Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ilacın adıı tarlusal yanlış yazmışım of bugün adet denmeyecek şekilde geldi sadece wcde peçeteye geliyor kanmı kalmadı anlamadımya sanrım adet tarihime sökülecek bu böyle kesilcek gibi 2ayda adet olmuş olcam inş sorun yoktur canım çok sıkıldı yapacak bişey yok artık tüpe başlıycaktım malesef düzene girmeden başlamam artık 2ay bekleyelim birde bununla ugraşıcam artık hayırlısı..

ercelf canım çok iyi bir sayıyla yolu yarılamışsın evet 5.gün iyi tutar demişlerdi benim ilki 5.gündü digeri 3.gün çok korkmuştum ama degerim 5.günden dahada çoktu kısmet bu işler hiç korkma dondurulsa bile tutacagı varsa tuttar hem dahada iyi tutar rahmin ne güüzel yeniler kendini bence şanslısın bile için rahat olsun muck..

ikonlar çıkmıyorda hamişler sizleride okuyorum seviniyorum herşey yolundaymış kolay dogum ve saglıklı bebekler kucaklarınızı doldursun.. göz kırpıyorum:)))

aa canım seni yaeni gördüm 4bebekmi rabbim sabır versin şefaattçi eylesin çok üzüldüm bu haberleri okuyunca kalbime bıçak saplanıyor inan öyle kendiliginden düşmesi kan pıhtılaşması olurmu bilmiyorum çünkü onda düşmüyor igne kullandınmı bununla ilgili?
birde progeston eksikligi olabilir düşmesi araştır tatlım neyse çıksın gerisi arbbime emanetiz elimezden bişey gelmez..

kendi kendi yazıyorum gibi oldu gece gece kimse yok uykum kaçtı sinirden yarında dişçiye gidicem hamilelikten kalan diş agrım hala devam ama ilaç atıyordu artık son noktadayım görüşürüz kızlar iyigeclerr...

2 ay önce 18 yasındaki kardeşim evlendi ve bugün hamile oldugunu ögrenmiş..çok sevidim ama benim bebegim olmuyo diye içim bi tuhaf oldu ya

canım rabbim sanada nasip edecek inşallah,birde baktın ki sende hamilesin iki kardeş koca göbiş olursunuz :49::49:

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar.JOLLY dün yoktun, testi tekrarladın mıı??

Canım tebrik ederim rabbim hayırlı saglıklı evlat etsin inş..,

Sağol cnm inş. devamı gelir. Kardeşinn bebeğide hayırlı olsun. En kısa zamanda darısı seninde başına inş.:16:

Arkadaşlar ben geldim herşey oldu bitti çok güzel geçti bir sorun olmadı 11 tane yumurtam toplandı sol yumurtalığımdan eşimden de örnek alındı bugün dölleyecekler bu gece döllenmelerini bekleyecekler yarın da 4 de embriyologlar arayı bilgi vereceklermiş kaçı döl tuttu diye sonrasında tutanlar embriyoskop a konulacak doktorum 5 ten fazla olduğu için yumurtalarım hem donduracağı için hem de 5. Güne gitmek istediği için kullanılmasını önerdi ben de istiyodum zaten tamam dedim. Yalnız rahim duvarı kalınlığım opu dan sonra 5.5 mm ölçülmüş:( doktorumla konuştuk transferden sonra biraz ince dedi kalça bantı verdi climara çift taraflı yapıştırdık progestan iğnesi yazmışlar ilkini merkezde vuruldum bir antibiyotik birde kortizon içeren bir ilaç vucut transfer olursa embriyoyu yabancı birşey olarak algılayıp dışarı atmasın diye düşük dozlu bi ilaçmış vucudu hazırlamak için sanırım. Bunları 4 gün kullanıp bırakıcam cumartesi kontrole çağırdı eğer rahim duvarı kalınlaşmışsa ve 5. Güne gidebilirsek pazartesi yapıcaz transferini dedi hem rahiminde toparlanmasını beklemek adına 5. Güne gitmek istiyor sanırım bir de 11 yumoş olduğu için değerlendirmek istiyor. Şuan çok iyiyim lekelenmem oldu çok az onun haricinde çıkmayan bir gazım var şuan biraz şişkinliğim var ;) bunu atlattık çok şükür sırada hayırlısıyla döllenmeleri var sonrası da da transfer hayırlı ise o olsun belki bir sonraki aya kalabilir ama doktoruma güveniyorum 5.5 dan kaça kadar kalınlaşırki bilmem belki bîrdahaki aya kalması daha hayırlı olur.

Cnmmm hadi hayırlı olsun şimdidennn zoru atlatmışsın :) Rahim kalınlığğğın için hiç üzülme inş transfere kadar artar olmazsada 20 gn sonra alırsın bebişini. Bu kadar bekledik bi 20 gün nedirki değil mi :)

tebrik ederim kızlar kucağınıza almak da nasip olsun inşaallah.çok güzel hamile haberleri duymak inş. bende verebilirim birgün, kızlar banada dua edin ne olur çok ihtiyacım var bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum kısmetse.tedavideki arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun enkısa zamanda müjdeli haberlerinizi almak için takipteyim.

Aminn çok teşekkürlerr :16: Tedavin hayırlı olsun inş. ilk seferde kavuşursun bebeğine ;)

ben de sabah sabah üzücü haberle başlamak istemezdim ama benim sonucum da negatif çıkmış aşılamam tutmamış :((
zaten olacakmış gibi bir his yoktu ben bu habere alıştım artık... Allah hakkımızda hayırlısını versin....

Çok geçmiş olsun :/ Hakkında hayırlı olsun . Bebiş geleceğini zamanı biliyodur ve inş o zaman yakın bir zamandır :16:

slm kızlar,dün biraz heyecanlandım bir kaçgündür karın ağrım vardı adet olcakmış gibi,yatamıyordum akşam birden sancı oldu sağ tarafım,yürüyemiyordum bile ağrıdan hastaneye gittik nst çekildi herşey normal çıktı fakat şu idrar enfeksiyonum hala geçmemiş sebebi oymuş bide bizimki yerleşiyor ondanmış,of of kızlar bu enfeksiyon nezman bitecek bilmiyorum,eşim giderken diyoki ya doğuma alırsa :9::9::9: napcaz heyecan bastı kocacığımı :18: neyseki şimdi biraz iyiyim....

Günaydın anneler günaydın anne adayları ve diğer herkeze umarım bugün herkez mutlu güzel haberlerle güne başlar ve öylede devam eder.şubat ayından beri bu sayfada olan ve diğerleri inşallah şubata varmadan hepimizin mutlu haberini alırız.:16:

kızlar dün eşimle başka şeker modeli seçtik sipariş verdik..hastane odamızda süslenecekmiş yengem saolsun ayarlamış,ben istemedim ama illaki olsun dedi..

4LÜ KAMPANYA biberonlu ŞIK AYDEDELİ BEBEK ŞEKERi GittiGidiyor'da 65607265

ne tatlı yengen varmış senin öyle boşver canım bunlar kıymetli bebekler herşeyin olsun hepsinden hevesini al şekerlerin çok güzel Allah dağıtmayı nasip etsin az kaldı artık kendini daha çok dinle canım kontrollerini ihmal etme öpüyorum seni.

canım sen bunları hiç kafana takma benim toplam 15 yumuşum toplandı 7 si 5.günü embriyosu oldu yani blastokist emriyosu ve rahim kalınlığım 8.2 idi ama olmadı şansım çok yüksekti 5.gün ebriyosu olduğu için şuan 6 tane dondurulmuş blastokist emriyom var ama beklicem 2-3 ay sonra yaptırıcam diyecem o ki zamanı gelmmeişse ne olursa olsun tutmuyor canım .inşalalh senin bebeişinde zamanı gelmiştir ve senle olur rabbaim hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu versin .anestesi aldınmı onu çok merak ettim :))))

benim tek yumurtalık olduğu için o da iyi beslenemiyor sanırım 11 yumurtadan 3 olgun çıktı ama tek yumurtalıktan 11 yumurta toplanması gayet iyi dedi doktorum. 3 üne işlem yapılmış 3 ü de döllenmiş zaten. 3. gün transferi kesin de 5. güne giderler mi bilmiyorum.rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin. sen de dinlen 1-2 ay sonrasında fazla da ara verme canım kullan dondurulmuşlarını. senin de rahimin çok kalın değilmiş benim son kontrolümde 7.5mm di opu dan sonra 5.5 ölçtüler. şuanda iğne ve kalça bantı kullanıyorum kalınlaşsın diye. sana transferden sonra neler vermişlerdi canım ben progestan iğneye devam edicem bir de kan sulandırıcı iğne vericekler sanırım bebek rahimde beslenebilsin diye.

2 ay önce 18 yasındaki kardeşim evlendi ve bugün hamile oldugunu ögrenmiş..çok sevidim ama benim bebegim olmuyo diye içim bi tuhaf oldu ya

sanırım kaçan kız kardeşindi dimi canım sonra herşey tatlıya bağlanmıştı. hep böyle olmaz mı zaten Allah hayırlı etsin ne diyim. yeni evli ya çok taze daha bu kadar erken iyi değil ama işte henüz cicim ayları varken insanlar daha istekli oluyorlar cinsel hayatlarında hemencecik oluveriyor. evlilik senesi arttık.a bebek olma ihtimali düşüyor biliyomusun. çünkü ister istemez cinsel hayat monotonlaşıyor. olsun sen sakın üzülme sen de daha yolun çok başındasın şuan tedavi görüyormusun canım fazla ara vermeden devam et hemen pes etme.

canım ilacın adıı tarlusal yanlış yazmışım of bugün adet denmeyecek şekilde geldi sadece wcde peçeteye geliyor kanmı kalmadı anlamadımya sanrım adet tarihime sökülecek bu böyle kesilcek gibi 2ayda adet olmuş olcam inş sorun yoktur canım çok sıkıldı yapacak bişey yok artık tüpe başlıycaktım malesef düzene girmeden başlamam artık 2ay bekleyelim birde bununla ugraşıcam artık hayırlısı..

ercelf canım çok iyi bir sayıyla yolu yarılamışsın evet 5.gün iyi tutar demişlerdi benim ilki 5.gündü digeri 3.gün çok korkmuştum ama degerim 5.günden dahada çoktu kısmet bu işler hiç korkma dondurulsa bile tutacagı varsa tuttar hem dahada iyi tutar rahmin ne güüzel yeniler kendini bence şanslısın bile için rahat olsun muck..

ikonlar çıkmıyorda hamişler sizleride okuyorum seviniyorum herşey yolundaymış kolay dogum ve saglıklı bebekler kucaklarınızı doldursun.. göz kırpıyorum:)))

rabbim nasip ettikten sonra 3. gün yada 5. gün farketmez canım tutacaksa tutar şuan rahim duvarım ince iğne ve bant kullanıyorum opu dan sonra hemen başlattı doktorum. 5. güne gitmek istemesinin sebebi de rahimi 5 günde daha iyi toparlar ilaçlar diye düşünüyor sanırım. ben doktorumdan çok memnunum istanbuldaki eurofertil :)sen konyadakinden memnunmusun canım? eğer rahim duvarım 7 yi geçerse yapacak transferimi. artık tutmazsa da 3 embriyodan 1 ini almış 2 sini dondurmuş olacağımdan bir sonraki ay rahimi daha iyi kalınlaştırıp dondurulmuşlarla denerim napalım. bu arada superisi hamile sen kaçırdın sanırım kendiliğinden geldi mucizesi :)
mda da bebeğini kaybetmiş bize de superisi haber verdi. hayat :( gülermisin ağlarmısın....

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar.JOLLY dün yoktun, testi tekrarladın mıı??

Günaydınnn :) Evet dün testi yaptırdım. Sonuç 145 çıktı. Son kez c.tesi yne kan vericem. Yine bu şekilede artmış olursa kese için gün vericekler endişeliyim bakalım ne olucak:18:

slm kızlar,dün biraz heyecanlandım bir kaçgündür karın ağrım vardı adet olcakmış gibi,yatamıyordum akşam birden sancı oldu sağ tarafım,yürüyemiyordum bile ağrıdan hastaneye gittik nst çekildi herşey normal çıktı fakat şu idrar enfeksiyonum hala geçmemiş sebebi oymuş bide bizimki yerleşiyor ondanmış,of of kızlar bu enfeksiyon nezman bitecek bilmiyorum,eşim giderken diyoki ya doğuma alırsa :9::9::9: napcaz heyecan bastı kocacığımı :18: neyseki şimdi biraz iyiyim....

Çok geçmiş olsun mavi.İdrar yolu enfeksiyonu hamilelikte daha fazla oluyor sanırım.Son aylarda da fazla olduğunu duymuştum.İnşallah tez zamanda geçer ve biraz daha rahatlarsın.Eşinin heyecanını anlamak lazım.Tatlı heyecanlar bunlar.Allah ikinizide sağ salim kurtarsın inşallah.Kendine iyi bak.

Günaydınnn :) Evet dün testi yaptırdım. Sonuç 145 çıktı. Son kez c.tesi yne kan vericem. Yine bu şekilede artmış olursa kese için gün vericekler endişeliyim bakalım ne olucak:18:

İki katına yakın artmış değerin.Emin adımlarla ilerliyorsun. Dondurulmuş embriyolarda sonuç daha geç belli oluyormuş diye okumuştum kk.da.O yüzden bence ilerleyen günlerde daha fazla artacaktır diye düşünüyorum.İnşallah cumartesi 300'lü değerleri göreceksin. Önemli olan sağlıklı devam etmesi. Tekrar Allah tamamına erdirsin diyorum...

içini ferah tut canım inşallah keseyide göreceksiniz :16::16::16:

Çok geçmiş olsun mavi.İdrar yolu enfeksiyonu hamilelikte daha fazla oluyor sanırım.Son aylarda da fazla olduğunu duymuştum.İnşallah tez zamanda geçer ve biraz daha rahatlarsın.Eşinin heyecanını anlamak lazım.Tatlı heyecanlar bunlar.Allah ikinizide sağ salim kurtarsın inşallah.Kendine iyi bak.

saol canım benim,idrar enfeksiyonu son ayda fazla oluyor baksana bir türlü kurtulamadım antibiyotıkle bir başka ilaç daha kullanıyorum hala geçmedi.

nasılsın ..
doğumuna az kalmış hazırlıklar ne durumda

canım sen napıyosun nasıl gidiyor hazırlıklar falan başladınmı??????

kızlar ben hala hazırlıklara tam olarak başlamadım ama büyükler kendince birşeyler hazırlıyorlar.ama inşallah yakında bebek odasına karar verip almayı planlıyoruz....

ben de sabah sabah üzücü haberle başlamak istemezdim ama benim sonucum da negatif çıkmış aşılamam tutmamış :((
zaten olacakmış gibi bir his yoktu ben bu habere alıştım artık... Allah hakkımızda hayırlısını versin....

tugba çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki sefere olur.
benimde mucizeye çook ihtiyacım var, motive olmam lazım.
benım bu sitede en çok sevdiğim şeylerden biride hamilelik müjdeleri, o topiğe girip mucize haberleri okuyunca çook mutlu oluyorum, zaten mucize hamilelikler başlık olarak hemen kendini belli ediyor, yıllar sonra uğraşla olmuş hamileliklerin başlıkları çoook farklı oluyor, kendini belli ediyor, uzun uzun hikayesini yazıyor, okumakda çok zevkli oluyor, ama hemen hamile kalanlar çok kısa yazıyor 1 2 cümle, inşaallah bende uzuun uzuun yazarım hamilelik hikayemi, banada yazmak nasib olur, tabi hamile kalırsam...
Kızlar dua çok önemli, hele karşılıksız çıkar gözetmeden, müminin diğer kardeşine yaptığı dua daha makbul, ne olur benim içinde dua edin, bende sizler için dua ediyorum arkadaşlarım, yer gök dua ile.
pbsc Allah yardımcın olsun çok zor olan bu yollardan hepimiz geçtik inşallah sonunda emeklerinin karşılığını alırsın

günaydınlar herkese güzel bir gün olsun inşallah hayırlı cumalar allahım hepimizin duasını kabul etsin en yakın zamanda..

canım merhaba takvimin nerede

canım takvimi daha yapmadım benim geç döllenme olduğu için şuan tam olarak kaç haftalık hamile olduğumu bilemiyoruz..haftaya kalp atışını duymaya gittiğimde öğrenicem inşallah..ama bir an öncede yapmak istiyorum o ayrı :1: kardeşin için hayırlı olsun sen hiç üzülme vakti zamanı gelince sende anne olucaksın herşeyde bir hayır var..sen ne durumdasın hala klomen mi kullanıyosun?

ayşe bunalrın hepsi birer imtihan işte.umarım yiğenin uğurlu gelir size onun yüzü suyu hürmetine sende hamile kalırsın...

jolly inşallah bundan sonrası senin için rahat bir hamilelik olur.her anın tadını çıkar.Allah mutluluğunu yarım bırakmasın

canım adetin bugün yarın anca söker merak etme sen..sıkma canını normalde adetin düzenliydi dimi..sadece bu ay mı 2 ay geç geldi peki?düzene girince üpe geçmen daha iyi olur bencede..

günaydın kızlar.
dün dondurulmuşlarla transferim yapıldı, bu sefer 2 tane embriyo yerleşirildi.3.gün embriyosu biri 8 biri 10 hücreli, önceki gibi bunların da kalitesi güzelmiş hayırlısı bakalım.çözünen pakette 3 embriyo vardı, diğeri 12 hücreliymiş.3. gün için erken geliştiğinden onu izlemeye alıyorlarmış,5.güne giderse tekrardan dondurulur dediler.bu seferde olmazsa ne bahtsız bedeviyim diyeceğim. zaten dün muayaneye gittim doktorum bugün yapıyoruz transferi dedi, eşimde dün sabahtan 1 haftalığına şehir dışına gitti:( taksiye atlayıp eve geldim, çok şükür bu sefer ağrım sızım olmadığından normal hayatıma devam edebiliyorum.

canım çok geçmiş olsun doktora göründünmü tekrar enfeksiyon için?eşinde daha şimdiden panik olmuş gerçekten doğum başlarsa napcak acaba :1: dikkat et kendine cnm..

Back
X