canım bende ilk zamanlar çok ağrı çektim mens oluyomuşum gibi karın ağrısı gibi batmalar falan ama doktorum normal olduğunu söyledi 2.aydan sonra normale döndüm.genelde dinlenmeye çalıştım hep bide yorma kendini sıcaksu torbası koyma karnına ayaklarına koy ayağını üşütmemeye çalış...biraz zaman geçsin düzelecek bu ağrılar endişelenme sakın,doktorunuda arayıp konuş için rahat etsin...herkese selam birkac gundur giremedim ,dinleniyorum cunku agrim oluyor kzlar normal mi bilmiroum yarin 6- haftam dolcak-- sizde boyle oldumu bu haftalarda batma gibi mi diyim gerilme gibi mi diyim kasilma felan sicak su torbasi koydum deminde girdi ancak gecti 1 saat yattimbiraz moralim bozuluyo bana yorumda bulunurmusunuz? 2 gun oncede oldu agri gibi gecti hemen deminki zor gecti
![]()
gunaydin kizlaaarrrrrr
bugun benim aylardir unuttugum yok saydigim alerjik astimim kendini hatirlatti saolsun. o kadar kotu uynadim ki cigerlerim sanki 30 kilo nefesimi kesiyor... gecen kis cikti bu hastalik kis boyunca ilac kullandim yaz gelince iyiydim simdi yine basladi ve hic bi fikrim yok bu ilaclari hamileyken nasil kullanirim ya da asilama yaptirdim simdi nasil olur? randevu aldim doktora gidicem oksurup tiksirmaya da basladim durum kotu. niye yazdim tum bunlari, boyle bebek olmuyo diye uzulup duruyoruz ya bakin neler neler cikiyo hem hamileligi zorlastiran hem keyfi kaciran. saglikli arkadaslar cok sukur diyip denemeye devam!!!! operim hepinizi
canım çok geçmiş olsun üzüldüm kendine iyi bak