• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım inş bu ay bize güzel haberler vereceksin ..inş rabbim sağlıklı bi eblat nasip etsin canım

Dunkı lekelenme bugun kana kırmızıya dondu ... Yerlesme kanıdır dedımmm kesenın etrafındakı kan dısarı cıkıyordur dedım amaa pekte ınanmıyorum dedıklerıme bende :((((((((( cunku karnım hafıf agrıyoo ve wc deykenn aktı su gıbı ınce sonra peceteye sıldım ve 3 parmak kalınlıgında sıldım ...ve ben uuzluyorum daha mantıklıyım esım her nekadar kırmızı gelsede kesenın etrafındakı kan akıyordur dıyo progestan kullandıgım ıcın ....

Bır seyler dıyın nolur ? Kotuye ısaret sankı hersey .. Ne kadar olumlu dusunmeye calıssamda bu gelen kırmızılar benı gerıyooo olumlu dusunmemı engellıyo ?

Sızlerden gelen yazıları beklıyorum kızlar..sureklıde gıremıyorumm mısafırlıkteyım bırde

Dunkı lekelenme bugun kana kırmızıya dondu ... Yerlesme kanıdır dedımmm kesenın etrafındakı kan dısarı cıkıyordur dedım amaa pekte ınanmıyorum dedıklerıme bende :((((((((( cunku karnım hafıf agrıyoo ve wc deykenn aktı su gıbı ınce sonra peceteye sıldım ve 3 parmak kalınlıgında sıldım ...ve ben uuzluyorum daha mantıklıyım esım her nekadar kırmızı gelsede kesenın etrafındakı kan akıyordur dıyo progestan kullandıgım ıcın ....

Bır seyler dıyın nolur ? Kotuye ısaret sankı hersey .. Ne kadar olumlu dusunmeye calıssamda bu gelen kırmızılar benı gerıyooo olumlu dusunmemı engellıyo ?

Sızlerden gelen yazıları beklıyorum kızlar..sureklıde gıremıyorumm mısafırlıkteyım bırde

canım doktorunu arayıp sordunmu bence ihmal etme hemen sor ve gerekiyosada kalk git doktora..

doktora git canım niye bekliyosun

Arkadaşlarım hamişlerim,anne adaylarım hepinizi kucaklıyorum.inanın yazdıklarınızı tek tek okuyorum.Hepinize sabır diliyorum.Sürekli giremediğimden kısaca neler oldu anlatayım.

2 olumsuz aşılamadan sonra doktoruma tüp bebek olsun diyerek gittim.Aldığım cevap hayır oldu.Ben tüp bebek hastası değilmişim.Aşılamayı 6 kez deneyebiliriz dedi ve ekledi.En uygun şartlardaki hastada dahi,yaşı,boyu,posu,yumurtası,spermi,kilosu vvs uygun hiçbir sorun yok tüp bebek şansı ancak % 60 dedi hiçbir doktor % 61 diyemez dedi.Sana gelince şansın %35 dedi.Aşılama şansın % 30 kendiliğinden hamile kalma şansın % 25 dedi.Ayrıca tüp bebek tedavisi aşılama gibi de değil dedi.Mermiyle vurmak varken neden bomba atalım dedi :1:.Kendisine güvenim sonsuz o bakımındna tekrar aşılama yaptırdım dün... :nazar:

Aşılamama bu kez günde iki doz merional iğne ve ovitrelle ile başladık.4 tane yumurta gelişti 18 ve 19 boyutlarında ayrıca 3 tanede küçük yumurta doktorumun tabiriyle bunlar iş görmez dedi. :)

Aşılama esnasında biraz kasıldım zor oldu diyebilirim.Dün bütün gün yattım.Bugünde sadece yatağımı topladım ve yemek yaptım.Yarından itibarende çok ağır iş yapmamakla birlikte normal hayatıma devam edeceğim.

Hepinizi çook öpüyorum benim güzel anne adaylarım. :49:

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim...

dunkı lekelenme bugun kana kırmızıya dondu ... Yerlesme kanıdır dedımmm kesenın etrafındakı kan dısarı cıkıyordur dedım amaa pekte ınanmıyorum dedıklerıme bende :((((((((( cunku karnım hafıf agrıyoo ve wc deykenn aktı su gıbı ınce sonra peceteye sıldım ve 3 parmak kalınlıgında sıldım ...ve ben uuzluyorum daha mantıklıyım esım her nekadar kırmızı gelsede kesenın etrafındakı kan akıyordur dıyo progestan kullandıgım ıcın ....

dogacım bencede perinin dediği gibi derhal doktorunu ara irtibata geç hem bu halde gezmedeyim diyorsun , evine gidip dinlen istersen daha iyi olur yada acil bir doktora veya merkeze git baksınlar bakalım. üzme kendini herşey olacagına varıyor.

ya canım yorma kendini bebişe bak sen ..annene yığmak istemiyorsun sanırım... ne yaptın halılara komple ev temizliğine mi giriştin..
bende biraz rahatsızım bu ay tekrar klomen kullandım ve yarın kontrolm var fakat dün aşırı sancı çektim..çok afedersin idrar yapamıyor ve gelende kanlı geldi acile gittim kum döküyor olabilrsin dedi üroloji ise iltihap dedi bol sıvı tüketmem gerekiyyor bakalım yarın kadn.hast.uzm.ne diyecek merak ediyorum

ayşecim yakalanmayım demiştim ama başladım mutfağı topluyodum annem geldi saolsun temizledi gitti,bugünde pek giremedim annem halılarımı yıkadı,camları sildi her yeri sildi süpürdü gitti,perdelerim kaldı bir tek onlarda yarın yıkanıp asılacak bitti:52:bu ay sıkışığız yoksa yardımcı gelecekti olmadı.canım annem kıyamıyorum hiç abimin çocuğuna bakıyo bugün yengen evdeydi fırsattan istifade geldi,annemin hakkını nasıl öderim bilmiyorum.......

bu arada çok geçmiş olsun bende kum döküyorum bol bol su iç canım ben bide ilaç kullanamadım,yarın iyi haberlerini bekliyorum:16::16::16::16::16:

hayırlı olsun cnmmm
inşallah seninki tutarrr
bi benimki tutmadı zatennn :14::14::14:

Sağol seyhan'cim . Deme ama öyle yaa . Tutacak seninkisinde zamani değilmiş sadece. İns. Hepimizinki tutacak buradaki sıyirmis günlerimizi gülerek hatirliycaz:16:

BAŞKA Bİ SİTEDEN BENDE OKUMUŞTUM ONUNKİDE TUTMUŞ BENİM ANLATTIĞIM GİBİ OLMUŞ SENDE ÖYLE DİYİNCE DAHADA HEYECANLANDIMM BEN AYIN 12 DE TARSFER OLDU TEST GÜNÜNNE 24 DEDİLER ODA AREFE GÜNÜNE GELİYO BEN 23 DE GİDERİM GALİBA TRANSFER GÜNÜMÜDE SAYARSAN ZATEN AYIN 23 DE 12 GÜN OLUYO DEMİİİ :52::52::52::52::52: BEN İZNE AYRILDIM CANIM 7 GÜN EVDEYİM YİYORUM İÇİYORUM GEİYORUM DÜN ALIŞVERİŞE GİTTİM YATAK ODAMA MUTFAĞIMA BANYOYA HALILARIMI YENİLEDİMM :52::52: KENDİMİYORMUYORUM ANLICAN

Hadi bakalimm insallahhh Bebisko seninledirr:)) 11 gun sonrada kesin cikar cnmm dayanamazsan yaptırırsın artık:) Bende bugun kaptım bebiklerimi geldim :) 2 tane 3. Gun transferim gerçekleşti. Cozuldukten sonra hiç hücre kaybetmemişler aynı duruyormuş yavrular :)Benimde test gunu 30 Ekim bende belki 29 Ekim'de yaptırırım :1:

9mm çok iyi canım maşallah 10 u geçtikten sonra olur inşallah transferin. adetinin kaçıncı günü bu arada?

Cnm bu sabah gittim kontrole yine aynı. Cozdurduk bebeleri aksam aldım eve geldim :1:Dondurulmus transferinde adet gunüne bakılmıyor sadece rahim kalınlığına bakılıyor ne zaman olursa o zaman 35.gunde bile olan varmış:) Sende durumlar nasıl bayramda mı alacaksın bebisi :)

Sağol seyhan'cim . Deme ama öyle yaa . Tutacak seninkisinde zamani değilmiş sadece. İns. Hepimizinki tutacak buradaki sıyirmis günlerimizi gülerek hatirliycaz:16:

Hadi bakalimm insallahhh Bebisko seninledirr:)) 11 gun sonrada kesin cikar cnmm dayanamazsan yaptırırsın artık:) Bende bugun kaptım bebiklerimi geldim :) 2 tane 3. Gun transferim gerçekleşti. Cozuldukten sonra hiç hücre kaybetmemişler aynı duruyormuş yavrular :)Benimde test gunu 30 Ekim bende belki 29 Ekim'de yaptırırım :1:

Cnm bu sabah gittim kontrole yine aynı. Cozdurduk bebeleri aksam aldım eve geldim :1:Dondurulmus transferinde adet gunüne bakılmıyor sadece rahim kalınlığına bakılıyor ne zaman olursa o zaman 35.gunde bile olan varmış:) Sende durumlar nasıl bayramda mı alacaksın bebisi :)

ÇOK SEVİNDİM CANIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN BİR ÖMÜR BOYU SENLE OLURLAR İNŞALALHH.BENDE 2 GÜNDÜR KABIZ OLDUM AYYYY NE YEDİYSEM FAYDASI OLMADII AMA AKINMIYORUM İNŞALALH BEBEĞİME ZARARI OLMAZ CANIMMMM:49::49::49::49:

ÇOK SEVİNDİM CANIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN BİR ÖMÜR BOYU SENLE OLURLAR İNŞALALHH.BENDE 2 GÜNDÜR KABIZ OLDUM AYYYY NE YEDİYSEM FAYDASI OLMADII AMA AKINMIYORUM İNŞALALH BEBEĞİME ZARARI OLMAZ CANIMMMM:49::49::49::49:

Sağol cnm ins öyle olur:16: Ayy gecmis olsun bebis annesini kabiz yaptı demek:1:Dr söylemiştir gerçi ama ilerlemeden duphalac şurup al. Hamilelikte kabizlik problemi olduğu icin ilk aylarda hep bu şurubu öneriyorlar akşamları 1 ölcekmis;) Sabahlarida 2 kuru kayısı ,1 kuru incir üstüne ılık su huplet onunda faydasını gören cok :)Banada bugun hemşireler söyledi bilgiler taze:))

Canım bence kalk doktora git gerekirse birkaç gün yatırsın seni evde bekleme ihmal etme kolay bulmuyoruz beklersen düşük yapabilirsin ilaçların az geliyodur belki kanaman kırmızıya döndüğü için yeniden gidip muayne olmalısın Allah yardımcın olsun.

Canım hadi hayırlı olsun rabbim busefer yüzünü güldürsün benim iğnelerimde 3. Günüm bugün aşılamalarda maksimum 100 doz kullanıyodum tüp de 225 ile başladık puregon vuruluyorum bugün kasık şişkinliği başladı artık belime kalçama vuruyor ama hemşire olabilir öyle şikayetlerin bu istediğimiz bişey demişti çok korkuyorum birden sağlıksız büyicekler diye cumartesi ilk kontrolüm.

Sağol cnm ins öyle olur:16: Ayy gecmis olsun bebis annesini kabiz yaptı demek:1:Dr söylemiştir gerçi ama ilerlemeden duphalac şurup al. Hamilelikte kabizlik problemi olduğu icin ilk aylarda hep bu şurubu öneriyorlar akşamları 1 ölcekmis;) Sabahlarida 2 kuru kayısı ,1 kuru incir üstüne ılık su huplet onunda faydasını gören cok :)Banada bugun hemşireler söyledi bilgiler taze:))

şurubu demedi dr zaten devlet hastanesi ne diyolarki sadece hemşire kayısı kompostoso için dedi o kadarr komposta içiyorum sabahları sade kayısıda yiyorum ama işe yaramıyo :((( şurumu alsammı acaba :43::43::43:

şurubu demedi dr zaten devlet hastanesi ne diyolarki sadece hemşire kayısı kompostoso için dedi o kadarr komposta içiyorum sabahları sade kayısıda yiyorum ama işe yaramıyo :((( şurumu alsammı acaba :43::43::43:

Cnm valla transfer sonrası hemşire geldi anlatima kabiz olursan bu şurubu alicaksin dedi. Sonra transfer sonrasi yapılacaklar diye yazılı form verdiler ondada aynı şurup adı yazıyor. Eczaneye söyleyin zaten hamilelikte içilen şurup diye onlarda bunu verir sana bebelere bile veriliyor çünkü ;) Bana asilama sonrasi diger merkezde aynı şurubu vermişti. Burdanda kullanan arkadaslar mutlaka vardır. Hamileliğin baslarında bunu kullanmayan yok:)

Sağol cnm ins bu kez başarır bebeler tutunmayı :) Ağrılar normal cnm neye uğradığını şaşırdı Simdi senin yumoslar :) Doz ayarını kontrolde yeniden gözden geçirir zaten Dr. Öncelikleri cok yumurta üretilmesi iste. İns. Hersey yolunda gider ilk seferde gelir bebisin;)

Cnm valla transfer sonrası hemşire geldi anlatima kabiz olursan bu şurubu alicaksin dedi. Sonra transfer sonrasi yapılacaklar diye yazılı form verdiler ondada aynı şurup adı yazıyor. Eczaneye söyleyin zaten hamilelikte içilen şurup diye onlarda bunu verir sana bebelere bile veriliyor çünkü ;) Bana asilama sonrasi diger merkezde aynı şurubu vermişti. Burdanda kullanan arkadaslar mutlaka vardır. Hamileliğin baslarında bunu kullanmayan yok:)

canım bendede hemşire geldi liste verdi 2 gün duş almayın sonra ılık suyla ayakta alın ağır şeyler kaldırmayın kabız olmayın falan yazıyodu .sen özelmedi yaptırdın canım

ayşecim yakalanmayım demiştim ama başladım mutfağı topluyodum annem geldi saolsun temizledi gitti,bugünde pek giremedim annem halılarımı yıkadı,camları sildi her yeri sildi süpürdü gitti,perdelerim kaldı bir tek onlarda yarın yıkanıp asılacak bitti:52:bu ay sıkışığız yoksa yardımcı gelecekti olmadı.canım annem kıyamıyorum hiç abimin çocuğuna bakıyo bugün yengen evdeydi fırsattan istifade geldi,annemin hakkını nasıl öderim bilmiyorum.......

bu arada çok geçmiş olsun bende kum döküyorum bol bol su iç canım ben bide ilaç kullanamadım,yarın iyi haberlerini bekliyorum:16::16::16::16::16:

ahh bu annelerın hakkın nasıl odenırkı hızır gıbı yetışmış ımdadınaa ellerıne saglıkk..

günaydınlar herkese mutlu haberler almak dileğimle..ve şimdiden hayırlı cumalar olsun inşallah..

Günaydın güzel hatunlar mutlu bir gün olsun gün çabuk bitsin hemencik hafta sonu tatili gelsin :))))

jollyy cik hayırlı olsun inşallah bu son olur arkadaşım bir daha bu süreçleri yaşamazsın

kız ben sana face de demedimmi :36: dikkat et duphalac şurup al hatta doktoruna sor diye , bak jollyede aynı şurubu vermişler , banada aynısını verdiler. Bende deli gibi ilk gün almadım ama öldüm öldüm dirildim. Şimdi çok rahatsız olursa içiyorum arada al bu şurubu çok faydasını göreceksin. :16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X