arkadaşlar merhaba
dün pek çok arkadaşımdan sitemkar mesajlar aldım kimisi bu topicteki kötü anılarım için , kimi ise bebegime nazar degecegi için girmediğimi yazmış . Oysaki alakası bile yok burası benim açtıgım ve asla hamile olmadan bırakmam dediğim yer

. Jollyy, seyhan ve gayem arkadaşlarımız ile görüştüğümüz için onlar durumumu çok iyi biliyorlar. Ilk önceleri kürtaj ve düşükten sonra ciddi psikolojik sıkıntılarım başladı 2 ay ilaç ve psikoterapi gördüm zor günlerdi tam bitti diyordumki rahim agzında yaralarım çıktı bu yaralardan alınan smear larda atipik kanserik hücreler görüldü 2 ay tedavi gördüm operasyon ve ilaç tadavisi oldum ve kurtuldum. Bu süreçten sonra şubatta istanbulu memorial i aradım bana yeniden hemen tüp bebek deneyemecegimi önce kromozom testleri ve tekrar rahim filmi çektirmemi söylediler. Bu aradada mart ayında eşim işi nedeni ile uzun süre antalya da kalmak zorunda kalmıştı evimize sadece bir kere gelebilmiş ve çok agır grip geçiriyordu sadece bir kere birlikte olmuştuk çünkü adet olur olmaz rahim filmi çektirmem gerekiyordu. Birde üstüne üstlük iş yerinde mart ayında büyük bir tadilatımız vardı çok ama çok yorulmuş üşümüş vede agır ürünler kaldırmıştık . Derken çok fazla sancılarım olmaya başladı 2-3 gün sürdü karnıma su torbaları koydum geceleri hiç uyuyamadım hep evin içinde koltuklarda çekyatlarda sabahlar oldum ama nafile bir türlü geçmek bilmeyen çok şiddetli agrılarım vardı . Eşimi aradım hemen gel ben çok kötüyüm sanırım bu rahim agzı yaralarım iyileşmedi ölüyorum dedim.adamcagız apar topar uçaga atladı geldi çok agladım bir hafta önce adet olmalıydım olmadım galiba ben menapoza girdim dedim üzülerek oda çok üzüldü hemen izmir deki doktorumu aradım bana kistim olabilecegini ve pazartesi kontrole gelmemi söyledi. Eşimin ısrarı ile akşamdan gebelik testi aldım çünkü agrılarımın aynısını düşük yaparken yaşamıştım. Sanah erken herkesten önce kalktım testi yaptım bir köşeye koydum öyle umutsuzumki sonuca bakmadım bile hepsini topladım çöp poşetine attım sonra birden aklıma geldi hemen poşeti açtım birde baktımki çift çizgi hemen yüzümü yıkadım tekrar batım gene çift çizgi hemen yatak odasına koştum eşime gösterdim ama dilim tutuldu konuşamıyorum. Eşimde hiç çift çizgi görmemişki bakıyor ama anlamıyor. Hemen giyindik iş yerini aradım izin aldım ve hastahaye gitti kan verdik sonuç 1265 çıktı koşa koşa izmire gittik doktor baktı bebek yok ama rahim kalınlaşmış hamilesin dedi. Inanın bana ben hayatım boyunca hiç bu kadar aglamadım. Hemen progestana başladık çünlü şiddetli agrılarım oldu taki 14. Haftaya kadar ignelere devam ettim. Doktorda panik oldu her hafta kontole çagırıyor derken 7. Haftada kesemizi gördük ama o hafta bana zehir oldu agrılar daha bitmeden mide bulantılarım başladı ama saniye başına çıkarıyorum en sonunda mide duvarım çatladı ve kan çıkarmaya başadım acil hastahaneye kaldırdılar 1 ayda tam 8 kilo verdim 4 gün hastahanede serumla beslendim bu bulantıların normal dedgil dediler ve bir sürü tahlil yaptılar idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve en önemliside hiper troid çıktı tsh degerim 0,05 olmuş ve bulantıları fazlası ile tetikliyordu acil endokronolojiye sevk ettiler hemen radyolojiye oradan boyun doppler yapıldı ve tam sekiz tane nodül çıktı üç tanesi 2,5 cm ve dışarıdan hiçde belli degil doktorum bunların kanserik nodül olabişecegini ama hamile iken sintigrafi çekilemeyecegini ve 15. Hafta sonuna kadar ilaçla tedavi olacagımı söyledi bu arada en az 4-5 defa daha hastahanelik olduk günlerce serum ve ilaçla beslenebildik bebegime bakamadım bile en kötüsüde bu hormonlardan dolayı düşük ölü dogum ve erken dogum riskim var hergün korkudan ölüp ölüp diriliyorum her büyüdügünü gördüğüm gün ona biraz daha baglanıyorum allahım ne olur diyorum bu bir mucize ve hep sonuna kadar beimle olsun .dün 15+1 oldu operasyon ile biyopsimiz alındı bugünde sonuçlarımız çıkacak inşallah bu biyosiden bebegin etkilenme durumuda varmış 1 hafta sonra kalp atışlarına bakılacak bozulma varmı diye .sonuç kötü çıkarsa minik kelebegim ile ameliyat olmak zorunda kalacagız ama iyi çıkarsa dogum sonrasına kalacak. Sizlere bu nedenle hiç yazamadım hep yazdılarınızı okudum takip ettim ama bu moral bozuklugu ve hastalıklardan vakit bulup yazamadım ama inanın aklım ve kalbim hep sizlerde ne olur bana dua edin herşey bu sefer yolunda gitsin. Ben bu sefer bir mucize annesiyim umarım bu mucizeyi kucagımada alabilirim.