Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda sana tekrar bir melek gödersin ve kucağına almak nasip olsun budefa inşaallah(AMİİİİİİİN)

tebrik ederim kızlar kucağınıza almak da nasip olsun inşaallah.çok güzel hamile haberleri duymak inş. bende verebilirim birgün, kızlar banada dua edin ne olur çok ihtiyacım var bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum kısmetse.tedavideki arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun enkısa zamanda müjdeli haberlerinizi almak için takipteyim.

tebrik ederim kızlar kucağınıza almak da nasip olsun inşaallah.çok güzel hamile haberleri duymak inş. bende verebilirim birgün, kızlar banada dua edin ne olur çok ihtiyacım var bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum kısmetse.tedavideki arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun enkısa zamanda müjdeli haberlerinizi almak için takipteyim.

sağol canım amin inşallah..sende vericeksin bir gün güzel haberini emin ol canım dualarım seninle inşallah tüp bebekte kavuşacaksın sende meleğine..

canımya çook sevindim anlatamamya rabbim işte ol deyince oluyor çok şükür kendiliginden olması çok güzel saglıklı oluyor tabi rabbimin izniyle ohh güzel bir haber buuuuu

ben turnusol diye bir ilaç kullandım.

Günaydın güzel bayanlar gününüz güzel geçer umarım. :))))

Bizde dün doktordaydık teyzeleri, ikili tarama testi için,her şey yolundaymış çok şükür kan sonuçlarım haftaya çıkacak inş. kanda da sorun çıkmaz...

Canım inan çok çok üzgünüm ne desem boş,Allah'ım annelik duygusunu sana en kısa zamanda yeniden yaşatır inşallah... Lütfen kendini yıpratma güçlü ol.

Son düzenleme:
çokkk sevindim sen de benim gibi bir mucize yaşamışsın ne mutlu sana :))) kendine çok dikkat et spor rejim bitti verdiğin kiloları geri al :)))))
bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz şişko olalım :)))

Günaydın güzel bayanlar gününüz güzel geçer umarım. :))))

Bizde dün doktordaydık teyzeleri, ikili tarama testi için,her şey yolundaymış çok şükür kan sonuçlarım haftaya çıkacak inş. kanda da sorun çıkmaz...

çok güzel canım herşey yolunda gidiyor maaşallah:nazar::nazar::nazar:hepde böyle gider inşallah:16::16::16:

mavi senin bebiş benim burcumdan (yay) olacak!!!
inşaallah resimdeki gibi mavi gözlü tatlı bişey olur:)

evet yay olacak canım,yaylar nasıl bilmiyorum...mavi gözlü olmasını bende çok isterdim ama biraz olanaksız gibime geliyor,babası ela gözlü ben kahve,en azından babasının göz rengi gibi olsa daha ne isterim:16::16::16::16:

ben de sabah sabah üzücü haberle başlamak istemezdim ama benim sonucum da negatif çıkmış aşılamam tutmamış :((
zaten olacakmış gibi bir his yoktu ben bu habere alıştım artık... Allah hakkımızda hayırlısını versin....

tuğba sesin soluğun çıkmıyor ya, bişeyler yazarsın diye bekliyorum, nasılsın?

ben de sabah sabah üzücü haberle başlamak istemezdim ama benim sonucum da negatif çıkmış aşılamam tutmamış :((
zaten olacakmış gibi bir his yoktu ben bu habere alıştım artık... Allah hakkımızda hayırlısını versin....
ben sana nasılsın diye msj yazarken sen cvp vermişsin bile, canım benim hayırlısı olsun, birkaç kere daha deneyebilirsin dene bence.

Üzülme cnm vardır bunda da bir hayır zamanı var demekki bebişine kavuşmanın bende 3 aşılama oldum her seferinde tamam oldu bu sefer derken negatif çıktı 3.aşılamamda tutmayınca dayanamayıp ağladım bakalım bu ay 4.deneyeceğiz senin kaçıncı aşılaman cnm....

ben sana nasılsın diye msj yazarken sen cvp vermişsin bile, canım benim hayırlısı olsun, birkaç kere daha deneyebilirsin dene bence.

saol allah razı olsun canım bu benim 4. aşılamam dı kısmet değilmiş 2 tanesini özelde yaptırmıştık son 2 yi de üniv hastanesinde bi aşılama hakkım daha var ama yaptırmıcaz eşimle öyle bir karar aldık kendi haline bırakıcaz yine de olmazsa tüp bebek deneyeceğiz inşallah...

Üzülme cnm vardır bunda da bir hayır zamanı var demekki bebişine kavuşmanın bende 3 aşılama oldum her seferinde tamam oldu bu sefer derken negatif çıktı 3.aşılamamda tutmayınca dayanamayıp ağladım bakalım bu ay 4.deneyeceğiz senin kaçıncı aşılaman cnm....

saol canım kısmet değilmiş nasip değilmiş herkesin vardır bi imtihanı demekki bizimde buymuş diyoruz elimizden başka bişey gelmiyo malesef :((

çok çok çookk sevindim tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bu topikte kendim de dahil olmak üzere bu sürprizlerle çok karşılaştım, bu yüzden hiç kimse umudunu kesmesin. allah herkese hayırlısıyla bebeklerini gönderecek inşallah...

canım hakkında hayırlısı olsun,hiç umudunu yitirme sakın bizim topiğimizde mucizelere çok şahit oluyoruz,inşallah sende kavuşursun bebeğine :16::16::16:

canımya çook sevindim anlatamamya rabbim işte ol deyince oluyor çok şükür kendiliginden olması çok güzel saglıklı oluyor tabi rabbimin izniyle ohh güzel bir haber buuuuu

ben turnusol diye bir ilaç kullandım.

sağol canım vala rabbim ol desin yeterki baksana nasılda kendiliğinden geldi meleğim..allahım sanada en kısa zamanda bu güzel duyguyu tekrar yaşatsın..ben içtiğin ilacın adını ilk defa duyuyorum hala gelmedimi adetin peki?ne kadar zaman oldu içeli?

çokkk sevindim sen de benim gibi bir mucize yaşamışsın ne mutlu sana :))) kendine çok dikkat et spor rejim bitti verdiğin kiloları geri al :)))))
bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz şişko olalım :)))

evet canım senin gibi mucize yaşadım bende aynı şeyleri yaşadık gerçekten tam tüp bebek hazırlığındayken kavuştuk meleklerimize :16::16: spor rejim bitti artık verdiğim kilolar hamişlik kilosu olarak geri döncek bana :1:

Back
X