• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese selam birkac gundur giremedim ,dinleniyorum cunku agrim oluyor kzlar normal mi bilmiroum yarin 6- haftam dolcak-- sizde boyle oldumu bu haftalarda batma gibi mi diyim gerilme gibi mi diyim kasilma felan sicak su torbasi koydum deminde girdi ancak gecti 1 saat yattim :( biraz moralim bozuluyo bana yorumda bulunurmusunuz? 2 gun oncede oldu agri gibi gecti hemen deminki zor gecti :nazar::nazar::14:
canım bende ilk zamanlar çok ağrı çektim mens oluyomuşum gibi karın ağrısı gibi batmalar falan ama doktorum normal olduğunu söyledi 2.aydan sonra normale döndüm.genelde dinlenmeye çalıştım hep bide yorma kendini sıcaksu torbası koyma karnına ayaklarına koy ayağını üşütmemeye çalış...biraz zaman geçsin düzelecek bu ağrılar endişelenme sakın,doktorunuda arayıp konuş için rahat etsin...

gunaydin kizlaaarrrrrr
bugun benim aylardir unuttugum yok saydigim alerjik astimim kendini hatirlatti saolsun. o kadar kotu uynadim ki cigerlerim sanki 30 kilo nefesimi kesiyor... gecen kis cikti bu hastalik kis boyunca ilac kullandim yaz gelince iyiydim simdi yine basladi ve hic bi fikrim yok bu ilaclari hamileyken nasil kullanirim ya da asilama yaptirdim simdi nasil olur? randevu aldim doktora gidicem oksurup tiksirmaya da basladim durum kotu. niye yazdim tum bunlari, boyle bebek olmuyo diye uzulup duruyoruz ya bakin neler neler cikiyo hem hamileligi zorlastiran hem keyfi kaciran. saglikli arkadaslar cok sukur diyip denemeye devam!!!! operim hepinizi

canım çok geçmiş olsun üzüldüm kendine iyi bak :34:

canlarım günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani.
ne yapalım kısmet değilmiş. bugün ara ara girerim topiğe, raporlama günüm iş yerinde, bir de akşama düğün var erkende çıkacağım, biraz yoğun bir gün olabilir. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız.

canım çok üzüldüm ama neyseki dondurulmuşların var rabbim enkısa zamanda bebegine kavuştursun

Hepimize hayirli cumalar olsun insallh, kizlar yazdiklarinizi okudum tesekkur ettim hepinize :16: sanirim herkes bi sekilde ayri cekmis doktorumu demin aradim kanama olmadigi surece sorun yok 2 hafta sonra kontrole gidicem... bu arada daha once 3 bebis kaybi olunca doktorum koruma amacli prolutan depot adinda bi igne yazdi, onu vuruluyorum cumalari, haftaya cumada vurulcam bitiyo baskalarida kullanmis sanirim hatta ilerleyen haftalarda bile devam etmisler. Hala folbiol gluphage ve progestan vajinal kullaniyorum, batmalarimda gecti sanki gece ben cekmedim agri suan hic biseyim yok coook sukurrrr? Hepinizi opuyorummmmm saglicakla kalin :nazar:

gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim, aldim fisfislarimi geldim gebelikte de kullaniliyormus hatta gebelikte sorun tamamen gecebilir ya da sikayetlerin artabilir dedi doktor.
bu arada negatifle uzulen arkadaslarimiz olmus simdi okudum.
allah sabir versin ve saglik umutlarinizi yitirmeyin, yitirmeyelim yoksa nasil yasariz?

mcan şimdi sen böyle yazınca bende kötü oldum benimde oluyor agrılarım ama fazla ayakta kalınca ve dediğim gibi iş yerimdeki sandalyem rahatsız ama gün içinde belli saatlerde sürüyor dinleince geçiyor. Daha randevumuz 03/11 de doktor ile erkenmi gideyim sence

Mdacım dün okudum 3 kasıma randevu almışsın.Bana çok geç gibi gelmişti ama bişey yazmadım ama seninde tereddütün var gibi sanırım.Bence de biraz daha erken gitsen daha iyi olur gibi.Belkide erken önlem almanı gerektirecek bir durum olabilir yine de kendin bilirsin.Namık beye hiç gitmedim ama methini duydum.Dr. un telefon numarasını vermesi benim için çok önemli.Çünkü gecenin bir vakti çok önemli bir durum olabilir nasıl ulaşacaksın?? ben ege üniversitesinin bir prof.una gidiyorum.Kendisi riskli gebeliklerde uzman ayrıca doğmamış bebek uzmanı.Yani bebekte bir sorun varsa anne karnında tespit edebiliyor.Bana çok güven verdi.Paragöz birine de benzemiyor.Alsancakta muaynehanesi var.muayene ücreti 200 tl.Telefon numarasını veriyor ve herhangi bir kanama ve ağrı durumunda mutlaka haberim olsun diyor.Prof. Dr. Fuat Akercan adı.Aklında bulunsun belki lazım olur.Kendine çok iyi bak ve bu aralar kendini yorma.İlk 3 ay çok önemli çünkü.

mcan şimdi sen böyle yazınca bende kötü oldum benimde oluyor agrılarım ama fazla ayakta kalınca ve dediğim gibi iş yerimdeki sandalyem rahatsız ama gün içinde belli saatlerde sürüyor dinleince geçiyor. Daha randevumuz 03/11 de doktor ile erkenmi gideyim sence

canım herkeste böyle olacak diye bişey yok ama genede doktoruna durumu bildir önlem amaçlı birşeyler verebilir belki.ben adete göre 6+1 iken gitmiştim hem keseyi görmeye hem kalp atışınmı duymaya iki gün sonrada kahverengi lekem oldu doktorum o zaman proluton depot yaptırdı acilde tam bir hafta sonrada kanama olunca gene aynı iğneden vuruldum.3 haftada kendim vurdurdum sağlık ocağında.
bence hiç olmazsa telefonla görüş doktorunla durumu açıkca söyle.

Hepimize hayirli cumalar olsun insallh, kizlar yazdiklarinizi okudum tesekkur ettim hepinize :16: sanirim herkes bi sekilde ayri cekmis doktorumu demin aradim kanama olmadigi surece sorun yok 2 hafta sonra kontrole gidicem... bu arada daha once 3 bebis kaybi olunca doktorum koruma amacli prolutan depot adinda bi igne yazdi, onu vuruluyorum cumalari, haftaya cumada vurulcam bitiyo baskalarida kullanmis sanirim hatta ilerleyen haftalarda bile devam etmisler. Hala folbiol gluphage ve progestan vajinal kullaniyorum, batmalarimda gecti sanki gece ben cekmedim agri suan hic biseyim yok coook sukurrrr? Hepinizi opuyorummmmm saglicakla kalin :nazar:

doa bende toplam 5 hafta kullandım o iğneden gerçekten işe yarıyor sakın ihmal etme ...

arkadaşlar 1. tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı çok üzgünüm ağlayamıyorum bile.allah büyük

Çok üzüldüm bende rukiye.allah sabır versin.Dediğin gibi Allah büyük.İnşallah 2. tüp bebek tedavisine başlamadan kendiliğinbden gelir bebeğin.

Mdacım dün okudum 3 kasıma randevu almışsın.Bana çok geç gibi gelmişti ama bişey yazmadım ama seninde tereddütün var gibi sanırım.Bence de biraz daha erken gitsen daha iyi olur gibi.Belkide erken önlem almanı gerektirecek bir durum olabilir yine de kendin bilirsin.Namık beye hiç gitmedim ama methini duydum.Dr. un telefon numarasını vermesi benim için çok önemli.Çünkü gecenin bir vakti çok önemli bir durum olabilir nasıl ulaşacaksın?? ben ege üniversitesinin bir prof.una gidiyorum.Kendisi riskli gebeliklerde uzman ayrıca doğmamış bebek uzmanı.Yani bebekte bir sorun varsa anne karnında tespit edebiliyor.Bana çok güven verdi.Paragöz birine de benzemiyor.Alsancakta muaynehanesi var.muayene ücreti 200 tl.Telefon numarasını veriyor ve herhangi bir kanama ve ağrı durumunda mutlaka haberim olsun diyor.Prof. Dr. Fuat Akercan adı.Aklında bulunsun belki lazım olur.Kendine çok iyi bak ve bu aralar kendini yorma.İlk 3 ay çok önemli çünkü.

tatlım haklısın ancak iş yerinde yalnızım arkadaşım izne çıkıyor iznini bayram izni ile birleştirecekmiş, banada bayramdan sonra gitmek kalıyor , şaşırdım.Şu anda internetten hesapladım 5+1 görünüyor opuya göre hesapladım 20/09 opu 24/09 transfer buna göre, zaten 3. bhcg yi yaptırınca istanbulu aradım oradaki doktorumda 3 hafta sonra doktora gidebilirsin dedi.

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar bugün 31. günüm adetim hala gelmedi bekleyince gelmez zaten geçen ay da 37. günümde adet olmuştum ama folikül kistlerim vardı bu ay rahim temiz olmasına rağmen yine niye gecikir anlamam. hiç adet düzensizliğim olmadı tedavilerde 26. yada 28. günde gelirdi. en geç 30 da sökülürdü gelmeden 1-2 gün önce de işaret gelirdi hala ses seda yok insanı gergin yapıyor. moralim bozuk canım sıkkın. dua edin arkadaşlar fazla gecikmesin başlamak istiyorum artık hayırlısıyla. gerçi rabbim bilir herşeyde bir hayır vardır.

mda cım randevunu bence biraz daha erkene al bunlar kıymetli bebekler biliyorsun. ama ilaçlarını kullanıyorsan ve belliyse o zamana kadar neleri kullanacağın bekleyebilirsin de .yeterki progestanını falan ihmal etme öpüyorum seni çok..

arkadaşlar 1. tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı çok üzgünüm ağlayamıyorum bile.allah büyük

Rukiyecim çok üzüldüm allah sabırversin.İşallah hayırlısıyla bebebğini alırsın kucağına .Sizde sorun neydi canım .Yumurtaların kalitesi bide sperminiz nasıldı.

Rukiyecim çok üzüldüm allah sabırversin.İşallah hayırlısıyla bebebğini alırsın kucağına .Sizde sorun neydi canım .Yumurtaların kalitesi bide sperminiz nasıldı.

çok saol canım desteğin için.eşim varikosel ameliyatı oldu ama düzelmedi hareketsizlik hala var.bende bi sorun yok tedavi sürecinde her şey yolunda gitti yumurtalar gelişti e2 hızla yükseldi transfere girdiğimde çok kaliteli bir embriyon var birde orta kalite embriyon var dedi doktor ben 33 yaşındayım iki transfer oldu ama nasip değilmiş.ama kafama bişey takılıyo.opu dan sonra crino jel kullanacaksın dedi hemşire ama transfer günü kullanmıcan diye bilgilendirmedi.bende transfer günü de jeli kullandım ama hastaneye gittiğimde kullanmamam gerektiğini öğrendim hemşireye sordum ama bişey olmaz dedi.şimdi düşündükçe çok üzülüyorum biz o kadar emek veriyoruz doğru bi şekilde bilgilendirilmiyoruz.neyse bundada vardır bir hayır

Çok üzüldüm bende rukiye.allah sabır versin.Dediğin gibi Allah büyük.İnşallah 2. tüp bebek tedavisine başlamadan kendiliğinbden gelir bebeğin.

o kadar yorgunumki tedavimi ankarada oldum şehir dışından gedim gittim kontrollere 2.ye şuan hiç gücüm yok zamanla belki toparlanırım içimdeki bebek umudu hiç bitmiyo çünkü

Yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar

canım cok geçmiş olsun..üzüntünü paylaşıyorum yürekten..yaşadığın hayal kırıklığına eminim söz yetmez ama umarım en kısa zamanda toparlanırsın tekrar..şehir dışından demişsin..nerden gidip geliyorsun canım ...allah yardımcın olsun..umarım bi sonrakinde olur ...gönlüne göre olsun herşey...
Yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar
hayırlı olsun canım..son raund da bitti desene...hadi bakalım şimdi sonuçu bekleyeceğiz değil mi..ne kadar sürede sonuçlanır açabba...umarım güzel haberler verirsin...heyecanla bekliyorum..

yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar

hadi bakalım kuzucuğunu alıp gelmişsin.bundan sonra hep olumlu düşün.olacak diye düşün.olumlu düşünme çok önemli.belirtilere falan takılıp kalma çünkü herkeste değişik oluyor.inşallah güzel haberle sonuçlanır...

canım cok geçmiş olsun..üzüntünü paylaşıyorum yürekten..yaşadığın hayal kırıklığına eminim söz yetmez ama umarım en kısa zamanda toparlanırsın tekrar..şehir dışından demişsin..nerden gidip geliyorsun canım ...allah yardımcın olsun..umarım bi sonrakinde olur ...gönlüne göre olsun herşey...

hayırlı olsun canım..son raund da bitti desene...hadi bakalım şimdi sonuçu bekleyeceğiz değil mi..ne kadar sürede sonuçlanır açabba...umarım güzel haberler verirsin...heyecanla bekliyorum..

çok saol canım dediğin gibi inşallah toparlanmaya çalışıcam bugün çok üzgünüm ama zamanla daha iyi olurum inşallah ben kırıkkaleden gelip gidiyodum mahvoluyodum yollarda

Back
X