günaydınlar herkese mutlu haberler almak dileğimle..ve şimdiden hayırlı cumalar olsun inşallah..
Günaydın güzel hatunlar mutlu bir gün olsun gün çabuk bitsin hemencik hafta sonu tatili gelsin :))))
günaydın güzellikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar herkese mutlu haberler almak dileğimle..ve şimdiden hayırlı cumalar olsun inşallah..
Günaydın güzel hatunlar mutlu bir gün olsun gün çabuk bitsin hemencik hafta sonu tatili gelsin :))))
Dunkı lekelenme bugun kana kırmızıya dondu ... Yerlesme kanıdır dedımmm kesenın etrafındakı kan dısarı cıkıyordur dedım amaa pekte ınanmıyorum dedıklerıme bende(((((((( cunku karnım hafıf agrıyoo ve wc deykenn aktı su gıbı ınce sonra peceteye sıldım ve 3 parmak kalınlıgında sıldım ...ve ben uuzluyorum daha mantıklıyım esım her nekadar kırmızı gelsede kesenın etrafındakı kan akıyordur dıyo progestan kullandıgım ıcın ....
Bır seyler dıyın nolur ? Kotuye ısaret sankı hersey .. Ne kadar olumlu dusunmeye calıssamda bu gelen kırmızılar benı gerıyooo olumlu dusunmemı engellıyo ?
Sızlerden gelen yazıları beklıyorum kızlar..sureklıde gıremıyorumm mısafırlıkteyım bırde
ayşecim yakalanmayım demiştim ama başladım mutfağı topluyodum annem geldi saolsun temizledi gitti,bugünde pek giremedim annem halılarımı yıkadı,camları sildi her yeri sildi süpürdü gitti,perdelerim kaldı bir tek onlarda yarın yıkanıp asılacak bittibu ay sıkışığız yoksa yardımcı gelecekti olmadı.canım annem kıyamıyorum hiç abimin çocuğuna bakıyo bugün yengen evdeydi fırsattan istifade geldi,annemin hakkını nasıl öderim bilmiyorum.......
bu arada çok geçmiş olsun bende kum döküyorum bol bol su iç canım ben bide ilaç kullanamadım,yarın iyi haberlerini bekliyorum![]()
günaydın arkadaşlar bizimde yarın ilk kontrolümüz var , umarım herşey yolunda gider ve bebegimle ilk tanışmamız bize bir ömür tatlı ve dünyanın en güzel anısı olarak kalır.
Dün saat 14 gibi wc ye gitmiştim sabahtan beri biraz agrım vardı bir anda içimden pıt diye bişey düştüsanki tuvalet kagıdınından büyük bir parça koparmışsın suda ıslatıp buruşturmuşsun gibi sanki naylon gibi yalnız bir ucunda siyaha yakın kahve rengi toz kahve gibi sanıyorumki kan pıhtısı vardı devamında silindim durdum ama kan falan gelmedi biraz bekledim hemen İstanbuldaki doktorumu aradım taze kan gelmiyorsa sorun yok crinone jel içinde birikmiştir dedi.Şu anda gelen giden yok agrımda o parça çıkınca hafifledi ama korkudan canımı o wcde teslim ettim diyebilirim.Nasıl üzüldüm panik oldum anlatamam şimdi yarını iple çekiyorum herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.Sizdende o güzel dualarınızı istiyorum.
![]()
günaydın arkadaşlar bizimde yarın ilk kontrolümüz var , umarım herşey yolunda gider ve bebegimle ilk tanışmamız bize bir ömür tatlı ve dünyanın en güzel anısı olarak kalır.
Dün saat 14 gibi wc ye gitmiştim sabahtan beri biraz agrım vardı bir anda içimden pıt diye bişey düştüsanki tuvalet kagıdınından büyük bir parça koparmışsın suda ıslatıp buruşturmuşsun gibi sanki naylon gibi yalnız bir ucunda siyaha yakın kahve rengi toz kahve gibi sanıyorumki kan pıhtısı vardı devamında silindim durdum ama kan falan gelmedi biraz bekledim hemen İstanbuldaki doktorumu aradım taze kan gelmiyorsa sorun yok crinone jel içinde birikmiştir dedi.Şu anda gelen giden yok agrımda o parça çıkınca hafifledi ama korkudan canımı o wcde teslim ettim diyebilirim.Nasıl üzüldüm panik oldum anlatamam şimdi yarını iple çekiyorum herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.Sizdende o güzel dualarınızı istiyorum.
![]()
mda kuzum inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde seninledir bol bol dua et.ama niye bu kadar bekledin en yakın acile falan gitseydin bari.neyse inşallah yarın o minicik kalbinin sesini duyarsın güzel haberlerini alırsın...
günaydın canım inşallah yarın ilk kontrolün unutamayacağın kadar güzel geçicek..doktorunu hemen araman iyi olmuş kötü bir durum yokmuş demekki sen sakın kötü düşünme bak yarın mucizeni görüceksin..şuanda konuş onunla onu ne kadar istediğini sevdiğini söyle..eminim sanada iyi gelecektir bunu yapmak..dualarım hep seninle güzel hayırlı haberlerle geleceksin bize..ve unutmadan mucizene benden selam söyle![]()
![]()
jollyy cik hayırlı olsun inşallah bu son olur arkadaşım bir daha bu süreçleri yaşamazsın
Sogol cnm ins. oyle olurr bebislerime kavusurummmSenin o gelen sey kesin jeldir cnm ya birike birike haraket etsek bile İllaki içerde erimeyenler bir bütün olarak kaynaşıyor. Hiç biseycik olmaz merak etme
C.tesi gunu guzel haberlerini bekliyoruz bakalim neler hissediceksin minik keseni görünce :)
Dunkı lekelenme bugun kana kırmızıya dondu ... Yerlesme kanıdır dedımmm kesenın etrafındakı kan dısarı cıkıyordur dedım amaa pekte ınanmıyorum dedıklerıme bende(((((((( cunku karnım hafıf agrıyoo ve wc deykenn aktı su gıbı ınce sonra peceteye sıldım ve 3 parmak kalınlıgında sıldım ...ve ben uuzluyorum daha mantıklıyım esım her nekadar kırmızı gelsede kesenın etrafındakı kan akıyordur dıyo progestan kullandıgım ıcın ....
Bır seyler dıyın nolur ? Kotuye ısaret sankı hersey .. Ne kadar olumlu dusunmeye calıssamda bu gelen kırmızılar benı gerıyooo olumlu dusunmemı engellıyo ?
Sızlerden gelen yazıları beklıyorum kızlar..sureklıde gıremıyorumm mısafırlıkteyım bırde
Sağol seyhan'cim . Deme ama öyle yaa . Tutacak seninkisinde zamani değilmiş sadece. İns. Hepimizinki tutacak buradaki sıyirmis günlerimizi gülerek hatirliycaz
Hadi bakalimm insallahhh Bebisko seninledirr:)) 11 gun sonrada kesin cikar cnmm dayanamazsan yaptırırsın artık:) Bende bugun kaptım bebiklerimi geldim :) 2 tane 3. Gun transferim gerçekleşti. Cozuldukten sonra hiç hücre kaybetmemişler aynı duruyormuş yavrular :)Benimde test gunu 30 Ekim bende belki 29 Ekim'de yaptırırım
Cnm bu sabah gittim kontrole yine aynı. Cozdurduk bebeleri aksam aldım eve geldimDondurulmus transferinde adet gunüne bakılmıyor sadece rahim kalınlığına bakılıyor ne zaman olursa o zaman 35.gunde bile olan varmış:) Sende durumlar nasıl bayramda mı alacaksın bebisi :)
jolly inşallah hayırlı haberler verirsiniz
canım bendede hemşire geldi liste verdi 2 gün duş almayın sonra ılık suyla ayakta alın ağır şeyler kaldırmayın kabız olmayın falan yazıyodu .sen özelmedi yaptırdın canım
jollyy cik hayırlı olsun inşallah bu son olur arkadaşım bir daha bu süreçleri yaşamazsın
kız ben sana face de demedimmidikkat et duphalac şurup al hatta doktoruna sor diye , bak jollyede aynı şurubu vermişler , banada aynısını verdiler. Bende deli gibi ilk gün almadım ama öldüm öldüm dirildim. Şimdi çok rahatsız olursa içiyorum arada al bu şurubu çok faydasını göreceksin.
![]()
şimdi bunları sorgulamak belki yanlış ama ben hemşireye sordum duş alabilirsiniz normal hayata devam dedi
transferden sonra 1 saat yaklaşık yattım hastaneden çıktıktan sonra trafikte tam 2 saat arabada kaldım oturarak ertesi günde duş aldım ayrıca şurupta almadım
insan yinede sorgulamadan edemiyo kendini bi yerde hatamı yaptım diye
bana söylenen yarım saat yeterli saha sonra normal hayata devam dediler , sanki şimdi olsa 1 hafta kalkmadan yatarım gibi![]()
Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
cy76 sen nasılsın cnm