğin :)) benim de öğrendiğim güne kadar hep regli sancım vardır,umutsuzluğa kalıpmak yok tamam mı :)))
nazarboncugum sen ne durumdasin asilama yaptiricak misin?ayyy canımm benimm yaaaaaa... Hadi bakalım hayırlsıs olsun diyelim o zaman.. Bizler elbette ki hep yanyanayız aslında.. Sen canını sıkma ve hep ityi ol....Aynı cümleyi hep ben de kuruyorum inan.. Bi hamile kalırsam varyaa.... Diye
![]()
benim bi sikayetim yok gayet keyifliydim dun sizlere yazarken. sonuclar guzel olsun yeterki. insallah bigun tanisiriz gercekten hepimiz. hatta benim bir ayagim izmirde bebegin olsun gormeye gelirimcanım ya kıyamam sana zaten erkeklerden çok bayanlar yıpranmıyormu bu süreçte , anlatcaz tabikiside hep beraber bir araya gelip anlatcaz hemde![]()
günaydın kızlar. benim tüp tutmadı diyebiliriz. dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım, tek çizgi çıktı. dün 9. gündü, ama 4. gün embriyosu olduğundan 10. günde diyebiliriz. zaten biliyorsunuzdur adet sancılarım hiç dinmemişti. bugünde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, sonra geçti, gelen giden yok ama eli kulağında. tabi ki olsun isterdim ama olmadı diye de yıkım yaşamıyorum, zaten eşim çok esprili onun enerjisiyle moralimi bozmaya bile hakkım yok gibi:) hala beni hamile olarak görüyor:) belki de moralimin yerinde olması dondurulmuşların olması, sonuçta tekrardan iğne v.s. uğraşmayacağım. dün iğne yapmadım kendime, sadece karnımdaki bantlar duruyor, zaten karnım çok kötü oldu bu bantlardan-kıpkırmızı,alerji olmuş gibi ama geçecek inş. şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum, ben de dondurulmuş embiriyolarla ileriki günlerde güzel haberler veririm inş.
günaydın kızlar. benim tüp tutmadı diyebiliriz. dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım, tek çizgi çıktı. dün 9. gündü, ama 4. gün embriyosu olduğundan 10. günde diyebiliriz. zaten biliyorsunuzdur adet sancılarım hiç dinmemişti. bugünde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, sonra geçti, gelen giden yok ama eli kulağında. tabi ki olsun isterdim ama olmadı diye de yıkım yaşamıyorum, zaten eşim çok esprili onun enerjisiyle moralimi bozmaya bile hakkım yok gibi:) hala beni hamile olarak görüyor:) belki de moralimin yerinde olması dondurulmuşların olması, sonuçta tekrardan iğne v.s. uğraşmayacağım. dün iğne yapmadım kendime, sadece karnımdaki bantlar duruyor, zaten karnım çok kötü oldu bu bantlardan-kıpkırmızı,alerji olmuş gibi ama geçecek inş. şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum, ben de dondurulmuş embiriyolarla ileriki günlerde güzel haberler veririm inş.
Canım bunu söylemen çok erken boşyere kendi kendinizi üzmeyin.Bence kan tahlilini yaptır kafan rahat etsin.Dondurulmuşların olması senin için büyük şans ama herşey bitmiş değil bence bian önce kan tahlili yaptır.
çok şükür evet canım bir de eşimin moraliyle ilgilenmek gibi bir durum sözkonusu olmuyor. gerçekten ben de büyük şans olarak görüyorum, kendisi bu konuyu elbet bir gün çözeceğiz, ben çok takılmıyorum, öyle ya da böyle olacak diyor, yeter ki maddi güç ve sağlık olsun...ama 12'den vuracağımız günler gelir elbet cnm,çok sağol...belki bir surpriz olur belli olmaz
olmazsa da bi dahaki sefere 12den vurucaksin! hem esinin bu kadar pozitif olmasi buyuk sans. senin baska hicbir seye ihtiyacin yok. insallah tez zamanda mujdeyi verirsin
güzel bir carşamba olsun inşallah..güzel haberlerle dolu...aşılamamın 5. günü...zaman yine durdu sanki...günler geçmiyor..her ne kadar kendimi dinlememek istesemde aklım karnımda, belimde :)))zaman zaman belime ve bacaklarıma giren ağrılar moralimi bozsada idare ediyoruz yapacak bişey yok..kötü sona doğru hızla ilerlediğimi bilmek içimi açıtıyor adeta..
güzel bir carşamba olsun inşallah..güzel haberlerle dolu...aşılamamın 5. günü...zaman yine durdu sanki...günler geçmiyor..her ne kadar kendimi dinlememek istesemde aklım karnımda, belimde :)))zaman zaman belime ve bacaklarıma giren ağrılar moralimi bozsada idare ediyoruz yapacak bişey yok..kötü sona doğru hızla ilerlediğimi bilmek içimi açıtıyor adeta..
dur bakalım canım hemen olmadı deme..idrar testlerine çoğu zaman güvenmemeliyiz biliyosun dimi tatlımcuma günü test günün o zamana kadar gelmezse zaten yaptıracaksın testi..bu işler hiç belliolmaz biliyosun belkide bebişin sana kendini daha belli etmek istemiyo idrarla
inşallah hamilesindir canım,değilsende ne güzel demişsin moralimi bozmuyorum diye..bu durumuna çok sevindim
![]()
kötü son diye bir şey yok cnm, sonuç olumsuz da olsa umudumuz hep olmalı. günleri de saymayı bırak lütfen yoksa zaman hiç geçmez...hakkında hayırlısı olsun inş.
:) yok yok moralim yerinde, ama kırmızıları görene kadar bir umut bir umut:) olmazsa da artık senden bekliyorum inşallah cnm.
herkese günaydınlar nasılsınız?ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar yaa bikaç gündür acayip halsizlik,yorgunluk var sürekli yatıp uyumak isteği var..havalardan diyorum ama ne bileyim..
ah canım benim ya...insan sabırsızlanıyor tabi..bir an önce sonucu görmek istiyor..tüp sürecini bilmiyorum ama 9. gün cok erken gibi geldi bana..."4. gün embriyosu oldu " ne demek onuda anlayamadım gerçi...yıkım yaşamaman ve kendini her türlü sonuca hazırlaman takdire şayan canım..umudumuz hiç bir zaman bitmesin inşallah..tabiki üzüleceğiz ama eminim bu sıkıntıların sonucu selamate varıcak...hepimizin Allah muradını versin...
aynı canım benimde ya...mevsim geçişlerinden kaynaklanıyor heralde...erken yatmaya calışmama rağmen sabahları o kadar zor kalkıyorum ki ...beynim uyuyyor sanki...bi halsizlik bi yorğunluk..bi bıkkınlık...kışa giriyor olmanın verdiği psikolojik sıkıntı mı acaba..
yok canım ya nerdee benim tüp olmaya daha çok var..o zamana kadar seninki tutmazsa (inşallah olacak)2.yaptırmış olursun ve sonucuda alırsın belki..
diyet yaptigim zamanlarda ben de halsizlesiyordum gerci ben olum diyetleri yapiyordum ama doktor kontrolunde misin belki yaptigin diyet uymamistirherkese günaydınlar nasılsınız?ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar yaa bikaç gündür acayip halsizlik,yorgunluk var sürekli yatıp uyumak isteği var..havalardan diyorum ama ne bileyim..
diyet yaptigim zamanlarda ben de halsizlesiyordum gerci ben olum diyetleri yapiyordum ama doktor kontrolunde misin belki yaptigin diyet uymamistir