Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar.
dün dondurulmuşlarla transferim yapıldı, bu sefer 2 tane embriyo yerleşirildi.3.gün embriyosu biri 8 biri 10 hücreli, önceki gibi bunların da kalitesi güzelmiş hayırlısı bakalım.çözünen pakette 3 embriyo vardı, diğeri 12 hücreliymiş.3. gün için erken geliştiğinden onu izlemeye alıyorlarmış,5.güne giderse tekrardan dondurulur dediler.bu seferde olmazsa ne bahtsız bedeviyim diyeceğim. zaten dün muayaneye gittim doktorum bugün yapıyoruz transferi dedi, eşimde dün sabahtan 1 haftalığına şehir dışına gitti:( taksiye atlayıp eve geldim, çok şükür bu sefer ağrım sızım olmadığından normal hayatıma devam edebiliyorum.

Allah utandırmasın canım maşallah güzel bölünmüşler inşallah ikisi de tutar diğer embriyon da 5. güne gider. rabbim yardımcın olsun. benim de yarın olaiblir transferim opu dan sonra rahim kalınlığım için iğne ve ilaç kullanmaya başladım. yarın 7 nin üzerinde olursa yapıcak doktorum transferimi. bana neler önerirsin :) belki de beraber sonuç bekleriz.

Sağol cnm inş. devamı gelir. Kardeşinn bebeğide hayırlı olsun. En kısa zamanda darısı seninde başına inş.:16:

Cnmmm hadi hayırlı olsun şimdidennn zoru atlatmışsın :) Rahim kalınlığğğın için hiç üzülme inş transfere kadar artar olmazsada 20 gn sonra alırsın bebişini. Bu kadar bekledik bi 20 gün nedirki değil mi :)

Aminn çok teşekkürlerr :16: Tedavin hayırlı olsun inş. ilk seferde kavuşursun bebeğine ;)

Çok geçmiş olsun :/ Hakkında hayırlı olsun . Bebiş geleceğini zamanı biliyodur ve inş o zaman yakın bir zamandır :16:

Günaydınnn :) Evet dün testi yaptırdım. Sonuç 145 çıktı. Son kez c.tesi yne kan vericem. Yine bu şekilede artmış olursa kese için gün vericekler endişeliyim bakalım ne olucak:18:

maşallah sana canım değerin yükseliyor nazar değmesin ben de arkandan geliyorum sence progestan iğne hergün 1 ampül ve climara bant işe yaramışmıdır? 3 günde? çarşamba opu oldum o gün başladık. çarşamba perşembe cuma kullandım yarın kontrol var. e embriyom var döllenmiş 5. güne gitmek istemişti doktorum ama sayı az olunca belki de yarın yapar transferimi 5. güne gitmeyi göze alamaz. hangisi hayırlısıysa o olsun tutacak olduktan sonra dondurulmuşlarla da tuttuğunu gördük sende dimi:nazar:

ercelfcim tedavin hayırlı olsunnn tüpemi başladınnn.
inşallahhh güzel sonuçlanacakkkk dualarım seninle ve bu yoldaki diğer arkadaşlarımla.

canım su perisini kaçırmadım tebrik ettim çoktan hamiş hamiş oo:))) sen kaçırmışın benim haberdar oldugumu:)

tatlım 5.güne kadar beklemesi embiriyonun saglıklı olup son aşaması oldugundan kaynaklanıyor rahimle ilgili degil inş kalınlaşır seninkide bende çok kullandım o bantları bilmem neleri halada kullanıcam bidahiki tüpüme bende memnunum konya eurofertılden inş olumlu sonuç alırsın..

su perisi adetlerim düzenliydi hep bu ay oldu yani kürtajdan sonraki aylar dengesi bozuldu hayırlısı artık bende bekliyorum çizelge ona göre:)

canım su perisini kaçırmadım tebrik ettim çoktan hamiş hamiş oo:))) sen kaçırmışın benim haberdar oldugumu:)

tatlım 5.güne kadar beklemesi embiriyonun saglıklı olup son aşaması oldugundan kaynaklanıyor rahimle ilgili degil inş kalınlaşır seninkide bende çok kullandım o bantları bilmem neleri halada kullanıcam bidahiki tüpüme bende memnunum konya eurofertılden inş olumlu sonuç alırsın..

su perisi adetlerim düzenliydi hep bu ay oldu yani kürtajdan sonraki aylar dengesi bozuldu hayırlısı artık bende bekliyorum çizelge ona göre:)

kürtaj yüzünden adetin düzensiz olmuş canım dengenin bozulması çok normal 1-2 ay içinde normale döner adetin inşallah ve sende başlarsın hayırlısıyla yeni tedaviye..çizelgeyi büyük bir heyecanla yaptım canım ama şuanda çizelgedeki gibi 8haftalık hamile değilim haftaya doktora gittiğimde kesin doğum tarihimi öğrenerek yenilicem takvimimi :16: bu çizelgeyi bir gün bende yapacağımı biliyodum ama bu kadar yakın olduğunu düşünmemiştim hiç.. :16: allahım mucizelerini hepinize göndersin inşallahh

sağol canım amin inşallah..darısı tez zamanda başına diyorum :16:

amin pericim aslında benimde adetim geçti test yaptım ama nasıl anlatsam 2. çizginin yeri var ama renkli değil o yüzden anlayamadım var mı yok mu en son adetim eylülün 23 ünde gelmişti normal de 3 gün geçer benim hadi ayın 26 sı desek 9 gün geçmiş oluyor ama bilemiyorum eğer haftaya kadar gelmez ise doktora gidicem hayırlısı ne diyelim...

amin pericim aslında benimde adetim geçti test yaptım ama nasıl anlatsam 2. çizginin yeri var ama renkli değil o yüzden anlayamadım var mı yok mu en son adetim eylülün 23 ünde gelmişti normal de 3 gün geçer benim hadi ayın 26 sı desek 9 gün geçmiş oluyor ama bilemiyorum eğer haftaya kadar gelmez ise doktora gidicem hayırlısı ne diyelim...

ne zaman yaptın canım testi peki bikaç gün geçtikten sonra tekrar yap bakalım 2.çizgi belirmeye başlarsa hamilesin demektir..hadi bakalım inşallah bebişin seninledir..haberlerini bekliyorum merakla..

ne zaman yaptın canım testi peki bikaç gün geçtikten sonra tekrar yap bakalım 2.çizgi belirmeye başlarsa hamilesin demektir..hadi bakalım inşallah bebişin seninledir..haberlerini bekliyorum merakla..

bayramdan önce yaptım canım yeniden yapmayı düşünüyorum belki bu akşam alır yaparım yeniden pazartesi haber veririm sana da inş benimledir.

günaydın kızlar.
dün dondurulmuşlarla transferim yapıldı, bu sefer 2 tane embriyo yerleşirildi.3.gün embriyosu biri 8 biri 10 hücreli, önceki gibi bunların da kalitesi güzelmiş hayırlısı bakalım.çözünen pakette 3 embriyo vardı, diğeri 12 hücreliymiş.3. gün için erken geliştiğinden onu izlemeye alıyorlarmış,5.güne giderse tekrardan dondurulur dediler.bu seferde olmazsa ne bahtsız bedeviyim diyeceğim. zaten dün muayaneye gittim doktorum bugün yapıyoruz transferi dedi, eşimde dün sabahtan 1 haftalığına şehir dışına gitti:( taksiye atlayıp eve geldim, çok şükür bu sefer ağrım sızım olmadığından normal hayatıma devam edebiliyorum.

canım transferin yapılmış inşallah güzel haberle gelirsin,bide ikizlerle inşallah:emir_bebek::emir_bebek:...hadi kuzucuklar gelin artık anneyi üzmeyin bakayım :20:

canım olsun yazmaz olurmuyum herşeyi detaylıca yazdım sevde de okur diye düşündüm. canım benim rahimin zaten çok kalınlaşmıyor biliyosun e uzun süre ilaç kullandım artık heralde belli bir seviyeye kadar kalınlaşıp sonra incelmeye başlıyor adet yaklaştıkça ondan olsa gerek progestan iğnesi oluyorum kalça bantı verdi doktorum hemen yapıştırdık. önce mikroenjeksiyon ile yumurtaların içine sperm enjekte ediliyormuş 1 gece bekliyorlarmış döllenmeleri için döllendiyse de embriyoskopa konuluyor bunun için ekstra 500 tl para ödicez ama olsun merkezden aradılar sabah 11 taneden 3 tanesi olgunmuş 3 ünü döllemişler 3 ü de döllenmiş :D embriyoskop ile durumları 24 saat kamera ile takip ediliyor izlemek için makineden çıkarmaları gerekmiyor kamera kaydediyor 24 saat onlarda hızlandırılmış görüntü ile bölünmelerini kontrol ediyorlar. bu sırada eğer normal bölünmeyen varsa makine kendisi eliyormuş onu. ne biliyim doktor önerdi istedik bizde. 5. gün embriyosu gelişimini tamamlamış blastokist embriyo oluyor tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş doktorum 5. güne gitmeye çalışıcaz dedi. ama merkez cumartesi transferiniz olucak dedi rahim duvarına bağlı kontrole geldiğinizde belli olur dedi. embriyoların hergünki durumu farklı oluyormuş hala 5. güne gitme ihtimalleri varmış ama bu zamanla belli olurmuş böyle işte sevdem. ilaçlardan davul gibi oldum ama değer inşallah ilaçlar iğneler işe yarar da kalınlaşır rahim duvarı transfer olursa da progestan iğnesine devam kan sulandırıcı iğne de vericek sanırım beslenebilmesi için. eğer 3 ü de fire vermeden bölünmeye devam ederse 1 tanesini rahim geçtiyse 7mm i göbüşüme alıp diğer 2 sini dondurmak istiyorum. döllendi dediler demekki döllenen artık bölünüyor kendiliğinden cumartesi transferiniz var dediklerine göre 3. gün embriyosu oluyor döllenen her yumurta. doktorum da rahim de daha iyi toparlanır ve tutma ihtimali daha yüksek olur diye 5. güne gitmek istiyor sanırım. rabbimden hayırlısını diliyorum sevdecim. buna şükür napalım.
tabiki hayırlısı canım inşallah bugünkü kontrolde rahim duvarı 7 mm bulurda transferin yapılır..5.güne gitmek istiyor diyorsun ya..yani bu şu demek mi? 5.güne gelmeden hücre çoğalması durabilir veya olumsuz yönde gelişebilme riski mi var?..yani bu doktorların elinde değil sanırım..canım yüzdün yüzdün kurruğuna geldin..umarım tutar..umarım...şu anda gitmiş ve transferin yapılıyor olabilir..uma
günaydın kızlar.

günaydınlar güzel bir hafta sonu olsun inşallahh :16::16:

Gunaydinnn takvimini sevsinler senin pek bı yakışmış masallahhh:nazar: Bende istiyorum ama ne gununden hesaplamam gerektiğini bilemedim:)) İlk test günümden 1 ay oncesi adet gunüm gibi hesapliyim bari :1:

Son düzenleme:
umarım güzel haberlerle dönersin canım..mesaj yazarken yine site karıştı..o sayfaya tekrar dönüş yapamıyor..

cy76 ___
canım senin de transferin hayırlı olsun..iki embriyo iki bebek demek...hadi bakalım..ercelfle birlikte gün sayarsınız artık..ikinizdende güzel haberler alıp bayram yaparız burda inşallah..

Gunaydinnn takvimini sevsinler senin pek bı yakışmış masallahhh:nazar: Bende istiyorum ama ne gununden hesaplamam gerektiğini bilemedim:)) İlk test günümden 1 ay oncesi adet gunüm gibi hesapliyim bari :1:

bügün 3.testini yapacaksın değil mi canım..umarım 300 ü görürüz de senin de endişelerin biter..Allah tamamına erdirsin ...bebeğin seninle kalsın inşallahhhhh

bügün 3.testini yapacaksın değil mi canım..umarım 300 ü görürüz de senin de endişelerin biter..Allah tamamına erdirsin ...bebeğin seninle kalsın inşallahhhhh

Yaptırdım cnm 348 çıktı şükür :nazar: :) Âmin ins. devamida gelirr:16:

Merhaba arkadaşlar,
Acımı üzüntümü paylaşmışsınız herşeyden önce hakkınızı helal edin lütfen.
Bebegim gideli 13 gün oldu ama ben halen onun gelişine inanamadığım gibi gidişinede inanamıyorum.
Hiç kıyamadığım yere göge sıgdıramadıgım tam beş yıl deli gibi yollarını gözlediğim miniğim artık benimle değil.
Çok büyük bir acıymış, sanki böyle bir acıyı hiç yaşamamışım, negatif ve iptal tedavilerimdede canım çok yanmıştı.
Ama negatif sonuç almak gibi degilmiş.
Öyle bir acıki kürtaj olup hastaheneden taburcu olduktan sonra beni iki gün daha yogun bakımda yatırmaya yetti.
İçimden acısını düşüncesini atamadım , hayatı boyunca agrı kesici içmeyen ben diazem ignesinin bile faydasız oldugunu anladım.
Acım çok derin her aklıma geldiğinde iki damla yaş iniveriyor gözlerimden.
Oysa ki biz onu görmeye gitmiştik kalpi pıtır pıtır atıyordu , hareket ediyordu. Bizi dünyanın en mutlu insanları yapmıştı.
Biz onu o kadar çok beklemiştikki o bizi neden istememişti. Yada benmi koruyamamıştım minik narin kelebeğimi ,
Halbuki benden ayrılmak bile istememişti, sabahlara kadar agrılarla kıvrandım ama beni terk etmedi direndi, sonunda bıraktı gitti.
Bir daha aynı yollardan geçmek o kadar zor ve agır geliyorki...
Ama yapacak bişey yok takdiri ilahi işte , inşallah ahirette bana şefaatçi olur kuzum bizi orada bekler...
Daha fazla yazamıyorum ve bir süreliğine buralardan uzaklaşmak iyi gelir diye düşünüyorum.
Beni affedin, umarım nice mutlu haberlerle burada buluşuruz.
Jollycim, Superim,tgbsr, sizleride çok tebrik ederim sabrınızın mükafatını aldınız. Allah kucagınza almak nasip etsin.

Allah utandırmasın canım maşallah güzel bölünmüşler inşallah ikisi de tutar diğer embriyon da 5. güne gider. rabbim yardımcın olsun. benim de yarın olaiblir transferim opu dan sonra rahim kalınlığım için iğne ve ilaç kullanmaya başladım. yarın 7 nin üzerinde olursa yapıcak doktorum transferimi. bana neler önerirsin :) belki de beraber sonuç bekleriz.

canım seninde bugün transferin yapıldıysa hadi hayırlısı inş.diyeyim:) embriyon sağlıklı olsun rahime iğnetutunur inş. benim geçen transfer 18.günde yapılmıştı ve 14mm.idi,bu sefer 21.gün ve 15 ölçüldü, ama kalın oluncada dert ince olunca da artık allah bilir,hayırlısı.ben bant kalça iğnesi(progestan) göbek iğnesi jel kullanıyorum.ilk iki gün dinlen sonra yorma yeter.ben dün iğne için dışarı bile çıktım,bugünde çıkıcam mecbur, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnm.

maşallah sana canım değerin yükseliyor nazar değmesin ben de arkandan geliyorum sence progestan iğne hergün 1 ampül ve climara bant işe yaramışmıdır? 3 günde? çarşamba opu oldum o gün başladık. çarşamba perşembe cuma kullandım yarın kontrol var. e embriyom var döllenmiş 5. güne gitmek istemişti doktorum ama sayı az olunca belki de yarın yapar transferimi 5. güne gitmeyi göze alamaz. hangisi hayırlısıysa o olsun tutacak olduktan sonra dondurulmuşlarla da tuttuğunu gördük sende dimi:nazar:

canım transferin yapılmış inşallah güzel haberle gelirsin,bide ikizlerle inşallah:emir_bebek::emir_bebek:...hadi kuzucuklar gelin artık anneyi üzmeyin bakayım :20:

inşallah cnm, çok sağol, dualarını bekliyorum:)

umarım güzel haberlerle dönersin canım..mesaj yazarken yine site karıştı..o sayfaya tekrar dönüş yapamıyor..

cy76 ___
canım senin de transferin hayırlı olsun..iki embriyo iki bebek demek...hadi bakalım..ercelfle birlikte gün sayarsınız artık..ikinizdende güzel haberler alıp bayram yaparız burda inşallah..

amin cnm inşallah güzel haberleri verebilirim bu sefer.hayırlısı ise olsun inşallah:)

Yaptırdım cnm 348 çıktı şükür :nazar: :) Âmin ins. devamida gelirr:16:

maşallah nazar değmesin cnmm...mutluluğunu paylaşıyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Bebegim gideli 13 gün oldu ama ben halen onun gelişine inanamadığım gibi gidişinede inanamıyorum.
Hiç kıyamadığım yere göge sıgdıramadıgım tam beş yıl deli gibi yollarını gözlediğim miniğim artık benimle değil.
Çok büyük bir acıymış, sanki böyle bir acıyı hiç yaşamamışım, negatif ve iptal tedavilerimdede canım çok yanmıştı.
Öyle bir acıki kürtaj olup hastaheneden taburcu olduktan sonra beni iki gün daha yogun bakımda yatırmaya yetti.
İçimden acısını düşüncesini atamadım , hayatı boyunca agrı kesici içmeyen ben diazem ignesinin bile faydasız oldugunu anladım.
Oysa ki biz onu görmeye gitmiştik kalpi pıtır pıtır atıyordu , hareket ediyordu. Bizi dünyanın en mutlu insanları yapmıştı.
Biz onu o kadar çok beklemiştikki o bizi neden istememişti. Yada benmi koruyamamıştım minik narin kelebeğimi ,
Halbuki benden ayrılmak bile istememişti, sabahlara kadar agrılarla kıvrandım ama beni terk etmedi direndi, sonunda bıraktı gitti.
Ama yapacak bişey yok takdiri ilahi işte , inşallah ahirette bana şefaatçi olur kuzum bizi orada bekler...
Daha fazla yazamıyorum ve bir süreliğine buralardan uzaklaşmak iyi gelir diye düşünüyorum.
Jollycim, Superim,tgbsr, sizleride çok tebrik ederim sabrınızın mükafatını aldınız. Allah kucagınza almak nasip etsin.

haberin geldiğinde çok üzülmüştüm, ne yazsam bilememiştim. çok zor , allah'tan senin için sabır diliyorum canım. tekrardan tedaviye başlayacak gücü bulacaksın inşallah.

Merhaba arkadaşlar,

mda, acını anlayabiliyorum. kürtajımın üzerinden tam 1.5 yıl geçti hatta daha bile fazla. ama hala aklıma geldikçe gözlerimdem iki damla yaş akıyor. tıpkı senin yazdıklarını okurken olduğu gibi. hastaneyi inlettim ağladım bağırdım çağırdım detaylı ultrasona gönderdiler sonucu kesinleştirmek için ordaki doktora yalvardım nolur onu gör içerde bebeğim var nolur onu bul ve kalbi atıyor de diye ağlayarak konuştuğumu biliyorum. ama nafileydi herşey gitmişti artık. hiçbirzaman unutmayacağım sen de unutmayacaksın. yaşasaydı 9 aylık bebeğim olacaktı. ahirette bizi bulsunlar inşallah canım. sağlıcakla kal.

tabiki hayırlısı canım inşallah bugünkü kontrolde rahim duvarı 7 mm bulurda transferin yapılır..5.güne gitmek istiyor diyorsun ya..yani bu şu demek mi? 5.güne gelmeden hücre çoğalması durabilir veya olumsuz yönde gelişebilme riski mi var?..yani bu doktorların elinde değil sanırım..canım yüzdün yüzdün kurruğuna geldin..umarım tutar..umarım...şu anda gitmiş ve transferin yapılıyor olabilir..uma

sevdem. bitmek bilmiyor çektiğimiz acılar. bugün çok kötüyüm. rabbim dur kulum daha bekle sabret ve tevekküle devam et diyor. transferim rahim duvarım 8.2 mm olmasına rağmen birdahaki aya ertelendi. aşırı uyarılma olmuş rahim içi sıvı dolu risk altındayım antibiyotik verdi pazartesi yine kontrol edecek. eğer 1 adetten sonra geçerse o zaman yapılacak transferim. 2 embriyom donduruldu. ağlamak istiyorum, ağlayamıyorum.. öyle garip ki. boğazım düğümleniyor. buna şükür diyorum bir yandan doktorum zaten bu durumda transfer yapmayı uygun bulmadı tutmama ihtimali çok yüksek diye. sanırım biraz daha sabretmek rahimin temizlenmesini beklemek sonrasında rahimi daha iyi kalınlaştırıp bu transferi yapmak daha mantıklı. napalım rabbim böyle buyurmuş. nasibimde de ilk tüp demememi dondurulmuşlarla yapmak varmış. daha o bile belli değil ya eğer 1 ayda gitmezse 2 ay bekleyebilirim. sanırım 2 yıla dayanıcam yine. Allahım ne zormuş. birdaha gelmeyecek sanırım o mucizemm :(((

Back
X