günaydın kızlar.
dün dondurulmuşlarla transferim yapıldı, bu sefer 2 tane embriyo yerleşirildi.3.gün embriyosu biri 8 biri 10 hücreli, önceki gibi bunların da kalitesi güzelmiş hayırlısı bakalım.çözünen pakette 3 embriyo vardı, diğeri 12 hücreliymiş.3. gün için erken geliştiğinden onu izlemeye alıyorlarmış,5.güne giderse tekrardan dondurulur dediler.bu seferde olmazsa ne bahtsız bedeviyim diyeceğim. zaten dün muayaneye gittim doktorum bugün yapıyoruz transferi dedi, eşimde dün sabahtan 1 haftalığına şehir dışına gittitaksiye atlayıp eve geldim, çok şükür bu sefer ağrım sızım olmadığından normal hayatıma devam edebiliyorum.
Allah utandırmasın canım maşallah güzel bölünmüşler inşallah ikisi de tutar diğer embriyon da 5. güne gider. rabbim yardımcın olsun. benim de yarın olaiblir transferim opu dan sonra rahim kalınlığım için iğne ve ilaç kullanmaya başladım. yarın 7 nin üzerinde olursa yapıcak doktorum transferimi. bana neler önerirsin :) belki de beraber sonuç bekleriz.
Sağol cnm inş. devamı gelir. Kardeşinn bebeğide hayırlı olsun. En kısa zamanda darısı seninde başına inş.
Cnmmm hadi hayırlı olsun şimdidennn zoru atlatmışsın :) Rahim kalınlığğğın için hiç üzülme inş transfere kadar artar olmazsada 20 gn sonra alırsın bebişini. Bu kadar bekledik bi 20 gün nedirki değil mi :)
Aminn çok teşekkürlerrTedavin hayırlı olsun inş. ilk seferde kavuşursun bebeğine
Çok geçmiş olsun :/ Hakkında hayırlı olsun . Bebiş geleceğini zamanı biliyodur ve inş o zaman yakın bir zamandır![]()
Günaydınnn :) Evet dün testi yaptırdım. Sonuç 145 çıktı. Son kez c.tesi yne kan vericem. Yine bu şekilede artmış olursa kese için gün vericekler endişeliyim bakalım ne olucak:18:
maşallah sana canım değerin yükseliyor nazar değmesin ben de arkandan geliyorum sence progestan iğne hergün 1 ampül ve climara bant işe yaramışmıdır? 3 günde? çarşamba opu oldum o gün başladık. çarşamba perşembe cuma kullandım yarın kontrol var. e embriyom var döllenmiş 5. güne gitmek istemişti doktorum ama sayı az olunca belki de yarın yapar transferimi 5. güne gitmeyi göze alamaz. hangisi hayırlısıysa o olsun tutacak olduktan sonra dondurulmuşlarla da tuttuğunu gördük sende dimi